Červenec 30, 201510 r Když jsme u té práce, tak už mi skončila pauza a musím jit zase něco dělat, tak zatim....
Červenec 30, 201510 r tak šup šup A ja uz za chvili do hajan. zitra posledni a pak 9 dni volna ohh uz se tesim.
Červenec 30, 201510 r Políj se Coca-Colou U Vas neni Coca -Cola . U Vas je kofola . V polsku je Coca - cola . Doporučuji ji k žezavých šroub .
Červenec 30, 201510 r Stahuje alebo co to robi. Idem spat... Inac k win 95 ci 98 mam origo instalacne cd niekde -- Z mobilu
Červenec 31, 201510 r Já to mám ty desítky a stalo se mi, že mi přestal po te reinstalaci jet úplně zvuk na ntb...musím to nějak pořešit zatím jsem nic moc nikde nenašel.
Červenec 31, 201510 r Wirer: super fotka, ta škodovka vypadá zajímavě A sedmiček tam máš zatím málo, počkej až tam bude i ta první a pak machruj
Červenec 31, 201510 r To ked som isiel z obeda, sadnem do auta a sa mi to zapacilo. Pri foteni mi najprv prebehol roomster, tak som musel fotit este raz... A moja dnes prva jazda oficialne...piratka ciest -- Z mobilu
Srpen 2, 201510 r No my jsme taky neleželi na pupku,a v tom ideálním počasí pro cyklistiku jsme vyrazili na Petrovickou kotlinu za motocrossem.
Srpen 2, 201510 r No my dnes byli na bobech a bylo fajn Ondro kaj delaji take fesne makrely ? Karlos krasna selfie
Srpen 2, 201510 r Jedeš z Bohumína přes PL jak je tam ten maxi přejezd s kolejama A před cedulí Šilheřovice odbočíš doprava a asi po 100m je to vpravo mají tam otevřeno v pátek,sobotu a neděli Ty boby jsou luxusní Není to v Petříkově?
Srpen 2, 201510 r Ale kaj. My jezdime ke gorolum do Jablunkova. Jirko my te stvem a cim ? Vsak vikendy jsou od toho ze se nerobi a kdyz mas jeste k tomu dovolenou tak neni co resit jen si uzivat . Upraveno Srpen 2, 201510 r od ASPIRE
Srpen 2, 201510 r No však počkej, zítra poslední pracovní den a pak budu mít dovolenku (pár týdnu) ...
Srpen 2, 201510 r no ja ted tyden pak zas do rachoty na tyden a pak zas tyden volna Uz vis kaj jedes dovolenkovat ?
Srpen 3, 201510 r Jsem se dival ted na ty boby v tom Petrikove a musim rict ze ten Jablunkov je 100x lepsi.
Srpen 3, 201510 r Aspire- no bez volantu bych dolu nejel,vždyť nemůžeš řezat zákruty. a neměli tu káru bílou,ta žlutá ti nejde k pleti. Upraveno Srpen 3, 201510 r od Karlos 61
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.