Duben 17, 201510 r Zde je o tom info http://ekonomika.idnes.cz/skoda-otevre-po-ctyrech-letech-opet-tovarnu-fzn-/ekoakcie.aspx?c=A150408_162507_ekoakcie_suj
Duben 28, 201510 r Ahoj je pravda že škoda auto pořádá ke svému 120. výročí den otevřených dveří? Viz. http://ekonomika.idnes.cz/skoda-otevre-po-ctyrech-letech-opet-tovarnu-fzn-/ekoakcie.aspx?c=A150408_162507_ekoakcie_suj a ještě jsem to našel na favorit club foru. A údajně se to píše i v odborovém časopisu. Ví o tom někdo něco? Je to pro veřejnost nebo jen uzavřená akce? Rád bych se tam zajel podívat. Děkuji za info. Ve škodovce mě zatím neodpověděli na mail.
Květen 24, 201510 r Volal jsem do škodovky a říkali ze to je primárne pro zamestnance ale muže tam jít i veřejnost. Ale mám čekat velký počet lidi. Minule bylo přes 70 000 lidi za jeden den.
Květen 24, 201510 r No když to je jednou za 4-5 let, není se co divit. Byl jsem v České televizi na den otevřenych dveří a tam staly taky fronty jenže mě to vyšlo ze jsem je všechny obešel a ještě dostal skvělou průvodkyni ktera chtěla jen malý počet lidi ve skupince.
Květen 24, 201510 r 70 000 lidí je vysoké číslo, ale továrna je velká.Nebude to tak hrozné.V roce 2011 jsem tam byl na 20. výročí s Volkswagenem a nikde žádná velká tlačenice nebyla.Ti lidé se v areálu prostě "rozprostřou". V kolik to má začínat? Upraveno Květen 24, 201510 r od Martin..
Květen 25, 201510 r Toto mi na můj dotaz ohledně DOD odpověděli z infolinky před 5 dny : ...V tuto chvíli máme z oddělení komunikace pouze potvrzený termín konání akce. Bližší informace budou zveřejněny prostřednictvímtiskových zpráv a na internetových stránkách.... Pravděpodobně nemají moc velký zájem o veřejnost.
Květen 25, 201510 r Na webu píšou, že pro veřejnost http://www.skoda-auto.cz/news/pages/2015-05-28-den-otevrenych-dveri.aspx
Květen 25, 201510 r Ještě dnes ve 13:00 paní na infolince Škoda nevěděla podrobnosti.Jen mě ujistila, že to bude pro veřejnost a během dneška bližší info na webu. Podle programu to bude paráda.
Květen 25, 201510 r To nevím přesně. Podle mě tak kolem 9-10 hodin. Říkali že minule to bylo na hranici únosnosti. Upraveno Květen 25, 201510 r od Petrkiller
Květen 25, 201510 r Informace máte ve výše uvedeném odkazu od mkaba - byla zde dvě témata, která jsem sloučil.
Květen 25, 201510 r Děkuji já ani netušil o tom info na webu. Díval jsem se před pár dny a stále tam nic nebylo tak jsem je pořád bombardoval na infolince tak teď je to na 100% A proč mají na netu u článku o dni otevřených dveří datum zveřejnění 28/5/2015? Upraveno Květen 25, 201510 r od Petrkiller
Květen 25, 201510 r Presne tak v roce 2011 sem byl a nikde zadna tlacenice,.. je to tak velky prostor ze lidu bylo hodne a bylo to proste vsechno v pohode ani moc velke zacpy v centru a dalsich problemech bylo to pekne proto tento rok znova nevynecham ale jelikoz mam dalsi program jenom to tak v rychlosti probehnu
Květen 26, 201510 r 70 000 lidí je vysoké číslo, ale továrna je velká.Nebude to tak hrozné.V roce 2011 jsem tam byl na 20. výročí s Volkswagenem a nikde žádná velká tlačenice nebyla.Ti lidé se v areálu prostě "rozprostřou". Presne tak v roce 2011 sem byl a nikde zadna tlacenice,.. je to tak velky prostor ze lidu bylo hodne a bylo to proste vsechno v pohode ani moc velke zacpy v centru a dalsich problemech Také jsem tam byl v 2011 a jediná tlačenice byla u testovací dráhy kde po menším okruhu vozili lidi. a pak to horší bylo s parkováním, ale přijel jsem trochu dýl. Letos se zas pojedu podívat. Jinak je pro zajímavost minule to bylo 16.4 2011 a moje auto bylo vyrobeno 18.4.2011, takže jsem ho tam možná někde potkal
Květen 30, 201510 r Den otevřených dveří ve Škoda Auto dnes prima. K prohlídce byly přistaveny i učňovská díla Škoda CitiJet a FunStar
Květen 30, 201510 r Ahoj. Tato funstar byla moc krasna. V teto citijet mi se libily male děti za volatem
Květen 30, 201510 r Akce to byla vcelku podařená, sic jsem si původně myslel, že bude probíhat více pracovních operací, ale to se nejspíš při takovém počtu návštěvníků nedělá - ostatně nevím jestli by i bez této akce byl běžný pracovní rytmus (pracovní sobota) A vystoupení Lucie taky nebylo špatný
Květen 30, 201510 r Akce byla super, lidí bylo hodně, parkoviště plný, ale dalo se to. Stejně ta továrna je takový město ve městě. Všimnul jsem si i v jednom místě, že tam měli i hodně bočních výlisků z Rooma, přitom se dělal v Kvasinách. Asi nějaký zbytek :-) Jinak novej Superb vypadá hodně zajímavě. A překvapilo mě, že auta co jdou na export mimo Evropu se posílají rozložená, prej kvůli místu v kontejneru a kompletují se až na místě např. Indie. Upraveno Květen 30, 201510 r od mkaba
Květen 30, 201510 r Taky jsem se byl dneska podívat a super. Lídí hromada ale bez problémů, jen v Motorovém centru v Česaně fronta dlouhá jak tejden...ale stálo to za to. Novej SuperB Kombi v bílej a i v šedej metalíze vypadá naživo parádně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.