Srpen 30, 201510 r tož už jsem to polovic nadhodil o srazu ... co prý tam budeme dělat ... ale jak jsem otevřel ty stránky jizby a začal číst z jídelníčku, tak už říkala, že dieta bude až od října no řeknu vám, to bude fakt těžký výběr , jedno lepší jak druhé . Myslím že až příště pojedeme z trhů v Těšíně, už se nebudeme stavovat v olomouckém Globusu
Srpen 30, 201510 r Kurňa tu Yetinu si snad jednou koupím http://www.auto.cz/ojeta-skoda-yeti-motor-2-0-tdi-je-nejlepsi-volbou-88901
Srpen 30, 201510 r Gabka i fazol budou urcite, maly uz je macek to náš taky, týden po pů roce, měl 9,60kg a 76 cm
Srpen 30, 201510 r Malto,ty starý rýpale,dám ti tajný tip na placek číslo 41 tak teď nevím, jestli se mi chceš pomstít , bo je to fakt delikatesa?
Srpen 30, 201510 r Ne nekeca je to jeden z bramboraku ktery tam ji vetsina a pak je jeste jeden z tvaruzkami. A to si myslim ze bude jeste vetsi mnamka
Srpen 30, 201510 r Jo s tou cibulkou to neni pro me ta cibulka mi nechce zustat v zaludku a chce vzdy jit ven tudy kudy vlezla
Srpen 30, 201510 r Malta jasan prijedte fajna banda a pokec taky vsak to tu jde videt a na zivo to neni o nic horsi. A mimochodem uz si dopsany na seznam
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.