Malta Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 neser Blaženo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Na večeři budou brambory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Je gratulacim se samozřejmě přikládám a v pondělí jdu na hokej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Jozzi, přeji ať to v pondělí urvete, když to dnes neklaplo v Plzni, ale obávám se, že mi dnes prohráli s letošním mistrem extraligy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Malto:příště to vyjde ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Mockrat dekuji, Toho se bojím taky , Liberec válí a bude problém je zastavit. Kluci už jsou unavení 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 jasan, svět se nehroutí, chleba levnější nebude a jsou taky jen lidi. Libor Zábranský už slíbil, že na příští sezónu nakoupí hráče, aby to byla zase úspěšná sezóna 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 14. Duben 2019 Sdílet Vloženo 14. Duben 2019 Chci to vidět te jeho nove hračky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 Jozzi obrovská gratulace k vyprášení plzeňského kožichu ? ... ovšem s Libercem to nebude vůbec jednoduché ... ale zase na druhou stranu, za druhou finálovou účast po sobě, byste si už ten titul také zasloužili . Celá Morava vám fandí a drží pěsti, včetně Komeťáků 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 Třinec je asi dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 Prdim na hokej udělal jsem si jinčí radost. ? 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 Ještě jednou Ti gratuluji, vypadá to luxusněKde se na to hrabou ty 15ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 vypadají luxusně ... doufám že je zítra uvidím naživo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Dnes je jizba ? Rád bych přijel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Duben 2019 Sdílet Vloženo 18. Duben 2019 my jeli dnes okolo ... stavili se cestou v Olmíku za Jirkou zapálit mu pár svíček 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 18. Duben 2019 Sdílet Vloženo 18. Duben 2019 Lépe řečeno tradičních 35 svíček a tradá pro střevíčky 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Duben 2019 Sdílet Vloženo 18. Duben 2019 ... A když je ten zelený čtvrtek tak k němu patří co? ... ano správně zelené pivo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 18. Duben 2019 Sdílet Vloženo 18. Duben 2019 Diky Barci za odběr kol ať slouží a za jejich krátkou návštěvu s Malťákem ?. A jelikož jsme načali spolu téma jizby. Lidi co změnit lokál. Začíná to tam trochu kvalitně upadat a nezda se pouze mi. ? min plácek jsme měli tvrdý nekvalitní a ne zrovna levný nevím jak ostatní , obsluha kapánek zmatená. Co najit jiný plácek na ty naše lokální srazíky? ? Za každý koment budem všichni určitě rádi. Pište případně i návrhy. ? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 18. Duben 2019 Sdílet Vloženo 18. Duben 2019 Jsem za zmenou hospody nebo plackovni Poslednim krat mel jsem teply a cerstvy placek. Ale ten placek co objednal Jurek to byla porazka. Strasne dlouho cekal. Uz jsem myslel ze tato blondina zapomnela o nim. Ja bych zkusel tuto Lutenu nebo jak to jmenuji, nebo udelam se tam vylet. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Duben 2019 Sdílet Vloženo 19. Duben 2019 Taky bych se přikláněl pro změnu lokálu. Jinak souhlasím, placky jsou dražší (co v dnešní době není?) ale bohužel taky menší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 19. Duben 2019 Sdílet Vloženo 19. Duben 2019 Tomus: upresni misto mapou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Duben 2019 Sdílet Vloženo 19. Duben 2019 Patriku, to je ta hospoda, jak jsem se spolu bavili a já si nemohl vzpomenout na název, co navrhoval Jozzi a jak to tam padlo, že tam zrovna byly vánoční trhy. je to tato https://www.lutena.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Duben 2019 Sdílet Vloženo 19. Duben 2019 Lutena by šla, je to bývalý TIR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 19. Duben 2019 Sdílet Vloženo 19. Duben 2019 Jo vypadá to dobře. Pokud jsou všichni za jedno. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 19. Duben 2019 Sdílet Vloženo 19. Duben 2019 ondro skus skouknout tu věž?jetli nemáte závrate-neboli točení glovy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.