Ondra16V Vloženo 5. Duben 2023 Sdílet Vloženo 5. Duben 2023 Pár rychlocvaků 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 8. Duben 2023 Sdílet Vloženo 8. Duben 2023 Preji vsem Vesele Velikonoce! 😀 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Duben 2023 Sdílet Vloženo 8. Duben 2023 Také se přidávám s přáním veselých Velikonoc. 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. Duben 2023 Sdílet Vloženo 8. Duben 2023 Vesele Velikonoce, ve zdravi a stesti . Prejeme my polaci 😀 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Duben 2023 Sdílet Vloženo 20. Duben 2023 Sedliště 😁 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Duben 2023 Sdílet Vloženo 20. Duben 2023 A hele, se tam nějak polepšili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Duben 2023 Sdílet Vloženo 20. Duben 2023 Dneska to nemělo chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Duben 2023 Sdílet Vloženo 20. Duben 2023 No jestli budou Guty zase jako minule, tak se snad vrátíme sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Duben 2023 Sdílet Vloženo 20. Duben 2023 Problém bylo parkoviště, bylo skoro plné Ale myslím si, že by šlo parkovat u hřiště přes cestu, jako vzpomínal @jozzi😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Duben 2023 Sdílet Vloženo 21. Duben 2023 Až tak? A nebyla tam nějaké akce? Jak píšeš, to bychom se tam nějak nasoukali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Duben 2023 Sdílet Vloženo 21. Duben 2023 Vevnitř bylo prázdno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Duben 2023 Sdílet Vloženo 21. Duben 2023 to vypadá, že tam přijede hafo lidí autem a pak přesednou na autobus do Frýdku, nebo Místku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. Duben 2023 Sdílet Vloženo 21. Duben 2023 (editace) Z każde restauračky můžeme výbrat jednou věc. Z sedlišti -> obsluhu a z gutů -> jidlo 🙂 Jídlo v Sedlišti bylo 25% draž než v Gutech. Editováno: 21. Duben 2023, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 14. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2023 @VeteranChild nedělej legraci 😉 no kdybych domaloval brýle to je možne že měli by jsme problem ve 3. @Bikes Tě bych poznal v brýlich 🤣🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 14. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2023 @TOMUS Fakt jsi to zamaskoval parádně. 😲 Takhle z těch fotek nikdo nepozná, že vlastně @Malta s @Ondra16V měnili těsnění pod hlavou na mém Meganu. 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 14. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2023 (editace) @VeteranChild Jedného jsem lakoval na černo 😉 Editováno: 14. Srpen 2023, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 14. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2023 @VeteranChild a hlavně to ani nedělali v Sedlišti, ale v Brně na sídlišti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 14. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2023 Ano 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Září 2023 Sdílet Vloženo 4. Září 2023 @e1. ma fabcia už bude jezdit taková jakova je. Nic už nebudu dodělavat. Servis bude každého roku nejlip as, ale když to nebude možné tak budu oprabovat sam. Při posledji výměne rozvodu měnili mi dokonce i kryty rozvodu. Prý tento předchozi rozvod byl v mega uplnim haji. Nechal jsem v AS za rozvody plus velky servis až 23000 korun. Baterku mam 44Ah bo nemam klimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 4. Září 2023 Sdílet Vloženo 4. Září 2023 (editace) @TOMUS Jak jsem zmiňoval na srazu, nedávno jsem měnil baterku v naší F2 s 1.2 TSI 63kW z roku 2014. Má i automatickou klimu a stejně tam byla 44Ah. 🤨 Měnil jsem za 55Ah a větší by se tam už asi nevešla. Ad úpravy tvojí Fabcie: Ten volant by to určitě vyměnit chtělo, tak velká částka to zase není. 😉 Editováno: 4. Září 2023, autor: VeteranChild oprava překlepu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Září 2023 Sdílet Vloženo 6. Září 2023 @VeteranChild to nic moc. Může i rychle odešla. S klimou auta maji obvykle větši baterku. Někdy jsem počital vyměnu volantu a bylo to kolem 1100 zloty volant s mf v kuži a ventilovaný + prace + jednotka can bus k radia. To by snad se skončilo na 2000 zloty. Cena je tak plus minus. Nevim kolik by Vaša za prace vzal korunek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Září 2023 Sdílet Vloženo 7. Září 2023 Nevím, co pořád řešíte s těmi baterkami. V OII FL 1.4 TSI jsem měl 44 Ah a žádný problém. Si akorát uměle vytváříte nějaké problémy, které ve skutečnosti neexistují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 11. Září 2023 Sdílet Vloženo 11. Září 2023 V mém případě výměna proběhla z důvodu, že původní baterka z roku 2014 úplně umřela. A vzhledem k cenovému rozdílu 44 vs 55Ah v místě, kde jsem kupoval novou, nebylo o čem. @TOMUS Volant jsem myslel bez MF, abys kromě samotné výměny nemusel už nic dalšího řešit. Verze z O2 RS se dá z inzerátů sehnat za mnohem menší částku a přehození si udeláš sám zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Září 2023 Sdílet Vloženo 11. Září 2023 (editace) W dniu 7.09.2023 o 19:35, Pawouk napisał(a): Nevím, co pořád řešíte s těmi baterkami. V OII FL 1.4 TSI jsem měl 44 Ah a žádný problém. Si akorát uměle vytváříte nějaké problémy, které ve skutečnosti neexistují. My nic neřešime. Divime se že moi baterka je velmi mala a stale je v dobrem stavu. @VeteranChild mi se libi tento volant. Při tom volantě moc bych nic neřešil. Editováno: 11. Září 2023, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Září 2023 Sdílet Vloženo 18. Září 2023 Ve čtvrtek proběhla návštěva Sedliště 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.