Malta Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 že a někdo k tomu nebude ani potřebovat VŠB, nebo nedej bože práva v Plzni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Stačí k tomu dva moderátoři. Ale měli bychom začít za tuto činnost vybírat nějaké výpalné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 dobrý nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 no nic, jedu do rooma natankovat plyn, v noci jsem doklouzal s lehkou nohou posledních 10km se suchou nádrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Plyn patří do zapalovače 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 nekouřím, tak ho dávám do auta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 A hele, ještě je drzý, ba až vyzývavý. Co mu provedem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 A jéje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 No jo plyn do zapalovače, nafta do kamen a benzín do sekaček.. A teď babo raď co si vybrat..? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Tesla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Krasne velikonoce Vsem. Tak co bando jak jste je oslavili ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 (editace) Tesla je na baterky, to taky ne.. Mě nikdy autíčka na baterky moc nefungovaly.. (nehledě na to, že nejbližší doporučené nabíjecí místo mám ve Vídni) Taky přeji krásné velikonoce U mě to bylo jednoduché, ráno jsem se pustil do pletení pomlázky, k tomu jsem dostal frťana, aby to šlo líp, pak jsem zapil tu pomlázku, pak jsem to vzal po rodině, všude jsem si vykoledoval jen další panáky a ted už nic nedělám, bo mám trochu zamotaný svět, co ty? Editováno: 6. Duben 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Ni fiha ty si to pletes sam ? Toz dobry. No ja to mel jednoduche vcera 0:30 jsem tu zmlatil celou navstevu a postrikal vonavkami. No a dnes se uz jen lecim bo toho alkoholu bylo na tenhle vikend trocho moc. Takze jsem nevytahl paty z bytu a jen odpocivam a pomalu doziram zasoby co tu zbyly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 (editace) Jo pletu, chodím (teda přiznám se...) jezdím na pruty. To je základ Jako že o půl jedná už si byl na ně nachystaný To je dobrý nápad, no asi to doma taky příště probudím a zliju hned ráno No já dostal zásobu jídla až dneska a kurňa už nemůžu ani mazance ani beránky, ani buchty, ani řízky ani chlebíčky ani vidět Takže dnes se už jen budu flákat a zítra ráno pojedu zase robit. Editováno: 6. Duben 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 (editace) No tak karabac jsem mel doma a dcera si vzpomnela ze jsou velikonoce uz prave po te pulnoci a bo tu jeste byla ta navsteva tak jsem tu udelal na ne hon. A jeste k tomu dcera od nekud pritahla nejaky navod jak se branit kolednikum a ten to byl ze jak je nekdo bude koledovat tak maji mit pripravenou petku s vodou a lit to po kolednicich na obranu tak nez jsem vsechny tech 5 zenskych zmlatil tak jsem mel mokre zada ze jsem si pripadal kdo koho teda koleduje Editováno: 6. Duben 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 no my byli včera u tchýně a u švagrovky v Brně, tak říkám, že v pondělí už k vám nejedu, tož to vezmu dnes. No a ušvagrovky se to nakonec protáhlo, takže jsem jí vyšlahal ještě jednúc v 0:15, šak co, pondělí už bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Jo dnes měly taky některé baby blbé nápady, mě polévat.. Jenže se bály přiblížit, protože by dostaly S tím karabáčem jsou tady u nás ženské vychcané, a prej to neplatí, pokud to má někdo koupené, takže si pletu svoji a mají po výmluvách . Malta: Správně si udělal, tak na ně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Tak to u nas neplati nejake vymluvy Bych je stejne zmlatil cim koliv Kdysi jsem chodil s varechou takovou obrovskou sama stuha no proste krasa ale pak se nejak zahadne ztratila a bylo po ptakach, tak zase jedu v karabacich. Si vzpominam ze jeste jednou nebo dvakrat jsem mel i jalovec a to byl vzdy mazec bo to i fajne pichalo Ale vsak co kdyz je to jeden krat za rok povoleno tak proc ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Veselé velikonoce vsem...u nas super az do 18hod...navsteva vetereninare a nutne uspani kocicky:( al krasnych 17let mela..tak zapijim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Zamrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 No já to dělám už dlouho tak že místo vody mám super extra smradlavou voňavku,kterou jsem zakoupil u šikmookých a vytáhnu jí vždy jednou za rok na Velikonoce A i dnes holky uznaly že je to síla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Zamrzi Ale na perskou krasny vek..uz je nahore...ale mrzi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Ja zas oslavuju praci . Ale rano sem obešel rodinu autem a zvalil babu za odměnu i oběd mi dala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Jo zaslouzena babicka. Si prave neporizuji takovato zvirata ktera se dozivaji takovych veku. Clovek uz si na ne tak zvykne a uz je bere jako clena rodiny a vse jim podrizuje. A pak bohuzel jednou odejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Inntel: chudáku To zamrzí... Něco podobného znám->3 roky z5 nám otrávili ovčáka... Teda tu starší abych byl přesný,ta druhá (v té době ještě štěně) to naštěstí neměla.Mamčina spolužačka je veterinářka a říkala že musela mít cizí předmět v těle.Takže jsme jí ráno našli v garáži... Tu kurvu co to udělala bych popravil,nějaká kurva zasraná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.