Korni Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Chlapi nemáte zkušenosti s lakováním černých hagusů? Chtěl jsem na O3 combi měnit za stříbrné, borec ze servisu mi to vymluvil. Že má dobré zkušenosti s lakováním. Tak jsem tedy na úterý 16 objednaný do servisu, kde auto zůstane 3 dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Hele s tím ti neporadím Ale poradím ti s tím,aby si přijel na ten sraz co už jsem ti psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 (editace) Asi ti nejvíc vadí při vylézaní z auta,co? Jak říká Ondra,dobré palivo. Právě že je ve předu takže dvěře fajně otevřu to ten problém není ale je dost hluboká (vystouplá do prostoru) a tak radši najíždím jakoby ze šikma a mám právě strach aby jí moje polovička někdy nepřibrala u paneláku to pálit asi nebudu Editováno: 8. Únor 2016, autor: Bullets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Chlapi nemáte zkušenosti s lakováním černých hagusů? Chtěl jsem na O3 combi měnit za stříbrné, borec ze servisu mi to vymluvil. Že má dobré zkušenosti s lakováním. Tak jsem tedy na úterý 16 objednaný do servisu, kde auto zůstane 3 dny. Akorát potom už jsou skoro nepoužitelné pro účel kvůli kterého byly vymyšleny aspoň si to myslím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 (editace) Mno říkal, že po vytvrdnutí úplně v pohodě. Ostaně já na to nahodím nosič tak 2x ročně, navíc plánuju nákup Thule WingBar Edge 9584 ty by to dřít nemusely. Odra: mno si říkal 14. tého ... ještě nevím ale pokud bych se stavil tak určo předem na forum pisnu. Editováno: 8. Únor 2016, autor: Korni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Ano ano,tuto neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 fazol došel k závěru že se mám vykaslat na vlak, že mě na školení doveze sám 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Skřín se vždycky hodí.Za pul r. budeš shánět druhou.A zkus do gr.couvat,na vystup máš víc místa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Kdyby měl "E" tak zapřahneš vlek a fičíte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Micurin , ja mam E ale v armi. E v armi oznamena świr :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Skřín se vždycky hodí.Za pul r. budeš shánět druhou.A zkus do gr.couvat,na vystup máš víc místa. Dneska zkusím skříň ještě nějak posunout nebo jinak ustavit couvat ee páč na levé straně (z venkovního pohledu) je necelý metr kdežto na pravo 20 čísel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Chlapi nemáte někdo na půjčení rakvičku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 se šlehačkou? ... snad jen v cukrárně ... bohužel tento sortiment jsem nikdy nepotřeboval, takže ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Chlapi nemáte někdo na půjčení rakvičku? Na autoburze v Ově je půjčovna,já bych Ti mohl půjčit vak do kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 (editace) Půjčovat za peníze se mi jí upřímně nechce navíc kdybych takto chtěl jde si to půjčit kdekoliv. Máme nosiče ale hlásí hnusně a nerad bych aby dostaly zabrat už po cestě a v autě je z bezpečnostních důvodů a z důvodu "vyplavení" kufru nevozím. Je to semnou těžké ale říkal jsem si že to zkusím Editováno: 9. Únor 2016, autor: Bullets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Pěkně to dneska někdo zaparkoval v Karolíně 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 No jo premiovy vuz ten to muze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Já bych to řekl tak,že "Auto s pi*ou ve znaku,jízda plná zázraků" 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Ahoj. Bullets máš SZ . Napiš mi co vybiras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 TOMUS: Koukám akorát já teďka nevím co mi chybí tak bych to nechal na příště ale můžeš se mi kouknout co stojí šampony na auto (cenu jsem nenašel). Švagrová by potřebovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Půjčovat za peníze se mi jí upřímně nechce navíc kdybych takto chtěl jde si to půjčit kdekoliv. Máme nosiče ale hlásí hnusně a nerad bych aby dostaly zabrat už po cestě a v autě je z bezpečnostních důvodů a z důvodu "vyplavení" kufru nevozím. Je to semnou těžké ale říkal jsem si že to zkusím Vak na lyže mám origo Škoda,takže připneš na zámek bezp.pásu a je nepromokavý. Vyplavení kufru proto nehrozí.Používám jej a jsem spokojený. Pokud máš zájem, tak přivezu ukázat v neděli do Sedlišť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Tak je ten Bohumín zase slavný Dneska hned 2x na Nově :D Trochu tu hořelo http://www.novinky.cz/krimi/394455-pozar-v-bohumine-vyradil-z-provozu-zeleznicni-prejezdy-policie-varuje-ridice.html a trochu se tu i pilo http://www.novinky.cz/krimi/394463-dva-lekari-v-bohuminske-nemocnici-ordinovali-opili.html Ale co,je tu veselo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 TOMUS: Koukám akorát já teďka nevím co mi chybí tak bych to nechal na příště ale můžeš se mi kouknout co stojí šampony na auto (cenu jsem nenašel). Švagrová by potřebovala Bullets -> sampon s voskem 11, 12 zlotych za 950ml obalku (lahev) . V interCarse byl levnejsi sampon bo za 7 zlotych , ale byl bez vosku. Ja pouzival jsem jenom s voskem a toto bylo ok . On byl vydajny , na dlouho stacil Jestli das mi zpravu zitra do 15:00 to Ti kupim a na sraz priveze . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 (editace) Pro Vas link k vozidlovych kosmetiku http://www.autoland.nazwa.pl/shop/product/category/24-szampony-samochodowe s cenami Editováno: 11. Únor 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Příprava (psychická) na zitrejsi sraz :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.