Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jo jinak nebyl dneska Denis (teda pokud to čte :D ) v cca 12hod. v Brantále? :) Myslím že jel proti mě ;)

jj, byl to on , ale nepíše se v Bruntále, ale Bruntáli. Skloňuje se podle vzoru prdel.

Jj tohle znám ;):D V Bruntáli->V prdeli :D

Četl jsem na fb :( Je jí škoda prodávat

Tak co,sedí to na Vás?  :kol-28: :D 

Něco o mě :D

Modrá

Modrá barva, zejména tmavá, znamená stabilitu a jistotu, takže majitel takového auta bude nejspíš spolehlivým člověkem. Také tento člověk údajně radši splyne z davem, než aby ostentativně stál stranou a byl středem pozornosti. Je to dříč, je organizovaný a umí naslouchat. A pokud jezdí autem světle modré barvy, je pozorný a loajální.

Typické profese: Chirurg, zdravotní sestra, porodní asistentka, terapeut

http://www.autoforum.cz/zajimavosti/co-o-vas-rika-barva-vaseho-auta-odstin-prozradi-mnohe/

EDIT: Kašlu na to,budu porodní asistent  :smich: 

Upraveno od Ondra16V

Bych radeji gynekolog nez u porodu se na to divat :D

Jelikoz uz mam nekolik barev u aut za sebou tak asi budu delat vse :D

Řiď se Roomem :D 

Bílá

Jak stojí i výše, ti, co zvolí bílou barvu, jsou posedlí čistotou. Mají o sobě často vysoké mínění, vyžadují řád a přesnou organizaci a jsou důvěryhodní. Nezřídka pracují ve vyšším managementu a jsou energičtí, ale po designové stránce vyznávají minimalismus. Bílá také údajně může ukazovat, že k posedlostem daného člověka patří produkty firmy Apple.

Typické profese: Architekt, plánovač, projektant

No ale tu barvu jsem vybral jelikoz jsem ji na aute jeste nemel tak nevim zda to plati. Ale podle toho to tak sedi na 75%.

"ale po designové stránce vyznávají minimalismus"

Typický majitel Roomsteru :D :D 

:D no ale ten posudek tak sedi na cloveka ktery dela reditele a jezdi passatem.

Já měl vždy variantu +/- stříbrnou takže tak a docela to sedí :D povolání není taky až tak vedle :D

Si veterinář jo? :kol-28:  :D

Spíš k architektovi jsem myslel :D ale je fakt že barvu jsem si nevybíral nikdy vždycky to nějak přišlo :D

Farba bu mozno sedela, povolanie nie. Aj ked i ja sa obcas sprtam v malych "otvoroch" :D

--

Z mobilu

Tak se tu lidi mějte. Já mám Taze nachystaného za chvíli valim na pivko a ráno vyrážíme. :)

Tak ať si tu dovču pořádně užiješ  :kol-28:

a kam vyrážíš k moři?

14 dnů (Hvar a Živogošče Chorvatsko) :kol-31:

Ha to se nekdo ma. Uz bych taky nejradeji dovolenkoval. I kdyz jak je ted ty vedra se mi ani nechce vyjit nekam ven. Vcera jsem si zasel k veceru na par pivek a clovek to musel do sebe lit jak prokoply bo to hned teplalo.

Patriku tak stastnou cestu. :scooter:

jj, šťastnou cestu a užijte si to tam ... já ještě od zítřka za tři týdny, takže ještě musím vydržet, ale už se těším jak malý kluk :kol-28: , bo už to volno potřebujem, meleme z posledního

"Dobro došli na Jadran."

Přeji krásné počasí a šťastný návrat.

Díky chlapi :) zrovna idu spát po 3 pivech a 2 fofolach :) a rano fičime, po navratu dodám i fotky.

Čaues :kol-135:

kol11  Jak je u vas ?

post-51417-0-12078200-1436104575_thumb.p

post-51417-0-55329000-1436104575_thumb.j

customscreen.gif

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.