tomina Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Myslim ze tezko, u O2 jsou svetla ovladany pres RJ ta dostava info od vypinace, v ktery poloze se nachazi. Kdezto vypinac u O1 ovlada svetla silove, tedy primo. Muselo by se to resit nejak pres relatka a navic si nejsem jistej jesi by pasoval, spis ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 NE, NELZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satfan Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Zdravim zdejší odborniky přes elektro,potřeboval bych poradit jak mam upravit (přepinovat) konektor na spinači světel a jak zapojit ten třípinový konektor ( nevíte někdo etka číslo tohoto konektoru ) na nastavení osvetlení přístrojovky teď mám v autě toto a chtěl bych tam mít toto proto že jsem dával xenony s dynamickou regulací tak aby to vypadalo jak má. Diky M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 měl bys napojit svorku 58 (je třeba na spínači světel na pozici 16) a napojíš na ovladaš osvětl. poz. 2. z původního ovladače přepoj hnědou na pozici 1 a šedo/ modrou na pozici 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satfan Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Diky za odpověd ještě jeden takovej detail pokud jsem to správně pochopil tak ta svorka 58 (je třeba na spínači světel na pozici 16) bude i nadále napojená do té 17 ti pinové svorkovnice a vyvedu si s ní další drát a ten napojim na ovladač osvětl. na poz. 2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 ano měla by tám zůstat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satfan Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Tak sem to dneska skoušel a nejak to nefunguje zapojil jsem to to jak jsi mi poradil a osvětlení přístrojovky mi svitilo aniž bych měl zaple obrysovky nebo cokoliv jiného prostě to svitilo stale intenzita osvětleni šla regulovat, našly zapnout potkavaci světla v teto poloze se pouze rozsvitily parkovačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fincik16 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Dobrý deň.Potreboval by som poradiť so spínačom svetiel Octavie, r.v. 98. Prednedávnom som čistil kontakty vo vnútri tohto spínača a podarilo sa mi v ňom ohnúť pár kontaktov. Preto sa chcem poradiť či niekto z Vás nemá možnosť poradiť ktoré kontakty majú byť vo vypnutom stave spínača zopnuté resp. vypnuté. Niektoré sa mi podarilo trafiť do srávnej polohy, ale niektoré nie. Pretože teraz napríklad, keď zapnem ,,stretávačky", zapnú sa mi súčasne aj zadné hmlovky. P.S. Jedná sa o spínač v prílohe.Za prípadnú odozvu vopred ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Běž do sekce O I, tohle je sekce pro O II a ta se v roku 98 nevyráběla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 přesunuto do správné sekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fincik16 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 (editace) Dík moc za upozornenie. Pomýlil som sa. A Tebe Malta za presunutie témy. Editováno: 6. Únor 2014, autor: fincik16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Tady http://forum.skodahome.cz/topic/83666-servisne-manualy-jak-na-to-apod/?p=1343162 se proklikej a stáhni DP. Bez toho abys do ní koukal a zároveň opravoval to nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro434 Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Ahojte potrebujem pomoct a neviem to nikde najst kde najdem potrebny kabel mam ovladac na svetla predfacelit a chcem prehodit na facelift ,klapanie svetiel mam prepinovane a funguje ale regulaciu podsvietenia neviem kde najst potrebny kabel. Pin 17 ovlada zapinanie podsvietenia ale niekde som cital ze potrebujem natiahnut este jeden kabel. Budem vdacny za kazdu pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Prostuduj si předchozí příspěvky, témata jsem sloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro434 Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Velmi pekne dakujem. Fakt som hladal ale nenasiel som a pri prezerani vsetkych tem som to asi prehliadol. Este raz ti dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro434 Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 (editace) Tak som to skusal. Vypinac 17 na potenciometer 5 A vypinac 16 na potenciometer. Vsetko som iba prepajaval nevyberal som ziadny pin. Budiky vsetko sa zapli ale regulacia jasu nereguluje co robim zle? Oprava uz mi to funguje bola to moja chyba. Zapojenie takto je ok. Aj ked pin 17 som nemusel ani zapajat. Potrebne bolo iba 16 pin Editováno: 20. Březen 2015, autor: jaro434 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrejh91 Vloženo 23. Březen 2024 Sdílet Vloženo 23. Březen 2024 Ahojte vsetci, zapojil som dany vypinac podla schemy a podla vasich rad ( vymena predfl ovladania svetiel za pofl ) a vsetko funguje ale nejde nastavit intezita osvetlenia. vadny potenciomer? pocitam ze keby to je zle zapojenie nefunguje nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.