nuff Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Az ho zavrou, tak tu bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Hm a nuda No ja nevim, ja se ale bavim tu. A pokud to nekomu vadi tak at tu nechodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Michale díky Az ho zavrou, tak tu bude klid. Starej se laskavě o sebe,než si tady začal psát tak tu byl klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Ajej, pan je nejaky vztahovacny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Ale kdeže Jde vidět,že mě moc neznáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 To same bych mohl napsat i ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Tak vidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Kurňa vy jste to tu rozjeli mprvní zas žrádlo a ty škvarky tos mě pěkně nasral MIchale a teď se tu malem servete 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Sranda musi byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Nechtěl si náhodou napsat místo "sranda musí být" --- "škvarky musím mít" 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Chlapi jako že zas neberete baby ? To tedka to bude panská jízda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Nemám s kým jít Aspoň ušetřím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Ta moje s tim byla techle hotova, prej co by tam delala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 A my máme doma žně mám nafotit co jsem vyfasoval od babči ze Slovenska? Domácí sekaná, chlebík, bandurkovo lokše a sodové lokše 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Ne nic nefoť Moja se tam pry nudí, tak mě může osrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Hold ony to tak neberou jako my doma poslední dobou taky převládá názor že se tam nemá s kým bavit Marek a Libor s ženou už nejezdí tak přijedu sám 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Třeba vyprat trička na sraz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Jo ještě jsem šel do ledničky a viděl tam pirohy s domácím tvarohem já si teda taky vezmu firemní triko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Nemám s kým jít Aspoň ušetřím jak se říká, dvojnásobná útrata, poloviční zábava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 (editace) Nechtěl si náhodou napsat místo "sranda musí být" --- "škvarky musím mít" Škvarky? Ty bys si nechal líbit, s čerstvým chlebíkem a pivečkem. Jo ještě jsem šel do ledničky a viděl tam pirohy s domácím tvarohem já si teda taky vezmu firemní triko Já bych si taky mohl vzít firemní triko, třeba i bundu. Aspoň bude mít šéf radost. Potom si třeba něco od nás koupíte. Editováno: 23. Listopad 2015, autor: nuff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Záleží co to máš za firmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Ekologizace spalin elektrárenských kotlů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 hm, tak to asi nic nekoupíme, to smrdí nějakým upraveným sw, něco jako dieselgate 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Něco na tom bude. Taky instalujeme katalyzátory, dávkujeme močovinu a samo že to řídí nějaký SW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 tak hlavně že vás neměří amíci, ti by tam zaručeně něco našli, jen aby vás mohli žalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.