SuperbMike Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Zdravím všechny, od příštího týdne budu také hrdým majitelem Superb Combi 2.0 TDI CR 125kW, r.v. 2011. A tak už zjišťuju různé věci. Rád bych mimo jiné do auta dal nějaká ta multimedia a by mě zajímalo, kdo v tom už umíste trošku chodit, co se nejvíc vyplatí. Rád bych chtěl mít vzadu v opěrkách dvě obrazovky, zároveň případně moct i vepředu sledovat film nebo něco, ideálně ještě použitelné na občasné připojení na internet a jako navigaci. Tak nevím, jestli to všechno zkloubit do jednoho systému nebo to rozdělit na více. Teď aktuálně je v autě rádio Swing. Takže by mě zajímali následující možnost: 1/ koupit Columbus a připojit k ní zadní obrazovky - je to možné? Jde to udělat? Případně ale pak asi nejde počítám vzadu sledovat film a vepředu sledovat navigaci? 2/ udělat to pomocí tabletu s HDMI výstupem, že by vepředu byl tablet v držáku a vzadu jedna nebo dvě obrazovky, na kterých by se dal sledovat film. Zase otázka, jestli je pak reálné vepředu mít zapnutou navigaci a vzadu film? 3/ jsme přemýšlel, jestli to samé neudělat nějakým Android Mini PC, které by bylo někde schované. Pak by to znamenalo mít obrazovku vzadu a obrazovku vpředu. Zase ale asi nebude snadné najít zařízení, které bude umět provozovat dvě nezávislé plochy, aby na jedné běžel film a na druhé navigace. Díky za vaše rady a jak to kdo máte vyřešené. Jinak jak se to řeší s těma opěrkama? Koukal jsem že se dají koupit rovnou univerzální opěrky s obrazovkou, nebo jde nějak zakomponovat displej do originál opěrky v Superbu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xavier Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Sice nemam, ale nebylo by lepsi mit vzadu 2x tablet a dopredu dat columbuse? Budes si pak moct poustet kde co chces, pac kdyz das dozadu obrazovky, tak ti pojede jen film z columbuse a navigaci si nepustis. Ale to je jen muj pohled, nejsem zadnej odbornik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperbMike Vloženo 28. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 To bych mohl, ale radši bych to všechno pouštěl centrálně. Mám dvě malé děti, nejradši bych měl vše zepředu pod kontrolou a mohl zapínat za jízdy co potřebuju. Ale právě se obávám, že takové multimediální řešení asi neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefan777 Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Existuje sony to dela mam to v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Existuji appky na ovládání tabletů mezi sebou. Právě kvůli pouštění pohádek dětem z přední sedačky řidiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 vsetko co chces sa da... vid link: http://www.alibaba.com/product-detail/7-Double-Din-Touch-screen-Car_733631677.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oplis Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Nalezlo se reseni? Nebo zkousel nekdo radio z dane adresy? http://www.alibaba.com/product-detail/7-Double-Din-Touch-screen-Car_733631677.html Docetl jsem se tam, ze umi zadni kameru, ale predpokladam, ze asi neumi cidla pro couvani. Jinak to vypada velice solidne, kdyz si spocitam, ze chci zaridit GSM jednotku a se vsim vsudy by vysla na cca 4000,-, tak by se asi i vyplatilo nad tim pouvazovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.