Červen 13, 201510 r Fuj ostravar, si vecer zajdu na Radka, ale bohuzel jen na par bo rano musim ridit auto.
Červen 13, 201510 r To si se rozjel a hned zastavil ? Se prave ani nedivam na spotrebu hlavne tu okamzitou bo pak jezdim jako snek. A v aute uz jsou dva kousky a akorat ten jedenu tu plechovku bych chtel dat k motoru akorat nevim kde to nasava vzduch. Já jsem to dával k pylovému filtru.
Červen 13, 201510 r Ondro to nejde uz mam tri morcata jednu zelvu a sneka a dalsi svire by me polozilo. A nejhorsi je potom ty zvirata nekomu dat na hlidani kdyz jedem na dovolenou.
Červen 13, 201510 r Kurec dneska je to na chcipnuti. Teplomer ukazuje 35 ve stínu no pěkné. A za 3h v praci budu se potit v monterkách tož při sobotě neznám lepší plán.
Červen 13, 201510 r Nechtěl bych já se jdu k večeru kouknout do parku na slavnosti https://www.mesto-bohumin.cz/cz/zpravodajstvi/aktuality/17932-uz-se-vali-mestske-slavnosti-a-oslavy-130-let-zdb-dratovna.html EDIT: nechce se tam někdo za mnou stavit? Upraveno Červen 13, 201510 r od Ondra16V
Červen 13, 201510 r Teda Patriku dnes nezavidim by me to zabilo. Ondro nemuzu jsem domluven s brachou na par kousku uz jsem s nim dlouho nebyl. A pristi tyden tu mame zase my oslavy, ale vubec nejsem nadsen bo zas nebude kde parkovat a nebudu moct vyjet nekam autem pokud nebudu muset. Jinak tak u nas probiha venceni drave zvere
Červen 13, 201510 r Já byl právě pouštět draka, takže paráda Ideální počasí, fouká větřík.. Nestěžujte si
Červen 13, 201510 r Nechtěl bych já se jdu k večeru kouknout do parku na slavnosti https://www.mesto-bohumin.cz/cz/zpravodajstvi/aktuality/17932-uz-se-vali-mestske-slavnosti-a-oslavy-130-let-zdb-dratovna.html EDIT: nechce se tam někdo za mnou stavit? S tím vstupným to trochu přepískli. My jsme byli dnes na kalichu na hasičských závodech
Červen 13, 201510 r S tím vstupným to trochu přepískli. My jsme byli dnes na kalichu na hasičských závodech A jak? Vlezné bylo pro dospělého 80 a pro dítě 20,což se podle mě ještě dalo Jinak bylo to fajn a foto dodám ráno Právě jsem dorazil domů. A byl jsem 2x zdarma (ani nevím jak se mi to povedlo) na řetízkáču hned vedle pódia :D Poprvé jsem si tam sedl abych pojedl langoš a fajně viděl a najednou se to rozjelo No a podruhé jsem se tam přifařil a prošlo mi to :D A pak jsem zjistil že se tam platí
Červen 13, 201510 r Hoši kurde :D Já odcházím z parku a říkám si že proč jeli 2x hasiči a houkali a ono toto :D Asi od toho 10ti min. ohňostroje chytly plasty hned za parkem kde byla ta akce :D :D
Červen 13, 201510 r Hoši kurde :D Já odcházím z parku a říkám si že proč jeli 2x hasiči a houkali a ono toto :D Asi od toho 10ti min. ohňostroje chytly plasty hned za parkem kde byla ta akce :D :D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.