Bullets Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Musíme se pochlubit vždycky jezdíme do apartmánu (sice krásného a vybaveného) jako socky a teď si budem lebedit ve **** hotelu 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Ondrášu, být tebou, tak bych se trochu krotil a zdržel se zveřejňování faktur, jmen a bydliště zákazníků bez jejich svolení. Ono se ti jednou může zle vymstít a já to tady nerad vidím, už jenom proto, že mně osobně by to vadilo a je zde možná kolize se zákony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Pawouku,to je normální adresa firmy,takže dle mě nic tajného když tam chodí/jezdí lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Pro příště to tady nechci vidět. O tom nebudeme diskutovat. Víš kdo všechno sem chodí? Taky můžeš vyletět šupem ze zaměstnání, ani nebudeš vědět jak. Existuje také totiž něco jako zákon o ochraně osobních údajů. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 (editace) Tady to nejak umrelo Editováno: 29. Říjen 2015, autor: Bullets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Ondra byl dnes zatčen zásahovou jednotkou PČR, protože vyzradil na netu adresu starý Vajtingrový a ostatní z toho zachvátila hrůza a děs, tak sem raději nelezou. :kol-48: 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Všichni makaji jak vztekli včetně mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Ja jsem se ted vratil z kuzelek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 A ja z rachoty Vsak taky nahodte nejake tema , bo co vim vetsinou tu zacneme ja o Ondra neco psat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Já už nepíšu nic bo nějaký pražák s TéeSÍčkem mě zase bude říkat co můžu a co ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 A tak jo Nahodím něco Co třeba seřízení zadních světel? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 :D http://izpravodajstvi.blogspot.cz/2015/10/aktualne-v-ostrave-snezi-uz-od-noci-je.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 No co musi se i seridit mlhovky aby neoslnovali 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 (editace) od budúceho pondelka je u nás nejaká akcia, stačí zájsť do servisu a zadarmo nastavia svetlá ináč občas je zaujímavé kecať cez mail s poliakmi už aby to prišlo... http://emonitoring.poczta-polska.pl/?numer=RR924608055PL Editováno: 30. Říjen 2015, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 zítra jedeme do Těšína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 A to se chválíš nebo si stěžuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 iba konstatujem ... stěžujete si že tu nikdo nic nepíše, tak vám suše oznamuji, že zavítám do vašeho drsného kraje 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 jinak dnes jsem ráno zaparkoval v práci na parkovišti, juknu na tacháč a rovné nuly , tak jsem to hned zase zvěčnil. Ještě dva a budu muset zase dělat olej (kura dělám ho nějak často) 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Malto: pěkně ti to tam skáče ty čísla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Beztak to toci pres kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 nene chlapci, poctivější kilometry už nemůžou ani být, mám auto od nova, takže garance je 100% a když to tak vemu, jsem na ně i hrdý, že je fábča s přehledem dává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Na ty kilometry a auto bych byl taky pysny. Pochybuji, ze dnesni auta vydrzi tolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Beztak to toci pres kabel. No jo, jenže obvykle se točí zpět, jemu ty kilometry přibývají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Toci to dopredu, abychom si z tech kilaku sedli na zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 no když jsem včera četl, že tady borcovi Cjoctavian skočily na jeho haťapce MR2011 s najetými 70t km se zdvojeným řetězem rozvody, tak jsem si také říkal, že já se svým jednoduchým a krátkým napínákem nechápu, že ho mám stále origo ... ale asi to fakt bude o materiálu, ono od toho faceliftu 2005 se už začalo jen a jen šetřit a taky to stojí za enono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.