Bikes Vloženo 29. Srpen 2022 Vloženo 29. Srpen 2022 (editace) :D :D Kluci našli pěknou rozhlednu na pěkném kopečku a že bychom tam někdy udělali "sraz" s výšlapem, ale nějak to utichlo.... Editováno: 29. Srpen 2022, autor: Bikes Citovat
Pawouk Vloženo 29. Srpen 2022 Vloženo 29. Srpen 2022 Tak lepší je rozhledna s výjezdem až k ní, hospodou a výtahem nahoru. http://www.havirskabouda.cz/ Citovat
ExecutedDonut Vloženo 29. Srpen 2022 Vloženo 29. Srpen 2022 14 minutes ago, Bikes said: nepamatují si pánové @Martab a @ExecutedDonut jak se jmenovala ta rozhledna někde dole na Moravě, jak jsme se kdysi dávno bavili, že bychom tam mohli zajít? Zároveň se dostávám k druhé části dotazu, zajdeme? :D :D Dole na Moravě? Nebo na Dolní Moravě? 😜 Pamatuju si že jsme se bavili o kelcskem Javorníku kde je i krásná klikatá cesta, když se jede z valašského Meziříčí, případně přes Trojak tesák. Jsem pro každou špatnost jen jsem teďka mimo civilizaci do prvního září... 1 Citovat
Bikes Vloženo 29. Srpen 2022 Vloženo 29. Srpen 2022 To bude ono, já našel Velký Javorník, ale ten mi příšel moc "nahoře"... Takže měl by někdo zájem o výlet na rozhlednu? Citovat
Bikes Vloženo 29. Srpen 2022 Vloženo 29. Srpen 2022 před 11 minutami, Pawouk napsal: Tak lepší je rozhledna s výjezdem až k ní, hospodou a výtahem nahoru. http://www.havirskabouda.cz/ taky pěkné... Citovat
Pawouk Vloženo 29. Srpen 2022 Vloženo 29. Srpen 2022 před 21 minutami, ExecutedDonut napsal: Dole na Moravě? Nebo na Dolní Moravě? 😜 Pamatuju si že jsme se bavili o kelcskem Javorníku kde je i krásná klikatá cesta, když se jede z valašského Meziříčí, případně přes Trojak tesák. Přes Tesák jsem jel v létě. Citovat
Pawouk Vloženo 29. Srpen 2022 Vloženo 29. Srpen 2022 před 14 minutami, Bikes napsal: To bude ono, já našel Velký Javorník, ale ten mi příšel moc "nahoře"... Takže měl by někdo zájem o výlet na rozhlednu? To chce ale slušné počasí. Je to 4,5 km z Tesáku. https://www.vychodni-morava.cz/dovolena-databaze/rozhledna-kelcsky-javornik/ Citovat
Bikes Vloženo 29. Srpen 2022 Vloženo 29. Srpen 2022 ano, koukal jsem. Je to na celodenní výlet. Citovat
Malta Vloženo 29. Srpen 2022 Vloženo 29. Srpen 2022 před 1 hodinou, Bikes napsal: asi, že se s tím jídlem máš trochu krotit Nebudeš mi to věřit ale napadlo mě to samé, jen jsem nechtěl to Ondrášovi to tak natvrdo říci 😀 Citovat
Ondra16V Vloženo 29. Srpen 2022 Vloženo 29. Srpen 2022 Mě napadlo taky to samé, čekal jsem, kdo z vás to napíše jako první 😂 Citovat
Bikes Vloženo 29. Srpen 2022 Vloženo 29. Srpen 2022 ono toto napadlo asi každého, kdo byl někdy s Ondrou někde na jídle :D 1 Citovat
Ondra16V Vloženo 29. Srpen 2022 Vloženo 29. Srpen 2022 Jojo, tohle jsem viděl i na netu ke koupi😄 Citovat
Bikes Vloženo 29. Srpen 2022 Vloženo 29. Srpen 2022 jojo, normálně se dá koupit. Někdy před 10-15 lety jsem ji měl dokonce doma :D. Jsme dostali jako dárek z Anglie. Ty "kostičky" se docela blbě porcovaly :D, jsem to musel pilovat zubatým nožem :D. Citovat
Bikes Vloženo 18. Září 2022 Vloženo 18. Září 2022 před 8 minutami, Pawouk napsal: Tsss, to se zmákne. Myslím tím poslední pracovní dny v tom týdnu. to vypadá na uzávěrku měsíce, budeš s teploměrem obíhat byty a dělat vyučtování :D 2 Citovat
Bikes Vloženo 19. Září 2022 Vloženo 19. Září 2022 koukám koukám na mapy a restaurace Ondráš v Ondráši. a je to vedle Gut tak jestli se nám tady někdo nesnaží něco naznačit.... :D Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.