wirer Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 netuším. doteraz som mal takto a svietilo to lepšie, ako predtým 4xLED kolmo na päticu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Tak proc mam jezdit na sraz Octavkou? Protože je to škoda sraz? Abychom ti nenašli další závady na tom bezchybném golfu :D Když už může Nuff s malým "n" s fouvéčkem, možu dojet s tatíkovou Kiou??? Jo,za chvíli budeme všichni jezdit na škoda sraz jinýma značkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Nevidím důvod proč nepřijet i trabantem. Je to skodahome sraz a mělo by to být o lidech se kterými chci pokecat o společném koníčku. A ty buď rád že jezdí i mladší golfy, bo kdyby jezdili jen auta jak máš ty, tak to za chvíli bude veteran sraz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Trabat není veterán , trabant už je kus historie co já bych za bakelitaka dal, alespoň pullitra ruma 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Tomus ale to je cena nových kol za kus ne? Bullets , ano ceny jsou za nove . Cena je z kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 netuším. doteraz som mal takto a svietilo to lepšie, ako predtým 4xLED kolmo na päticu Fakt? to se divím teda. Já mám čipy kolmo a šajnuje to jako blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Alíka by měli zakázat dneska mi zase došel balíček aspoň bude mamce konečně Micina v interiéru svítit a za cenu 28,- kdo by to nebral? Jo a ještě přišly v extrémně rychlém čase cca 10dnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 (editace) Mi taky došel balíček Editováno: 6. Listopad 2015, autor: Woody 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Když už může Nuff s malým "n" s fouvéčkem, možu dojet s tatíkovou Kiou??? Hlavně ne žádné korejské hujdy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Dneska proběhla údržba koutku s dráčky 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 No fiha jsem myslel že pestujes jen feferony. Pěkné to máš a co jsou vůbec zač ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Na maso to pryže nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 já chovám doma na maso 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Misto TV? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Skoro jooo ale ještě nejsou v té dospělé velikosti pak to bude ok až samci budou mít 30-35cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 (editace) Krása Editováno: 7. Listopad 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Dneska proběhla údržba koutku s dráčky Taky mám gekona nočního ale už přežívá mám ho 12 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Foto není ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Nazdar chlopi.Budou ještě nalepky?Ja bych Mněl zájem,minule nevyšlo.Jinak přezuté zimní papučky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 A foto papucek je kde ? Samolepky nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 No fiha jsem myslel že pestujes jen feferony. Pěkné to máš a co jsou vůbec zač ? Je to Gekončík Noční jak psal filippatrik výš a já je mám teda pouze nějakých 5 let (ty "vzácnější kusy) a 4 roky obyč formy jsou to hrozní mazlíci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 No jesterku a pavouka jsem doma jeste nechoval , ale jinak vse . Je to rychle a nebo nejak plache ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Formu zítra mám ho tmavšího Nálepky SH.cz no kdyby se někdo ozval ať dá cenu Přemyslim na rooma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 No jesterku a pavouka jsem doma jeste nechoval , ale jinak vse . Je to rychle a nebo nejak plache ? Někdy sem měl co dělat když si našel svou cestu uprchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Aha tak pavouky a jesterky nebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.