Přejít na obsah

3x obrazovka do Superb II


Doporučené příspěvky

Zdravím všechny, od příštího týdne budu také hrdým majitelem Superb Combi 2.0 TDI CR 125kW, r.v. 2011. A tak už zjišťuju různé věci. Rád bych mimo jiné do auta dal nějaká ta multimedia a by mě zajímalo, kdo v tom už umíste trošku chodit, co se nejvíc vyplatí.

Rád bych chtěl mít vzadu v opěrkách dvě obrazovky, zároveň případně moct i vepředu sledovat film nebo něco, ideálně ještě použitelné na občasné připojení na internet a jako navigaci. Tak nevím, jestli to všechno zkloubit do jednoho systému nebo to rozdělit na více. Teď aktuálně je v autě rádio Swing. Takže by mě zajímali následující možnost:

 

1/ koupit Columbus a připojit k ní zadní obrazovky - je to možné? Jde to udělat? Případně ale pak asi nejde počítám vzadu sledovat film a vepředu sledovat navigaci?

 

2/ udělat to pomocí tabletu s HDMI výstupem, že by vepředu byl tablet v držáku a vzadu jedna nebo dvě obrazovky, na kterých by se dal sledovat film. Zase otázka, jestli je pak reálné vepředu mít zapnutou navigaci a vzadu film?

 

3/ jsme přemýšlel, jestli to samé neudělat nějakým Android Mini PC, které by bylo někde schované. Pak by to znamenalo mít obrazovku vzadu a obrazovku vpředu. Zase ale asi nebude snadné najít zařízení, které bude umět provozovat dvě nezávislé plochy, aby na jedné běžel film a na druhé navigace.

 

Díky za vaše rady a jak to kdo máte vyřešené. Jinak jak se to řeší s těma opěrkama? Koukal jsem že se dají koupit rovnou univerzální opěrky s obrazovkou, nebo jde nějak zakomponovat displej do originál opěrky v Superbu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Nalezlo se reseni? Nebo zkousel nekdo radio z dane adresy? http://www.alibaba.com/product-detail/7-Double-Din-Touch-screen-Car_733631677.html 

Docetl jsem se tam, ze umi zadni kameru, ale predpokladam, ze asi neumi cidla pro couvani. 
Jinak to vypada velice solidne, kdyz si spocitam, ze chci zaridit GSM jednotku a se vsim vsudy by vysla na cca 4000,-, tak by se asi i vyplatilo nad tim pouvazovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...