Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Zas kouka po babach :D

Ondro kaj prijedu. Klidne SZ

Tak mám na drátě přes fb Patrika a je to domluveno že v 14:00 sraz v Ově před Kaufem na staré Karolíně :)

Hej a nebude lepsi treba ta vyhlidka v sedliště ? No dobra se domluvte a pak dejte vedet prijedu na 1000%. Ale bral bych tqm kde se da sednout a dat fofola.

Hlavne pak GPS bo vubec nevim kde se chcete potkat.

Týjo to mě nenapadlo Michale  :kol-47:  :kol-47:  :kol-47:  :kol-47::)

Jen nevím jak se k té vyhlídce jede :( Tak dáme ve 14:00 sraz na klasickém místě v Sedlišti na tom našem parkovišti a pak bychom tam zajeli? :) 

Tak jsem už s Patrikem domluvený že dáme sraz v ty 2 u naší restaurace :)

Upraveno od Ondra16V

tak jsem se musel podívat, kde to vaše slavné Sedliště je a zjistil, jsem, že když jedu jednou za uherák do Těšína, že jedu kousek okolo :kol-47:

Ondro Ok budu tam.

Malta az tu zas za ten uherak pojedes tak dej vedet udelame sraz. konecne my pozname tebe a ty nas :)

no silně koketuju s myšlenkou, že si pro to tričko přijedu osobně, abych konečně poznal FtF toho Sněhurčiného Rejpala :kol-46::kol-28:  a samozřejmě vás ostatní také :kol-28:

No super a mam te dopsat ?

no zatím ne, bo nevím jak mi to vyjde (páč ani roomster sraz mi neklapne :kol-26: )... a taky si myslím, že mě moja na takovou štreku nepustí samotného ... tak se zeptám "... Doktore, řekli jsme bez bab ne? ..." :kol-28:  ... berete tam i svoje polovic? Možná by stačilo, kdyby Jožka vzal svoju s fazolem a bylo by vyhráno, páč moja by se zabavila, neb máme stejně starého vnuka

No Pepan , Karlos a Patrik tam budou mit sve zeny. Ja beru jen dceru.

OK, jak bude trochu kloudné slovo s polovic (poslední dobou mám pocit, že hovoří jiným jazykem než já :kol-46: ), zkusím jí to nadhodit a uvidíme ... dal bych v každém případě vědět

Ondro Ok budu tam.

Oukej ;)

no silně koketuju s myšlenkou, že si pro to tričko přijedu osobně, abych konečně poznal FtF toho Sněhurčiného Rejpala :kol-46::kol-28:  a samozřejmě vás ostatní také :kol-28:

Áááá rejpal Malta možná přijede :D Přiznej se,ty tu chceš jet jen kvůli mě :kol-46::smich:

to si piš .... abych ti mohl pořádně zatřepat ................................................................................................. pravicí :kol-28:

:D

to si piš .... abych ti mohl pořádně zatřepat ................................................................................................. pravicí :kol-28:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Aspire-Tak tam přijede i David alias Bullets či jak má tu přezdívku :) Pokusí se to stihnout ;)

No jak znam Davida tak tam prijede o hodinu pozdeji jako vzdy :D

Prý se to pokusí stihnout :D

A prý přijede i Magda :D

Upraveno od Ondra16V

Jeste se nestalo aby prijel vcas. A doufam ze vi ze budem na te vyhlidce?

Jj,psal jsem mu že sraz je na našem parkovišti u Jizby a pak že tam přejedem

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.