Pawouk Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 Už aby to bylo. ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Duben 2020 Sdílet Vloženo 12. Duben 2020 Všem přeju Zdravé Velikonoce aby koronavir odešel pryč a mohli by jsme setkat v plne osobové skupině. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Duben 2020 Sdílet Vloženo 12. Duben 2020 Pěkné Velikonoce i Vám ? Posílám pozdrav z 10km tůry z Jeseníků? 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Když nemůžeme na placek, přijela Baru a tak grilujeme aspoň na balkoně ? 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Bych si taky dal... ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Prý ale na fcbk žádají v Sedlišti aby je přijeli dnes a zítra podpořit... Tak nevím jestli se ještě nerozjedeme ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Že bych si taky udělal výlet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 On je i řidičský absťák co si budeme nalhávat co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 jj, tak co dva týdny to o víkendu lehce projíždím. Nicméně mám takový divný pocit, že sice je provoz znatelně menší, ale podíl idiotů za volantem citelně vyšší... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Do půl hodiny vyrážíme ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 před 3 hodinami, Malta napsal: Když nemůžeme na placek, přijela Baru a tak grilujeme aspoň na balkoně ? To chce poriadny oheň, drevo, nech aj susedia cítia tú vôňu a nie zvyšovať zisky Pawoukovej materskej firme. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Zastávka pro frgal 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Anežka je top ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 6 godzin temu, Pawouk napisał: jj, tak co dva týdny to o víkendu lehce projíždím. Nicméně mám takový divný pocit, že sice je provoz znatelně menší, ale podíl idiotů za volantem citelně vyšší... Mám stejný dojem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 před 4 hodinami, Malta napsal: Zastávka pro frgal díky za tip na zastávku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Jj Palačov má výhodu, že ikdyž je zavřeno, mají tam automat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Nic, udělali jsme menší odbočku a hned tam bylo po příjezdu domů 405km a je po absťáku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Závidím že cestujete. Já mám značky v depositu a sedím na řiti ( bus ). Tak ten busík leštím a čistím,šefík pořád něco vidí a jen prudí. Tak se musím potom doma uklidnit. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 já si dneska taky udělal malý výletík na Nový Město a Boskovice, sice jen nějakých 100km, ale i to se počitá :) 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Asi na tom budem všichni podobně, kdo nejezdí autem do práce, tak se nikam moc nehrne, i když by třeba chtěl. Navíc vzhledem k mentalitě části národa to ani moc dobře nejde. Ačkoliv já nemám na autě pražskou RZ, tak se ani tak raději nikam nehrnu. A v práci si teď díky velmi omezenému provozu taky nezajezdím. Vlastně v březnu jsem za dvě směny odjel s busem víc km než od konce února doteď s vlastním autem. A to byly pouze linky MHD.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 Ahoj vsetkym Ozivim vlakno ? Chci nekdo hezkou fabie nevedel jsem ze fabie jsou takhle moc trvale ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 Na to že je na budících kolem 90km/h tak slušné. Asi dobře trefené a svezlo se to po překážce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.