jozzi Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Ty , u nas tež , jen čumim z okna na to co se robi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) Kluci pekne fotky jste udelali. Jsem se prave dival na radar a videl jsem jak se tam tvori bourky, ale tu to neprijde nastesti. Tak si to nechte u Frydku tak i v Tesine Editováno: 26. Duben 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 A dekuji , konecne budu mit umytou i fabku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 A je to jasné chlapi ve Frýdku-Místku buří jak o život , ale je po srazu zas to muže byt zhnojene ty auta. Právě koukám ven a u nás modrá obloha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) No ale jsem zvedav na dalsi sraz kolik se nas opet sejde bo mi pripada ze nas bude jeste vice nez ted. Bo ten dnesni takovy jsem jeste nezazil v takovem poctu. Jinak se chci zeptat ci to byla ta cerna fabie 1 polozena dost nizko?. Bo jsem ji tu na foru nikde nevidel Editováno: 26. Duben 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Inntel u kakacek je moje lestici misto a mycku jezdim jen na tixexpres. Ondro ty si taky malir ? Pepane umyt auto je to jak si to delal berusce co mela rada jak si jeste mel cas Pred chvili jsem se dival na meteo radar a blizi se tu prehanka tak nam tu trochu sprchne a alespon se nebude prasit Tak určitěěěěě Ondro: To vis, nekdo delat musi :-P. Ale co je lepsi, ted az do dalsiho pondeli budu mit volnicko :-). Hajzle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 No bo ja jsem i vyucen v toto remeslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Pepane mam ti pripomenout fotky z mlyna. Tak nezapomen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 No ale jsem zvedav na dalsi sraz kolik se nas opet sejde bo mi pripada ze nas bude jeste vice nez ted. Bo ten dnesni takovy jsem jeste nezazil v takovem poctu. Jinak se chci zeptat ci to byla ta cerna fabie 1 polozena dost nizko?. Bo jsem ji tu na foru nikde nevidel Jo todle se k nikomu nehlasilo, teda alespin se nenahlasil jinak na fotky pamatuju, zapnu komp a valim na to 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Tak konečně doma, kluci ať nespamuji moc ve srazovém vlákně, tak chválím Vám fotky tady, jsou hodně povedené 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Jirko a pamatujes na Petrvald a ted to je uz jina liga. Jirko do kdy jste tam az byli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Jo pamatuji, to býval jeden stul a pár lidí okolo, ale také to tam mělo své kouzlo a dobrou topinku. Podle času u poslední fotky co jsem vyfotil těsně před odjezdem jsme odjížděli v 19:06. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Galvi díky moc za to dodělání toho zamykání 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Nemáš zač, jsem rád, že se to povedlo. Když zase někdy něco vymyslíš nebo objevíš co by mohlo jít, klidně řekni 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Ondro jojo Jirka je takova dobra vila Jirko to jste teda pekni ukecanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Trochu jsme se zapovídali, ale bylo dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Trochu ? Vzdyt ja odjel nejak pred sestou a Vy kecky jste jeste kecali a fotili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Ale byla to paráda:) Galvi jestš jednou dík a hod mi pak ten report fo sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Jasně že trochu . Inntel: Jo pošlu ti ho během zítřka, nechal jsem si počítač v autě, tak pro něj zítra zajdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 V pohodě jen se připomínám jak jsi říkal:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 No fotky Vám musím pochválit tady. Nejvíc mně zaujala Jozziho série, bo tam je snad nějaký nový model ŠA nebo co? Fantastická oranžáda. Nevíte komu to patří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Vy jste ještě řádili, co jsem odjel, koukám - chudák Pawouk a jeho 4 hodinová cesta domů Tak dlouho to netrvalo a kdyby nebylo cestou asi milion oprav a rekonstrukcí na všech dálnicích a rychlostkách, po kterých jsem jel, tak by to šlo i rychleji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 S tim tam prijel jeden synek z havirova pokud se nemylim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Myslíš toho co stál za Galvim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Jj, ten oranzovy trabi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.