Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ne, bohužel není. Jen ten filtr a nahoře prohlídka s výměnou oleje.

Matlácký AS. Jezdil bych v rámci záruky jinam. Já si vždycky řeknu co požaduji i nad rámec a co nechci. Je fakt, že tam jezdím od nova s O1 i Rapidem už cca 15 let tak se už trochu známe a nemají problém už mimo záruku i s vlastním olejem.

Asi to tak udělám, že příště jinam. Snad to nebude ještě horší:).

• 1 měsíc později...

Prosim servisni intervaly na 1.0 MPI 55 kW u Fabie 3 po FL včetne množstvi provozních kapalin. Dekuji

• 6 měsíců později...

Momentálne mám najazdených 98 516 km. F3 FL 1.0 81kw. Najbližšia STK bude 02/25. Auto chcem dat predtým do autorizovaného servisu na kontrolu. 

Čo môžem očakávať, že by sa už malo meniť/kontrolovať pri takomto nájazde? Rozvody, brzdy....

Ďakujem 

Upraveno od PS1984

• 2 měsíce později...

Včera serviska po 4 letech, najeto 35 tis.

20250304_155240.jpg

• 2 měsíce později...
V 14. 4. 2024 na 23:04, LKk napsal:

Já byl na prohlídce nedávno po 2 letech/30tkm.

A další prohlídku mám  napsanou opět po dalších 2 letech/30 tkm (napsáno jak v rádiu, tak i v předávacím protokolu z nynější prohlídky). Nikoliv tedy po roce.

Čili brzdovou kapalinu mně budou měnit až po 4 letech, jelikož nyní ji nedělali.

Záruku mám 5let/100tkm.

Zdravím, mám sice Fabii 4, a řešil jsem to stejné. Koupil jsem si od Škofinu dvě servisní prohlídky, kde první má být po 2 letech/30000 km a další po 1 roku/30000km. Blíží se mi teď ten 3 rok, tak jsem si volal do servisu, kde mi dělali tu první po 2 letech. Jelikož auto mi nastavili taky na 2 roky/30000km u obou (prohlídka i olej) a Škofin servisní prohlídka říká, že další prohlídky musí být po roce, aby se neztratila záruka, tak jsem z toho byl zmaten. Nicméně mi řekli, že se mám řídit tím, co říká auto, že si o to samo řekne. Štítek na dveřích říká to samé (až se ozve auto). A pán mi řekl, že Škoda to měnila od nějakého výrobního roku 2021/2022, nebyl si jist. Takže jestli máte jednu z posledních Fabií, tak by to sedělo, že vám to nastavili takhle. Mimochodem tu brzdovku, co teď tady po roce čtu, mi vyměnili po těch 2 letech.

• 1 měsíc později...

Servis u F4 mam mit po 30000 nebo 2 letech. No, ja si olej vymenim sam po 15tis a pak si ve 30tis dojdu na ten predepsany servis.

Dokud mě brali do nedávna vlastní olej jezdil jsem na výměnu oleje i mimo interval do AS a bylo to i ve výpisu elektronické servisní knížky. Nechal jsem si u toho dělat něco navíc, třeba vyčištění zadních kotoučových brzd, které to hned po první zimě opravdu potřebovaly.

Zkouseli jste nekdo pri pravidelnem servisu pozadat pred vymenou brzdovky pouze o test vlhkosti ? Zda-li neni vymena zbytecna ? Nebo na toto servis nikdy nepristoupi a automaticky to po 2 letech udela ?

@Alda_cz servis tohle absolutně nezajímá, prostě je daný škodovkou takový interval tak vymění a neřeší.

Pokud jsi záruce a chceš dál záruku mobility musíš intervaly a úkony dodržovat. Já se divil, když jednu dobu byla první výměna brzdovky až po třech letech a následně klasicky po 2 než to dali zase zpět na 2 roky u první výměny. 

• 1 měsíc později...

Mám F3 Tour 10/2022 a také mám nastaven servis inspekce na 30 tkm a 2 roky. 1. prohlídka byla 5/2024 a další mám nastavenou 5/2026, jak olej, tak interval inspekce. Podle servisu se to někdy v roce 2022 sjednotilo s F4... tak doufám, že mají pravdu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.