Leden 12, 20169 r Ano . Ostrikovaci kapalinu kupuju v obchode a kosmetiku taky. Pro mne objednat nebo kupit neni problem
Leden 12, 20169 r Tak si jdu dneska před odjezdem dolít do firemní FII ostřikovače a na co nenarazím A chvíli poté mi málem na auto mezi Ovou a Ludgeřovicema spadla koruna stromu na auto.Borci řezali a nikdo to nehlídal dole,naštěstí mi na poslední chvíli vběhl jeden chlap od nich nakraj cesty a začal mávat Ideální na té mokré cestě v +-kilu brzdit tak,že kopalo ABS a rozblikaly se blinkry
Leden 12, 20169 r Krasna misicka taky ji tam vzdy mam na tom miste. Bud rad ze je zima bo v lete to se umi pekne rozlozit a ten smrad co to pak dokaze to je sila
Leden 12, 20169 r Krasny potkan Tatik si jednou privezl krtka, ten se hybal samovolne dle pohybu larev v jeho tele. Bylo 30°C, krasny srpen, lahoda pro cestujici a jeste vetsi pro tatika, ktery to pak musel v puli cesty odstranovat klackem.
Leden 12, 20169 r Pěkné Krasny potkan Tatik si jednou privezl krtka, ten se hybal samovolne dle pohybu larev v jeho tele. Bylo 30°C, krasny srpen, lahoda pro cestujici a jeste vetsi pro tatika, ktery to pak musel v puli cesty odstranovat klackem. To muselo být super
Leden 12, 20169 r Mi se zvedl kufr jen jsem videl zbytky na krytu motoru. Ja jsem taky provedl novy winter setup.
Leden 13, 20169 r Díky Pěkné To muselo být super Musím se starat o ženu Mi se zvedl kufr jen jsem videl zbytky na krytu motoru. Ja jsem taky provedl novy winter setup. IMG_20160112_181324-800x450.jpg Tyjo tak tohle je o mnoho procent lepší
Leden 13, 20169 r Nuff-co bude náhrada za oktávku? Nedávno si tady dával tuším 15tkm,tak já přidávám sestupku
Leden 13, 20169 r Ondro, tak to je jina paradicka. Co za Octavu? Divam se po Rapidu nebo Octave. Zalezi na nabidce a financich. Vse ve vybave Style.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.