Temik.sk Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Kym ti to niekto neztrhne same to nema sancu odpadnut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo75 Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Zdravím, tak já jsem dozadu použil nalepovací odrazky od http://www.auto-doplnky.com/odrazky-na-naraznik-a5584. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Temik.sk Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Su dost hrube, ale svoju padstatu plnia, esteticky špatia auto, ale kazdemu to sadne po svojom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan 77 Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 (editace) Zdravím, tak jsem si zakoupil gelové odrazky, které byly dost velké. Ty jsem upravil a nalepil na nárazník mého Rapida. Posílám foto: Editováno: 26. Červenec 2015, autor: Milan 77 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Idea dobrá, ale vypadá to kapku tuzingově (podobně jako to "Turbo" :-)). To co má Temik se mi líbí víc, ale 100 lidí, 100 chutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Camilio, octavia má na nárazníku také odrazky tuzingově? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Nic proti, ale mezi tímto a odrazkami, které má Octavia od výroby, je přece jen rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Jo v tom, že jsou z jiného materiálu a nejsou vsazeny do prolisu. Tak už vim co je tuzing a co ne :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Dušane, celý ten pocit je o tom, je-li vidět že to je samodomo nebo z výroby, kde s tím designér nějak počítal. Třeba ten pruh co má Temík nevypadá jako by ho tam dobastloval, resp. nepůsobí to tak (na mě), tady to vidět je. Ale aby nebyla mýlka, já to nemínil jako urážku, jen jsem řekl, jaký z toho mám pocit. Ale snahu oceňuju, auto má být (ve tmě) vidět a čím více, tím lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 To turbo je opravdu hrozný, sundat! Odkazky: jako dobrej pokus, ale bez nich to vypadá lépe. Pokud to tam máš pouze z funkčního pohledu tak ok, jinak opticky je to odpudivé. Osobně taky přemýšlím o tom si tam ty odrazky dodělat (kvůli funkci), ale chci aby nebylo poznat že na to auto nepatří a zatím jsem na nic rozumného nepřišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Ve tmě to vypadá dobře, ale za světla jak kusy červené izolačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 21. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Máte někdo zkušenosti s tímto: http://www.tuning-in.cz/skoda-rapid-3-dilny-set-cervenych-list-narazniku.html Zajímalo by mě, jak to na autě vypadá. (Modra race) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 22. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2015 Na modrej race neviem..neviem ani preco by to niekto lepil na modru race, no nejak takto to vypada na cervenej http://www.obautodily.cz/soubory/Image/maly/esh_55592-lista-020.JPG Je to obyc plastova lista ako davala SA na style plus ale v ciernej lesklej. A inak, nie je to odrazka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 22. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2015 Na modré to bude jak pěst na oko. A když to není odrazka, je to kurvítko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 24. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Překoukl jsem se, myslel jsem, že je to odrazka. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubdik Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Koupil jsem hotové samolepící. Jenom jsem si vybral umístění (koukal jsem na ostatní auta) a nalepil a drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Kde jsi je koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slzic Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Tohle vypadá zajímavě. Jen takové decentní :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Vypadá to na toto http://www.auto-doplnky.com/gelova-odrazka-zadniho-narazniku-128x21-mm-04-p982 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubdik Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Ano, jeto tak: 3D gelová odrazka 128x21 mm. V obchodě viz výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 (editace) Herdek to mám odhad ..... Ten tvar je totiž docela geniální, protože kopíruje oblouk konce plastu deflektoru. A hlavně není samolepka nijak extra dlouhá, takže to nevypadá tuzingově. Editováno: 9. Září 2015, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Jo, tohle celkem ujde. Pořád mi tam ale nějak chybí to zapuštění do nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubdik Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Tím, že je to až dole v tom černém plastu, musíte se ve dne hodně dívat, jestli je to zapuštěné a v noci se to nasvítí a už zapuštění (nezapuštění) nepoznáte. Se zapuštením by to určitě bylo lepší. Možná, že by ten černý plast šel mírně předem odbrousit podle obkrasleného tvaru (černý plast - teď už vím, že asi deflektor?). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 jo, tak tohle už vypadá dobře, do toho asi půjdu, zas taková pálka to není aby mi to pak vadilo vyhodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Já tuhlec přemýšlel, zda by nešla dát páska na úplný dolní nelakovaný lem zadního nárazníku. Je to hodně dole, aby to nebylo vidět, ale myslím, že při jízdě by to ti vzadu viděli (pokud by se nenalepili na zadek). Nezkoušel to někdo? Na hnědou metlu totiž jen tak nic dát nejde, vypadalo by to arciblbě. Ale tuhlec jsem viděl něco podobného na oktě a rozdíl ve viditelnosti je fakt značný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.