Srpen 28, 201510 r Tak mám na drátě přes fb Patrika a je to domluveno že v 14:00 sraz v Ově před Kaufem na staré Karolíně
Srpen 28, 201510 r Hej a nebude lepsi treba ta vyhlidka v sedliště ? No dobra se domluvte a pak dejte vedet prijedu na 1000%. Ale bral bych tqm kde se da sednout a dat fofola.
Srpen 29, 201510 r Týjo to mě nenapadlo Michale Jen nevím jak se k té vyhlídce jede Tak dáme ve 14:00 sraz na klasickém místě v Sedlišti na tom našem parkovišti a pak bychom tam zajeli?
Srpen 29, 201510 r Tak jsem už s Patrikem domluvený že dáme sraz v ty 2 u naší restaurace Upraveno Srpen 29, 201510 r od Ondra16V
Srpen 29, 201510 r tak jsem se musel podívat, kde to vaše slavné Sedliště je a zjistil, jsem, že když jedu jednou za uherák do Těšína, že jedu kousek okolo
Srpen 29, 201510 r Malta az tu zas za ten uherak pojedes tak dej vedet udelame sraz. konecne my pozname tebe a ty nas
Srpen 29, 201510 r no silně koketuju s myšlenkou, že si pro to tričko přijedu osobně, abych konečně poznal FtF toho Sněhurčiného Rejpala a samozřejmě vás ostatní také
Srpen 29, 201510 r no zatím ne, bo nevím jak mi to vyjde (páč ani roomster sraz mi neklapne )... a taky si myslím, že mě moja na takovou štreku nepustí samotného ... tak se zeptám "... Doktore, řekli jsme bez bab ne? ..." ... berete tam i svoje polovic? Možná by stačilo, kdyby Jožka vzal svoju s fazolem a bylo by vyhráno, páč moja by se zabavila, neb máme stejně starého vnuka
Srpen 29, 201510 r OK, jak bude trochu kloudné slovo s polovic (poslední dobou mám pocit, že hovoří jiným jazykem než já ), zkusím jí to nadhodit a uvidíme ... dal bych v každém případě vědět
Srpen 29, 201510 r Ondro Ok budu tam. Oukej no silně koketuju s myšlenkou, že si pro to tričko přijedu osobně, abych konečně poznal FtF toho Sněhurčiného Rejpala a samozřejmě vás ostatní také Áááá rejpal Malta možná přijede Přiznej se,ty tu chceš jet jen kvůli mě
Srpen 29, 201510 r to si piš .... abych ti mohl pořádně zatřepat ................................................................................................. pravicí
Srpen 29, 201510 r to si piš .... abych ti mohl pořádně zatřepat ................................................................................................. pravicí :D :D :D :D
Srpen 29, 201510 r Aspire-Tak tam přijede i David alias Bullets či jak má tu přezdívku Pokusí se to stihnout
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.