Přejít na obsah

Servisní interval / servisní prohlídky

Jakub3211

Doporučené příspěvky

Matlácký AS. Jezdil bych v rámci záruky jinam. Já si vždycky řeknu co požaduji i nad rámec a co nechci. Je fakt, že tam jezdím od nova s O1 i Rapidem už cca 15 let tak se už trochu známe a nemají problém už mimo záruku i s vlastním olejem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...
  • o 6 měsíců později...

Momentálne mám najazdených 98 516 km. F3 FL 1.0 81kw. Najbližšia STK bude 02/25. Auto chcem dat predtým do autorizovaného servisu na kontrolu. 

Čo môžem očakávať, že by sa už malo meniť/kontrolovať pri takomto nájazde? Rozvody, brzdy....

Ďakujem 

Editováno: , autor: PS1984
Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
V 14. 4. 2024 na 23:04, LKk napsal:

Já byl na prohlídce nedávno po 2 letech/30tkm.

A další prohlídku mám  napsanou opět po dalších 2 letech/30 tkm (napsáno jak v rádiu, tak i v předávacím protokolu z nynější prohlídky). Nikoliv tedy po roce.

Čili brzdovou kapalinu mně budou měnit až po 4 letech, jelikož nyní ji nedělali.

Záruku mám 5let/100tkm.

Zdravím, mám sice Fabii 4, a řešil jsem to stejné. Koupil jsem si od Škofinu dvě servisní prohlídky, kde první má být po 2 letech/30000 km a další po 1 roku/30000km. Blíží se mi teď ten 3 rok, tak jsem si volal do servisu, kde mi dělali tu první po 2 letech. Jelikož auto mi nastavili taky na 2 roky/30000km u obou (prohlídka i olej) a Škofin servisní prohlídka říká, že další prohlídky musí být po roce, aby se neztratila záruka, tak jsem z toho byl zmaten. Nicméně mi řekli, že se mám řídit tím, co říká auto, že si o to samo řekne. Štítek na dveřích říká to samé (až se ozve auto). A pán mi řekl, že Škoda to měnila od nějakého výrobního roku 2021/2022, nebyl si jist. Takže jestli máte jednu z posledních Fabií, tak by to sedělo, že vám to nastavili takhle. Mimochodem tu brzdovku, co teď tady po roce čtu, mi vyměnili po těch 2 letech.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...