Malta Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 to jsi nejsem tak jist , nicméně to vidím na BAN pro Ondru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 (editace) Galvi: Taky pravda EDIT: Malta-> Editováno: 4. Duben 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 No Ondro, zase mají proti nám výhodu, aspoň se toho důchodu dožijí, ne jako my To si řekl krásně páč my budeme o fofrklackách a kryplkáře až do svojí smrti v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Filipe: Přesně tak Malta: Co takhle Ondrovi vymyslet něco lepšího než ban, třeba něco místo toho "Veterán" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 tak hoď něco do pléna a já mu to tam dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 co hej mladosi co mate proti starsim rocknikum ? Filipe "nejak mi porostli cecky ´" vsak nekterym to vadit nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 (editace) Galvi: Hajzli EDIT: Aspire: nezapomeň ve čtvrtek v 7 ráno být u Kaufu A Malto ty taky Editováno: 4. Duben 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Ondro to ne, to je moc vulgární Malta, co takhle Pošťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 ještě tam nic nemá a už nadává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 přesně na to jsem myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 ONDRA PIRAT SILNIC VIC NIC SI NEZASLOUZI.Martine (Malta( to mu tam dej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Tak to jsou 3 hlasy pro pošťáka, Aspirovi se pletou písmenka a chtěl určitě napsat to stejné 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 (editace) Kamarádi se hned poznají EDIT: dejte mi tam že nenávidím HTP Editováno: 4. Duben 2015, autor: Ondra16V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Pošťák jak cyp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Kamarádi se hned poznají EDIT: dejte mi tam že nenávidím HTP fakt to vidím na ten BAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Ty hajzle :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Líbí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 tak vidím že do vašeho kraje abych ani nejezdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 nelíbí, nebo nejezdil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Jezdil prijed na sraz mas plyn ta to bude za pat korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Tady dostanou BAN úplně všichni (samozřejmě kromě moderátorů). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 nelíbí, nebo nejezdil? Přeber si to jak chceš Jak jsem odepisoval tak jsem viděl jen tu první odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.