Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj je pravda že škoda auto pořádá ke svému 120. výročí den otevřených dveří? Viz. http://ekonomika.idnes.cz/skoda-otevre-po-ctyrech-letech-opet-tovarnu-fzn-/ekoakcie.aspx?c=A150408_162507_ekoakcie_suj a ještě jsem to našel na favorit club foru. A údajně se to píše i v odborovém časopisu. Ví o tom někdo něco? Je to pro veřejnost nebo jen uzavřená akce? Rád bych se tam zajel podívat. Děkuji za info. Ve škodovce mě zatím neodpověděli na mail.

• o 4 týdny později...
Vloženo

No když to je jednou za 4-5 let, není se co divit. Byl jsem v České televizi na den otevřenych dveří a tam staly taky fronty jenže mě to vyšlo ze jsem je všechny obešel a ještě dostal skvělou průvodkyni ktera chtěla jen malý počet lidi ve skupince. :)

Vloženo (editace)

70 000 lidí je vysoké číslo, ale továrna je velká.Nebude to tak hrozné.V roce 2011 jsem tam byl na 20. výročí s Volkswagenem a nikde žádná velká tlačenice nebyla.Ti lidé se v areálu prostě "rozprostřou".

V kolik to má začínat?

Editováno: , autor: Martin..
Vloženo

Toto mi na můj dotaz ohledně DOD odpověděli z infolinky před 5 dny :

...V tuto chvíli máme z oddělení komunikace pouze potvrzený termín konání akce. Bližší informace budou zveřejněny prostřednictvím
tiskových zpráv a na internetových stránkách....

Pravděpodobně nemají moc velký zájem o veřejnost.

Vloženo

Ještě dnes ve 13:00 paní na infolince Škoda nevěděla podrobnosti.Jen mě ujistila, že to bude pro veřejnost a během dneška bližší info na webu.

Podle programu to bude paráda.

Vloženo (editace)

Děkuji já ani netušil o tom info na webu. Díval jsem se před pár dny a stále tam nic nebylo tak jsem je pořád bombardoval na infolince :) tak teď je to na 100%

A proč mají na netu u článku o dni otevřených dveří datum zveřejnění 28/5/2015?

Editováno: , autor: Petrkiller
Vloženo

Presne tak v roce  2011 sem byl a nikde zadna tlacenice,.. je to tak velky prostor ze lidu bylo hodne a bylo to proste vsechno v pohode ;) ani moc velke zacpy v centru a dalsich problemech ;) bylo to pekne ;)

proto tento rok znova nevynecham ;) ale jelikoz mam dalsi program jenom to tak v rychlosti probehnu ;)

Vloženo

70 000 lidí je vysoké číslo, ale továrna je velká.Nebude to tak hrozné.V roce 2011 jsem tam byl na 20. výročí s Volkswagenem a nikde žádná velká tlačenice nebyla.Ti lidé se v areálu prostě "rozprostřou".

Presne tak v roce  2011 sem byl a nikde zadna tlacenice,.. je to tak velky prostor ze lidu bylo hodne a bylo to proste vsechno v pohode ;) ani moc velke zacpy v centru a dalsich problemech ;)

Také jsem tam byl v 2011 a jediná tlačenice byla u testovací dráhy kde po menším okruhu vozili lidi. ;) a pak to horší bylo s parkováním, ale přijel jsem trochu dýl. Letos se zas pojedu podívat.  

Jinak je pro zajímavost minule to bylo 16.4 2011 a moje auto bylo vyrobeno 18.4.2011, takže jsem ho tam možná někde potkal :kol-31:

Vloženo

Akce to byla vcelku podařená, sic jsem si původně myslel, že bude probíhat více pracovních operací, ale to se nejspíš při takovém počtu návštěvníků nedělá - ostatně nevím jestli by i bez této akce byl běžný pracovní rytmus (pracovní sobota)

A vystoupení Lucie taky nebylo špatný  :kol-47:

Vloženo (editace)

Akce byla super, lidí bylo hodně, parkoviště plný, ale dalo se to. Stejně ta továrna je takový město ve městě. Všimnul jsem si i v jednom místě, že tam měli i hodně bočních výlisků z Rooma, přitom se dělal v Kvasinách. Asi nějaký zbytek :-) Jinak novej Superb vypadá hodně zajímavě. A překvapilo mě, že auta co jdou na export mimo Evropu se posílají rozložená, prej kvůli místu v kontejneru a kompletují se až na místě např. Indie.

Editováno: , autor: mkaba
Vloženo

Taky jsem se byl dneska podívat a super. Lídí hromada ale bez problémů, jen v Motorovém centru v Česaně fronta dlouhá jak tejden...ale stálo to za to. Novej SuperB Kombi v bílej a i v šedej metalíze vypadá naživo parádně:)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...