ASPIRE Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Ondra by zas jedl nejradeji divocinu Jsem byl dnes na hribech a musim rict bylo to krasne az jsem to necekal 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Kde jste byli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 (editace) Jsem se rano nudil bo jsem vstanul brzo tak jsem si zajel na Moravku. A jel jsem sam. Moje chce jit zitra se mnou ale uz to neni kam davat a to cisteni, krajeni a ukladani mam plnou prdel az jsem z toho dostal chut na pivo. Jinak musim rict ze to vse jsem nasel asi za dve hodky. Editováno: 10. Říjen 2015, autor: ASPIRE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Tohoto sviště sem teď blejsknul u Lidlu v Místku 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 No asi se mu někdo chtěl podívat do kufru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Na Galviho videu ta liška vypadala menší. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Svítilo mu vevnitř že nemá zavřené 5 té dveře měl by s tím něco udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Tak kluci, Fabka je "skoro" celá Je rozbitá mlhovka (už vyměněná) na vrakáču za litr, pak to lízatko nebo co to je pod nárazníkem je praskle, oprýskaný nárazník, pak plast pod motorem rozlomený a je utrhnutá jedna část podběhu (která dělala ten rachot za jízdy, jak jsem psal) a vzadu mám kus difuzoru odtrhnutého (asi jak proletěla pod autem). Fotku jsem chtěl udělat ráno, než jsem šel do práce, ale jak jsem se ohnul k autu, tak jsem zase rychle vstal bo krev a kus lišky...a podívat se znovu, tak si zgrcám Hromču. Dojel jsem do práce a zavolal kamaráda, ať mi to vyčistí, protože to není na mě. Měl za ukol to nafotit, ale vysral se na to a tak nemám nic. Jen jeho popis, že to ti liška nejspíš schytala o nárazník a dorazilo ji rameno PP kola, na kterým prý bylo zachyceno kus jejího hřbetu nebo čeho a pak až dozadu snad v každé mezeře nebo hraně hromada chlupů, asi to měla i s depilací. Auto mám zase zpátky s vyměněnou mlhovkou, provizorně přidělaným podběhem a provizorně zalepeným lízátkem pod nárazníkem. Difuzor mi vzal zatím jen vrutem zespodu do nárazníku ať drží a jak bude chvila času, musím si jej znova nalepit. Navíc se mi zdá a i kamarád co to auto dnes měl říká, že to trochu táhne doprava, takže pojedu i na geometrii, přeci jen to byla docela rána. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 No nezbývá nic jiného než se utěšovat aspoň tím,že to nebylo něco většího typu srnka,divočák Tohoto sviště sem teď blejsknul u Lidlu v Místku To se vyklepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Snad to mas dobre umyte, at tim nelakas dalsi zviratka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Galvi tak v celku jatka no. Škoda mohl si porvat aspoň skalp. Víš jak něco za něco. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Jo že bych tu kožku co tam byla ještě prodal ně nějakou čapku aspoň 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Přesně abys vykompenzoval ty škody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 (editace) Galvi,cítím s Tebou,ale to se stává. Mně se povedlo se služební fabkou trefit bažanta. Zůstaly po něm jen zadní perka,zapíchnutá v masce. Bažant si už asi nezalítá,já byl z prava a on mně přehlídnul při startu. Aspoň mám perka na klobouk. Editováno: 10. Říjen 2015, autor: Karlos 61 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Ahoj vsichni Galvi je mi moc Lito ze jsi mel takovou skodu . ja kdy vracel z celopolskeho srazu FCP toto (snad kolem Radoszyc woj. świętokrzyskie) dva lisky se bavily a honily na silnici. Na stesti jel jsem pomalu jen kolem 50km/h . Videl je jakhle one se bavi na silnici a zabrzdil jsem k 0km/h . Shlasil jsem svetla a bylo vidat oci lisu jako 2 tecky. druhy pripad. Vracel z Tychów a nahle vybehl mi pes a mu przy ....liłem dost moc, ale pes spier....dolił rychle nez hlavu zatacil v jeho stranu. A nikdo nechcel se priznat koho je tento pes. Ja nemel skody, bo pes dostal drzakem od naraznika Karlos > bazant to je ceske pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Něco pro Galviho Oliška 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 (editace) Galvi > mohl bys zabrat teho liska k auta a mamince udelat z neho zimni bundu , a maso snist Editováno: 10. Říjen 2015, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Jdu spat bo film mi se zavira . dobrou noc , barevne snicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 Tu je fotka jak jsem srazil psa. A hledal jsem jeste fotku jak jsem dorazil srnu ale tu nejak nemuzu najit. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 njn, felina měla ještě trochu bytelné nárazníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 Tu je fotka jak jsem srazil psa. A hledal jsem jeste fotku jak jsem dorazil srnu ale tu nejak nemuzu najit. Není to náhodou foto jak jsi srazil srnu? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 Nene to je ta fotka jak dorazil srnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 Ale kaj . Srna mi dojebala blatnik, blinkr a svetlo. A jelikoz jsem nevedel co a jak delat tak jsem volal policajty a ti zas pak volali myslivce a tu si odvezly. A policajty jsem volal bo jsem myslel ze to nejak pujde zaplatit z zakonne pojistky ale ono houby slo by to jen z havarijni a nebo se s nima soudit jelikoz my policajti rekli ze oni nedaleko odtud meli hon a ty srny mohli byt vyplasene. Ale zaroven taky rekli asi jen s dobrym pravnikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 Pokud tam nebyla cedule pozor zver, tak by to melo jit z pojistky myslivcu. Ti jsou pojisteni na tyhle pripady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 Konečně jsem se vzbudili a dali nějak dokupy a ikdyž to nikoho nezajímá oznamuji že už není TY a JÁ ale MY! 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.