Duben 11, 20169 r http://tydenikpolicie.cz/po-ostravske-ulici-se-promenadoval-muz-na-rameni-si-pritom-nesl-dve-rostliny-konopi/
Duben 11, 20169 r Vsak to je normalni najit a nevedet kde Ale taky bych se nepriznal k tomu bo to pak ti jeste prisijou jako kradez
Duben 11, 20169 r A pro Nuffa jsem dneska koupil tu višňovou Californii Takže kluci,mám to vše v autě,tak se kdyžtak připomeňte na srazu Ta ženská nechápala a ptala se kde to furt dávám
Duben 12, 20169 r A pro Nuffa jsem dneska koupil tu višňovou Californii Takže kluci,mám to vše v autě,tak se kdyžtak připomeňte na srazu Ta ženská nechápala a ptala se kde to furt dávám No jestli to bude s tou tvoji VW přirážkou, tak si ji můžeš nechat.
Duben 12, 20169 r Tak v tom případě více pootevřu doznívající gumové medvídky a jedu ještě dva měsíce dál.
Duben 12, 20169 r Dlouho jsem nic nepřidal tak to hnedka napravím chilli okénkem jakožto správný chillimaniak jsem si z dovolené přivezl odpovídající suvenýrek A tady jsou už moje holky rodu Capsicum Annuum Holky rodu Capsicum Frutescens a Capsicum Baccatum Mno a nakonec je tady můj klenot
Duben 13, 20169 r Taky tady přidám jeden snímeček palubovky když jsem včera odjížděl domů z práce. A ještě jeden, když jsem v Porubě stál na světlech.
Duben 13, 20169 r Ten maxik je krásný A já přidám foto kde jsem dnes byl Upraveno Duben 13, 20169 r od ASPIRE
Duben 13, 20169 r Autor To vypada na nejaky darek od strejdy tiena Sent from my Ericsson T10 using Tapatalk
Duben 13, 20169 r dárek od mojej Evičky k narozkám ... by sem dal i další fotky, ale je to tu dnes děs běs
Duben 13, 20169 r Mě taky dneska přišel balíček,ale z Německa a přivezl mi ho Galvi Jo a jakto,že ještě nemáš změněnou fotku pod popisem na 324tkm.?
Duben 13, 20169 r bo to je furt "Service Temporarily Unavailable ...." ... tolikrát co jsem dnes zmáčkl F5, tak snad ještě ne za celý měsíc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.