filippatrik Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Ondro nesmis na to tak slapat bo zase dostanes toho s novymi vyfuky Dnes tu v Havru taky jeden jezdil az dojezdil http://karvinsky.denik.cz/zpravy_region/mlady-ridic-uvizl-s-kamionem-v-esicku-20150422.html Kdyby pořádně porval tak by se vešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Filip....palkovicke hurky supa:)))) na janackovem chodnicku u kaple mame chatu a je to tam super:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Voice....a jde to nejakl udelat? myslím že nejde, ale na druhou stranu, v tomto bordelstánu někdo dokáže i nemožné..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Filip....palkovicke hurky supa:)))) na janackovem chodnicku u kaple mame chatu a je to tam super:) Jj jsou supr jezdím tam od Chlebovic jak vede cesta do Palkovic tak od kaple nahoru takovou lesni je táhlá až nahoru parádní. A zpět po turistické modré takový sešup v celku až na Olešnou. Ale dneska to bylo drahé no . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Vsak ten plast uz mel stejne dost Alespon mas novy. Ja kdyz jedu takovou dalku tak to pak musim zapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Ten poražený sem kupoval loni v červenci ale km nevnm kolik mel. Bxl ale strašně měkký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 No vsak podle vzorku prave slo poznat ze maji dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 (editace) A dneska hurá za titulem. Oce,oce,oceláááááři. Editováno: 23. Duben 2015, autor: Karlos 61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 kéž by Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Nefandím ani jedněm, ale přeji to Litvínovu. Po těch desítkách let si to zaslouží. Pak budou mít zase padesát let utrum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 též jsem jim to prvně přál, to když nepostoupila Kometa a vzhedem k tomu, že Kýhos Litvínov dřív trénoval, ... ale zase když takhle vstali z mrtvých ... tak by si to kluci ocelářští zachránili ... a titul by zůstal na Moravě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 jinak jsem rychle ještě před hokejem vyměnil na roomovi kotouče a desky (obojí ještě origo, stav 137 129 km) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 kruci, mohlo být možná rozhodnuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 jinak jsem rychle ještě před hokejem vyměnil na roomovi kotouče a desky (obojí ještě origo, stav 137 129 km) 137tkm na původních kotoučích a deskách?Nějak moc ne?Pokud je to teda pravda tak ty teda snad vůbec nebrzdíš ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 na fábině mi první vydržely taky nějakých 120t km. No a když to tak počítám, tak pak vyměněné Zimmermany 15t km zvlnily se, reklamované dalších 15t km taky zvlněné, to jsme na nějakých 150t km, kdy jsem nasazoval Feroda a ty tam jsou doteď, tzn. mám na nich 150t km a kotouče měřeny před technickou (měsíc a půl zpět) měly ještě 20,5mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Jak to niekto moze vydrzat jazdenim po Prahe? 30km len aby som sa dostal od tabule Praha - Hlavni mesto dostal k penzionu -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 (editace) Hele ho pražáka Ježdění po Praze stojí za to, ale sranda začíná až ráno . Já byl 2 dny zpět v Praze ráno pro nějaké věci a paráda se tam motat s transitem Editováno: 24. Duben 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 No dnes vyuzijem radsej mestku dopravu. Hlavne kvoli parkovaniu... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Tak, správně děláš. Já po centru města autem nejezdím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Nakoniec som musel auto,. Peniaze sme zmenene nemali, SMS listok nedorazil doteraz, a pesi z Praha 6 do centra nie je najblizsie. No ta narocnejsia cast za mnou, uz len oddych, prechadzka a zajtra smer domov -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Člověk v pátek přijde z odpoledni a tu nic nového? Divné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Tak jsem se divil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 No ja vcera cetl prirucky pro roomstry. Tak se mi ani nechtelo psat a dnes pripravuji auto na leto. Tak zas budu dobyty jak kun. Vsak nahodte nejake tema on se tu mozna nekdo chyti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Jak připravuješ auto na léto? gumy a hotovo né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.