Červenec 1, 201510 r Jo jinak nebyl dneska Denis (teda pokud to čte ) v cca 12hod. v Brantále? Myslím že jel proti mě
Červenec 1, 201510 r jj, byl to on , ale nepíše se v Bruntále, ale Bruntáli. Skloňuje se podle vzoru prdel.
Červenec 2, 201510 r Tak co,sedí to na Vás? Něco o mě Modrá Modrá barva, zejména tmavá, znamená stabilitu a jistotu, takže majitel takového auta bude nejspíš spolehlivým člověkem. Také tento člověk údajně radši splyne z davem, než aby ostentativně stál stranou a byl středem pozornosti. Je to dříč, je organizovaný a umí naslouchat. A pokud jezdí autem světle modré barvy, je pozorný a loajální. Typické profese: Chirurg, zdravotní sestra, porodní asistentka, terapeut http://www.autoforum.cz/zajimavosti/co-o-vas-rika-barva-vaseho-auta-odstin-prozradi-mnohe/ EDIT: Kašlu na to,budu porodní asistent Upraveno Červenec 2, 201510 r od Ondra16V
Červenec 2, 201510 r Bych radeji gynekolog nez u porodu se na to divat Jelikoz uz mam nekolik barev u aut za sebou tak asi budu delat vse
Červenec 2, 201510 r BíláJak stojí i výše, ti, co zvolí bílou barvu, jsou posedlí čistotou. Mají o sobě často vysoké mínění, vyžadují řád a přesnou organizaci a jsou důvěryhodní. Nezřídka pracují ve vyšším managementu a jsou energičtí, ale po designové stránce vyznávají minimalismus. Bílá také údajně může ukazovat, že k posedlostem daného člověka patří produkty firmy Apple. Typické profese: Architekt, plánovač, projektant No ale tu barvu jsem vybral jelikoz jsem ji na aute jeste nemel tak nevim zda to plati. Ale podle toho to tak sedi na 75%.
Červenec 2, 201510 r Já měl vždy variantu +/- stříbrnou takže tak a docela to sedí povolání není taky až tak vedle
Červenec 2, 201510 r Spíš k architektovi jsem myslel ale je fakt že barvu jsem si nevybíral nikdy vždycky to nějak přišlo
Červenec 3, 201510 r Farba bu mozno sedela, povolanie nie. Aj ked i ja sa obcas sprtam v malych "otvoroch" -- Z mobilu
Červenec 4, 201510 r Tak se tu lidi mějte. Já mám Taze nachystaného za chvíli valim na pivko a ráno vyrážíme.
Červenec 4, 201510 r Ha to se nekdo ma. Uz bych taky nejradeji dovolenkoval. I kdyz jak je ted ty vedra se mi ani nechce vyjit nekam ven. Vcera jsem si zasel k veceru na par pivek a clovek to musel do sebe lit jak prokoply bo to hned teplalo. Patriku tak stastnou cestu.
Červenec 4, 201510 r jj, šťastnou cestu a užijte si to tam ... já ještě od zítřka za tři týdny, takže ještě musím vydržet, ale už se těším jak malý kluk , bo už to volno potřebujem, meleme z posledního
Červenec 4, 201510 r Díky chlapi zrovna idu spát po 3 pivech a 2 fofolach a rano fičime, po navratu dodám i fotky. Čaues
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.