Publikováno Březen 19, 201510 r Dobrý den, mám vůz Škoda Octavia 2, výbava elegane, rok výroby 2009, motor 1.9 tdi. V autě mám autorádio swing. Autorádio má funkci bluetooth. Když rádio propojím přes bluetooth s telefonem můžu normálně telefonovat, ale nejde mi pustit z telefonu do rádia hudba. V příručce k rádiu se píše, že jdou přehrávat mp3 z přípravy pro telefon. Jak tuto funkci zprovoznit ? Děkuji
Září 22, 20186 r Zaujímalo by ma či mi viete poradiť či mám MaxiDot alebo nie, pretože sa mi cez páčku stieračov nedarí dostať do menu.
Září 22, 20186 r ja si myslim, ze mas polodot, pac se ti na palubovce ukazuji otevreny dvere, ty by jsi mel ukazany na maxiku, ktery to sou;-) a ja ho ovladam presm MF volant, na packach steracu jsem ho ovladal na starym touranovy, ale klidne me opravte.
Září 22, 20186 r A dá sa na polodot aktivovať BT, pretože sa mi nedá žiadno aktivovať, alebo je nejaký spôsob ako ho aktivovať?
Září 22, 20186 r no, kdyz zapnes BT v mobilu tak by se to melo sparovat, za predpokladu ze na to mas BT jednotku.
Září 22, 20186 r hele tomudle uz nerozumim.a kde se nachazi kdejaka jednotka nevim ja mel vzdy auto s maxikem, ale jen jednou s BT. tak to je ale zaply v aute furt, staci zapnout na mobilu a vis zda ji mas bo ne.
Září 22, 20186 r pod sedadlom spolujazdca by mala byt jednotka... radio bt moze mat dokodovane, ale realne tam nemusi byt
Září 23, 20186 r Pod sedadlom spolujazdca som nič nenašiel ale keby tam dotiahnem káble a pridám jednotku tak by malo fungovať stremovanie hudby s mobilu?
Září 23, 20186 r ano alebo mozes kupit bolero (ma SD karty), alebo columbus (ma to iste aj HDD), alebo existuje amundsen+ a to ma v sebe bluetooth.
Září 23, 20186 r Takže keby kúpim Bolero alebo Columbus tak nemusím nič ťahať iba vymením autoradio ktoré už má v sebe BT?
Září 23, 20186 r před 19 minutami, LucasCZE napsal: Ne, stejne bys musel dodelat BT jednotku. Integrovane BT ma jedine Amundsen+. ale jen ten, který má na sobě štítek s MAC adresou..pokud se nemýlím...
Září 23, 20186 r Ja som spokojný zo swingom, len ma sere tá absencia BT, kedže radio je očividne nakodované, a ešte otázka keď mám polodot ale mám veľký displej nastačí tam iba nahrať SW s Maxikom?
Září 23, 20186 r před 16 minutami, tomxass napsal: maxidot su uplne ine budiky, musis vymenit Sú nejaké problémy komplikácie pri výmene Imobilizér alebo niečo podobné?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.