ASPIRE Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 No nekecam Jak je to tam roztazene mezi tema nohama tak je to takove divne Mi to neco pripomina , ale nemuzu si vzpomenout co 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 To si tak dneska ráno jdu vytáhnout VW,který stojí přitom pod přístřeškem a ono toto Ten pták se asi vysral z podoby 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 no fuj doufám že to do zítra umyjes. Ale já měl horší výsledek na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Ale to není fabka A ta je relativně čistá Za chvíli jdu fabku povysávat,poutírát palubku a zvažuju,že jí zajedu do Hrušova na wapku umýt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 No jak rikam to je slabota i kdyby to bylo na fabce tak by to jeste slo ale na tom velkem kocare se to ztrati 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Tyjo,to je hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 No nekecam Jak je to tam roztazene mezi tema nohama tak je to takove divne Mi to neco pripomina , ale nemuzu si vzpomenout co Tak tohle přesně uvidíš na hajzlíku, těsně před tím než si dosedneš a podíváš se do mísy. To dělá to zrcadlo co tam vidíš,svou druhou tvář. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Taky jsem musel po tom přežírání udělat něco pro své tělíčko. Tak jsme se vydali na hory,na Bumbálku,bohužel ještě bez lyží. Ale i tak to bylo super! 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Pekne vam to slusi turisti Jo pocasi k tomu docela se nabizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Dobre ty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Já se taky vydal dneska zkusit foťák a myslím že to není špatné na první focení (ještě to pořádně ani neumím nastavit ) 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 povedene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Tak co sis nakonec pořídil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Olympus OM-D E-M10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 A mam vzít ty vzorky,když jste na krocany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Taky jsem musel po tom přežírání udělat něco pro své tělíčko. Tak jsme se vydali na hory,na Bumbálku,bohužel ještě bez lyží. Ale i tak to bylo super! Fuj, jsem se lekl, kde maš fusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Micurin jasne ber Ondra je jen na krocany My ostatni na dobre domaci uzene vyrobky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Já ti dám :D Já budu rád jestli do sebe narvu 41ku bo budu nažraný z Přerova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Co mi das ? :D No ja uz jsem dnes tak prezrany ze uz se pomalu ani nemuzu hybat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Sebík dočasně znárodnil dědův dárek, box na nářadí jinak všem krásné svátky (už je máme vlastně zdárně za sebou), už jen přežít toho Silvestra , takže hodně zdraví všem a ať vám to všem jezdí bez malérů a pozdravujte zítra v Sedlišti 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Malto,nápodobně Co mi das ? :D No ja uz jsem dnes tak prezrany ze uz se pomalu ani nemuzu hybat Ti to řeknu a budou to chtít všichni okolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Taky preji pekne svatky Ten box je super jak bude zlobit a řvát tak zavrit viko a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 Aha tak to radeji mlcet jako indian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.