Září 19, 20159 r Diky moc Nuff Ma sestra chtela na to jet ale driv chodila k praci a pozdej koncila. Takze bych nedorazila pred 16:00
Září 19, 20159 r Dnes neco zde ticho takze napisu neco veseleho Ptá se profesor studentů: „Co z toho všeho, co dala lidstvu chemie, lze považovat za nejkrásnější?”Přihlásí se jeden: „Blondýnky, pane profesore!” Paní učitelka se ptá, kdo jí najde na mapě Ameriku. Přihlásí se Anička a jde ji ukázat.„A kdo Ameriku objevil?”Pepíček vykřikne: „Anička!”
Září 20, 20159 r Tak to je dobrý. Koukám na googlu, že jich je povícero. Asi mi budou muset platit nějaké výpalné.
Září 21, 20159 r Jirko nevíš kdo tam má takovou pěknou fábii? Jo vím, je to klučina a říkalo se mu tam Masaryk Mám ještě nějaké fotky jeho auta... EDIT: Měl jsem před tím nějakou blbou citaci Upraveno Září 21, 20159 r od Galvi
Září 21, 20159 r Chlapi otázka dělá tu náhodou někdo v Suzuki nebo tam má známého ? Potrebuju seřídit ventily na masine. Dik
Září 21, 20159 r David: Psal jsem ti, ale neodpověděl si Pro jistotu jsem ale udělal i ty 2 pro tebe, ať tam pak nemusím jezdit 10x, pokud chceš, budou tvoje, jinak je udám někomu jinému nuff: Na tebe myslím s kabelem, který na sraz vemu, ale nálepky si nepamatuji, nebo jsem něco přehlédl?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.