jozzi Vloženo 13. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Vidiš a pak že s toho nemam byt mimoň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 No ba proto to chci na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 tak tedka jdu vybirat ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 jsem zvedav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Jozzi,nasadit bryle ,uliznout ofinku a udělej si selficko. Galvi pak vyrobí nálepku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Stači todle to ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Prasivka Bych te normalne nepoznal. Jsem tam na vojne behal kazdy tyden nahoru. Tam by byl taky pekny sraz skodovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Aaa , meda je uz duchodce ale furt k svetu ... Auta bysme nechali ve Lhotce u sauny a na horu pesky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Selfie paradna, uz som ju videl. Ked som zvazoval podvozok ja, chcel som dole tak 30mm. Vyber sa zuzil na zopar modelov, najviac sa mi pozdava prva moznost. Aj cena, aj znacka... 124 - http://www.podvozky.sk/ST-pruziny-30-30-mm-Skoda-Fabia-II-5J-Combi-1-2i-12V-40-51-kW-d12351.htm 190 - http://www.tuningzone.sk/tuningzone-sk/eshop/2-1-PODVOZOK/0/5/1425-Sportove-pruziny-Skoda-Fabia-5J-Combi-Station-Wagon-30-mm 141 - http://www.sportovy-podvozok.sk/SKODA/skoda-Fabia-5j/skoda-Fabia-6y-pruziny-ap-801?mfp=price[141,471] 130 - http://www.podvozky.sk/Vogtland-pruziny-30-mm-Skoda-Fabia-Typ-5J-1-2-1-4-1-6-PN-do-920-kg-d10832.htm 145 - http://jfauto.sk/racing-a-tuning/podvozok-a-pneumatiky/sportove-pruziny-mts-technik/skoda-4401/sportove-pruziny-mts-technik-skoda-fabia-5j-5j-1-2-aj-pre-combi-znizenie-v-mm-30-30 -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Beru vy pujdete pesky a ja to vemu z Vysnich Lhot autem nejsem blazen pesky jsem si prasivou nastoupal az do duchodu a jednou i do pulky v masce chemicke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 A ted babo rad asi vyskousim weitec , kluci je maj na prodejne za 2500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Beru vy pujdete pesky a ja to vemu z Vysnich Lhot autem nejsem blazen pesky jsem si prasivou nastoupal az do duchodu a jednou i do pulky v masce chemicke nerikej ze si s Tebe velitel udelal slonika Kurnik ja si ji vzdycky poctivw vyslapu , ale musim uznat ze sraz v beskydech jsme jeste nemeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Co výšlap? Jo klidně ale v autě a po pedálech Ne vážně, to bych klidně šel, ale nevím, jak bych přežil sraz bez placku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Jsem byl zastupce velitele cety a velitel druzstva , ale kdyz oni to maj dokazat tak jsem jim taky chtel dokazat ze to umim. Takze zcela dobrovolne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Jirko pojedema tam dva a poceste tam se stavime pro bramboraky sebou a tam je u kostelika pockame a budeme zrat a delat jim chute 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 To zní dobře Kluci šlape se vám době?.... Jo? To je dobře! Mě se taky dobře sedí, díky za optání I když šel bych s nimi, bo autem je tu super, ale nohy taky třeba protáhnout 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Jsou hezci vyslapy treba tam kde se neda dojet autem to pak urcite nepujde pulka autem a pulka pesky. Ale musim uznat ze tam je pekne a vyhled taky nadherny ,a le cesta autem tam je trochu adrealin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Ja tam jel agilni agilou , vykon jeden astmatickej ponik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Tam se delaji i srazy trabantu a to musi byt pro ne predsmrt Tak kdyz to vdrzi agila tak trabos musi taky Bo nektere ty mista jsou fakt jen pro otrle a hlavne na podzim jak neni listi tak ty srazy jdou krasne videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 No prave , když už tak tam raději pojedu se zavázanýma ocima ať to radši nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Mi uz to tak neprijde uz jsem tam byl parkrat s roomem uz se jen kocham. Clovek si rychle zvykne. A to nejdulezitejsi nesmi tam byt velky provoz bo vyhybat se tam je taky nekdy jet az na doraz k tem krajum srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Počkat, jestli tam vyjel trabant, tak to v okolí 10km musí mít všichni rakovinu .. To já se musím přiznat, že jsem tam ještě nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Michale uděláme to pro Jirku a dame si sraz na Prašive 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 (editace) Klido pido ale az bude teplo je tam fajne sezeni na trave i zahradce hospody a krasny vyhled na paraglajdy co tam litaji. V jizbe se kdyz tak muzem domluvit pokud bude cas na tom treba dalsim srazu.A mista tam je dost na parkovani. Editováno: 13. Březen 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.