Ondra16V Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Malta-Viděl Aspire- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 jj, o fajne bandě rozhodně nepochybuji ... jj, pokud bych nedorazil s polovic, tak juniorku zpracuji určitě, bo má v tom víkendu volno (nejde na brigádu) a navíc by měla možnost si zařídit (teda jestli už bude mít do té doby řidičák) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Aspoň se podívám na ty tvoje splašené koně ale je ti jasné, že za prohlídku vybírám nemalý poplatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 O tom nepochybuji Malto čím přijedeš? Fabkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Malta už šel spinkat nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Jojo Ondra je nas dvorni fotograf. Ondro uz nebudu hanit tve foto ( mozna ) Tomus u vas musi byt radost pracovat. Ja już tam nie pracuję prawie 4 lata bo atmosfera między ludźmi była zła, ale praca fajna . Za 8 godzin pracy , 1 godzinę zaoszczędziłem na pogadanie z babeczkami :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Malta je stejny jako fazol od Józka :D driv jde spat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Po Večerníčku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Ondro jak se mas? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Já fajn,co ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Ja taky . Za 7 dnu mam dovolenu v praci . Myslim ze se nekde pojede na dovcu ale jeste uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 jj, o fajne bandě rozhodně nepochybuji ... jj, pokud bych nedorazil s polovic, tak juniorku zpracuji určitě, bo má v tom víkendu volno (nejde na brigádu) a navíc by měla možnost si zařídit (teda jestli už bude mít do té doby řidičák)Dame pifko k brambouračku mam šofera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Józek > Masz się ja dyrektor wielkiej firmy co ma własnego kierowcę , szofera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Jdu spat . Nejsem male dite o Jozziho , ktery uz davno spi Dobrou noc . Mejte se krasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 O tom nepochybuji Malto čím přijedeš? Fabkou? asi Roomem, bo na Fábce nemám dálniční Malta už šel spinkat nebo co? ale prdlajs, na firemním notebooku mi došla baterka a domácí počál se mi už nechtělo zapínat, tak jsem čučel na bednu Dame pifko k brambouračku mam šofera pokud budu mít šoféra i já (doufám ), tak rozhopádně 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 Ok,budeme se těšít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 tak pokud bych jel bez polovic, tak bych klidně i dorazil Fábulí (mladá je s ní více sžitá, menší spotřeba), ale už vůbec netuším (už je to moc let co jsem tama jel), jak bych jel z Olmíka po staré do F-M? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 Za Olomouci odbočiš na Přaslavice,Daskabát,Dolní Ujezd,Lipník nad Bečvou,Hranice a pak směr Frýdek a fičíš pořád bez známky až do Sedlišt.(Sory že se vám tady do toho seru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 Malto jen dojeď ať si na skupinové fotografii triček . A budeme prohlašovat "jo to byl ten den co i Malta dojel" 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 Za Olomouci odbočiš na Přaslavice,Daskabát,Dolní Ujezd,Lipník nad Bečvou,Hranice a pak směr Frýdek a fičíš pořád bez známky až do Sedlišt.(Sory že se vám tady do toho seru) jj, tak trochu si vzpomínám, musel jsem projet přes Olmík, kolem busáku, Daskabáty se mi též vybavují, byla (možná ještě je) dobrá hospoda "U čerta" ... asi bych to trefil, no dokonce je to o nějakých 30 kiláků kratší ... no uvidíme, rozhodne složení osádky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 tak pokud bych jel bez polovic, tak bych klidně i dorazil Fábulí (mladá je s ní více sžitá, menší spotřeba), ale už vůbec netuším (už je to moc let co jsem tama jel), jak bych jel z Olmíka po staré do F-M? Prostě něčím přijeď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 Tesime se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 aj já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Přijeď roomem je nás malé zastoupení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.