los pakos Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 (editace) U rain-light asistentu mi "pozdní" spínání mi přijde logičtější, přesto mám nastavené "střední" díky tomu vím, že mi světla spínají s dostatečným předstihem a navíc se mi spínají při zapnutí stěračů, takže tak nějak jsem i zapomněl, že v autě nějaký otočný přepínač na světla mám Editováno: 6. Březen 2018, autor: los pakos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Jo, to spínání se stěrači mi na tom "easy" chybí asi nejvíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 V zime mi stredné zapínanie svetiel na rain-lighte niekedy príde dosť neskoré, preto si na zimnú sezónu radšej dávam včasné zapínanie svetiel.. hlavne aby som bol viditeľný zozadu. Ak by mala Fabia rozsvietené aj zadné svetlá pri denných, dal by som to v pohode na neskoré rozsvietenie po celý rok. A na spínač svetiel nie je dobré zabúdať.. vbehneš do hmly a si v..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 @brrrrm ved zadne svetla sa daju dokodovat aby svietili s dennymi ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 jj, ja viem.. a mohol by som si vybrať hocijakú kombináciu žiaroviek z toho Céčka.. a wirer by mi to spravil, ale toto kódovať nechcem.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Tak ta teda nechapem najprv napises, ze keby svietili zadne s dennymi by si to dal na neskore a potom napises, ze to dokodovat nechces... irenko ja sa ptam proc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 @ronskispeed áno, chcel by som, aby to bolo oficiálne homologizované na Slovensku, ale nechcem si to dať dokódovať. Nie je to až také podstatné, viem tento problém vyriešiť včasným zapínaním svetiel. Navyše to už presahuje akúsi hranicu toho, čo všetko nelegálne som ochotný do auta narvať.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 @milanxx, @Martab, dík za info asi to zkusím, střední citlivost by se hodila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 @brrrrm Myslím že nový Megane to tak má, minimálně u nás, nevím jak na SK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 V 06.03.2018 na 7:59, Martab napsal: Podle Caristy jsem měl z výroby nastavené na "pozdní", přepl jsem na "střední" a problém s pohasínáním budíků nemám a světla spínají celkem logicky. (mám čidlo v palubce) Takže ty máš taky easy light asist a Carista ti zobrazila možnosti na změnu citlivosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 Ano, přesně tak, změnil jsem to v ní a jak někteří popisovali problém s pohasínáním přístrojovky, tak to nepozoruji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 U mě nejde zobrazit tu tabulku nastavení citlivosti v menu swingu, proto bych to zkusil přepnout přímo někde v adaptacích, což by tedy asi mělo jít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Já kabel nemám, dělal jsme to přes tu Caristu, ale změnit to šlo, sice nedokáži porovnat, protože to mám změněné prakticky od začátku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 @ronall tak si tam dej za 950kč dešták a dokoduj. A tabulka se na swingu objeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Ano to bych samozřejmě mohl, ale v podstatě ten dešťák nepotřebuji/na služební F3 ho mám prakticky stále vypnutý/ a jen kvůli tomu nastavení citlivosti ho dávat nebudu, jediná pro mě výhoda je svítící světla za deště, ale jinak mě vůbec neoslovil /ještě mě utrhl gumičky/. Mě by úplně stačila ta změna citlivosti a pokud to jde přes Caristu, tak by to snad mělo jít i kabelem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Zkus se podívat do návodu od @wirer tam je jednak ta nabídka, ale myslím že jsem tam viděl i nastavení citlivosti, nebo to bylo v návodu kde si dodělával automatické světla? už nevím. Každopádně jít by to mělo a říkám, já mám nastavené střední (v Caristě Normal) a nestěžuji si, jen to zapntí světel se stěrači mne chybí, kdyby šlo dokódovat k "easy", bylo by to super, @wirer to asi nejde, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Nastavenie zobrazit na Swingu viem, neoveroval som, ci to ma nejaky zmysel, teda ci to nie je iba pre horny svetelny senzor. Stierace k easy light som nenasiel zatial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi288 Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Ja by som pravezel chcel tak aby som si to vedel nastaviť na pozdni rozsvecovanie svetiel lebo ten sveteleny senzor ma dobre serie prejdem len cez podjazd alebo tien a hned mi to rozsvecuje svetla... och... tak stále jazdím na nule a zapnem si svetla kedy ja uznam za vhodne... a mam iba easy light bez dazdoveho senzoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Kdyz vecer nekde zaparkuju a hodim vypinac na 0, tak mi vypne i DRL. Nevim, jestli za jizdy se pak sepnou, ale rekl bych, ze ne? Nezkousel jsem to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Nezkoušel jsem to, ale v kódování se dá nastavit, vypnutí DLR při poloze 0 nebo zatažené ruční brzdě. Ale z výroby by mělo svítit furt (pokud je zaplé zapalování), ale neověřoval jsem to, jezdím na Auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Jo, pravda. Pohasne to pri vypnutem zapalovani. Tak ok. Vlastne by se nemelo stat, ze s pri "natvrdo" vypnutych svetlech clovek nesviti, kdyz ma DLR. Tak beru zpet tu narazku na Safiho, ze jezdi neosviceny ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 před 45 minutami, Martab napsal: vypnutí DLR při poloze 0 nebo zatažené ruční brzdě Alebo cez infotainment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 DLR se nastavují v infotaim. Když se tam zapnou tak svítí i v 0 a v ostatních polohách pohasínají podle jiných světel. A pokud se tam vypnou,nesvítí nikdy. Mámto zaplé a jen jsem si nechal dát vypnout při zatažené rb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Mám doděláno DRL jen v poloze AUTO a naprostá spokojenost. Vždy mě štvalo že světla nejdou zhasnout na 0/kromě nepohodlného vypnutí v infotaimentu/. Přepínač mám stále v poloze AUTO kde se o to vůbec nestarám/kromě pár situací jako je mlha, nebo hustší déšť/ a pokud potřebuju vypnout světla, dám na nulu a je tma- za mě super. Ted jen to nastavení citlivosti kdyby se zadařilo. Je zajímavé že @wirer se ta tabulka po nakodování zobrazila a má čidlo v palubce a mě ne. Nevím jestli není třeba ještě něco jinak oproti standartu, při dodělávce toho čidla a dokodování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.