Mrštik Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 U FI opravdu jsem nic neslyšel 1.4 16v 74kw. No hlavně že to není nic vážneho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 No vidíš, já měl dokonce i stejnou motorizaci a bylo to nepřeslechnutelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrštik Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 No vidíš, já měl dokonce i stejnou motorizaci a bylo to nepřeslechnutelné. No tak to jsi mě ted uzemnil. Krom toho,to tak bouchne že to cítim i na chodidlech i to je ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 (editace) Mě to spíš přijde, jako když se natlakuje brzdový systém a pedál se s bouchnutím nastaví do správné polohy, ale nevím. Editováno: 22. Červenec 2015, autor: mp390 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Toto jsem tu popisoval hned na začátku. Dělá to stále a dělají to obě motorizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Tys popisoval bouchnutí při řazení od spojky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrštik Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Mě to spíš přijde, jako když se natlakuje brzdový systém a pedál se s bouchnutím nastaví do správné polohy, ale nevím. No to nevím jak to pracuje,ale je to dost silný tak že to jde citět na chodidlech nevím jak to mají ostatním ja mam 1.2 TSI 66KW. ale to bude i u 1.2 TSI 81KW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Ju ale i toto bouchnutí. Při přeřazení a povolení spojky to po chvíli bouchne psal jsem že to mám u obou aut a ani servis to nedokázal vysvětlit. Při tom ty rány technik slyšel. U žádných jiných aut jsem se stím nesetkal ani u starých TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Najlepšie bude ten motor vôbec nevypínať :-) aby sme nezažívali šoky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PattaBlack Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Mě to cvaká taky, při dosažení 40 km/h , Zvuk jde jakoby zezadu, ale vibrace jsou cítit pod nohama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulinak Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 kurna za mesic si pro ni mam jit a kdyz to tak ctu, tak snad tu objednavku radsi zrusim... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Klid. Mám ji měsíc, závady a podivnosti tady popisované neznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepav Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Žádný takový problém nepozoruji. Ujeto přes 5 tis.km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Takže ověřeno - cvaknutí od brzdy při 40km/h je opravdu test ESP. Dnes při agresivnější výjezdech ze zatáčky na mokru, kdy zasahovalo ESP šlo od pedálů podobné cvakání. Nutno říci, že na plný plyn na mokru na 2. a 3. rychlostní stupeň má auto problém výkon přenést na silnici a hrne se po tečně ven. Zásahy ESP jsou citlivé a nijak mě neděsily. Takže tady také spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LubošC Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Hkubes - mám týden starou Fabii 3 - 66kw a dělá mi přesně to co píšeš o své 81kw - jakmile přišlápnu plyn slyším jak motor začne jakoby chrohtat, klokotat, bublat nebo jak to nazvat, jako by tam nebyl tlumič (filtr sání), nebo nějaká netěsnost v sání. Zjistil jsi co ti to způsobuje? Sbírám informace, než to půjdu reklamovat, protože předváděcí 66kw byla úplně tichá, ta nic takového nedělala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sfingxx Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Motor 81kw, start tlačítkem: každé chladné ráno nastartuje, pak spadnou otáčky na nulu, probliknou světla a otáčky vyletí. Docela divné. Dělá to někomu taky? Co by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LubošC Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Nikdo nic? Hledal jsem a našel na vedlejším fóru Fabie II stížnosti majitelů na změnu zvuku motoru po přezutí z litých kol na plecháče. Já tedy plech. disky mám, že by to bylo tím? Jakou máte zkušenost? Z diskuze toho fóra: Přesně tak, plechy způsobí takový jakoby drsnější zvukový projev motoru. Taky to tak vnímám. Je to záhada. Líbí se mi Škoda RAPID 1,2 Ambiton Fresh (TSI 63kW), MR2013, bílá candy, najeto 29.000km. Mikliskovo bílé TSI-čko ex: Škoda Octavia 1,6 GLX (AEE,55kw) r.v. 1999, Škoda 120L (38kW) r.v. 1984, Trabant combi (19,12kW) r.v.1974 Publikováno 29. říjen 2014 - 13:46 Stejná zkušenost u 1.6 benzín. Tento motor je celkově hlučnější a po přezutí na plechy je to dost znát. Zajímavé je, že u předchozí jedničkové Fabie HTP se toto nedělo. Líbí se mi To jako že po přezutí na plechová kola má motor takový plechovější zvuk jo?? Publikováno 29. říjen 2014 - 16:13 To né :-) ale je ten zvuk dravější a hlasitější, při tahu skoro jak takové malé tdičko, prostě se to asi jinak odráží. Líbí se mi Dneska, když jsem tomu přidal na dálnici, jsem myslel, že mám díru ve výfuku. Toto se líbí: mkaba Líbí se mi Seat Toledo 1.2 TSI 2013 pasion červená, Ex:Ibiza ST 2010 1.2 HTP, Fabia 2004 HTP, Felicia 1996 1.3 BMM, Nissan 100NX 2.0 GTi, R19 1.7, Punto TD, Fiat 126P Publikováno 30. říjen 2014 - 15:10 Dnes prezuté, naštartujem a sám seba sa pýtam nesedím náhodou v 1.6TDI? Nedali mi zlé auto? má športovejší zvuk, nové pneu hučia ako prasa hádam sa to upraví.... Octavia I 1.8 R4 20V SLX 92kw 11/1997 -Ex- Okta Roomster Ambition+XL 1.2TSI R4 8V TURBO 63kw 1/2014 MR2014 -Roomik Publikováno 02. listopad 2014 - 18:54 Přihodím sem i svou trošku do mlýna.. Opravdu je to tak.. Po přezutí z alu na zimní plechy se mi taky změnil zvukový projev auta. Má jakoby mírně dravější zvuk. Zprvu mě to mírně leklo, po obhlídce motoru a výfuk. potrubí nic, tak jsem sednul k netu a ejhle toto vlákno. Kažopádně vše je v naprostém pořádku...Možná se od plecháčů nějak rozrezonuje zvuk a je to v interiéru slyšitelnější... Neřeším, jezdím, ale je to zajímavý poznatek.....(už ať je JARO) Tento příspěvek byl upraven od slon100: 02. listopad 2014 - 19:03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty74 Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Jj to samý mi dělal na plechách Roomster 1.2 TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Asi jsem hluchej ale já nic nepozoroval. Zvuk stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Je pravda, že jsem si toho u FII HTP při změně na zimní pneu taky všimnul. Ale přikládal jsem to tedy něčemu jinému než plechům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LubošC Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Asi mám nějakého "zmetka" - soustavně mě během jízd hlásí že Front Asistent je nedostupný, (senzor je čistý), a nijak to nereaguje na agresivní přibližování. Hluk z motorového prostoru při zátěži motoru (v tahu) , takový klokotavý, vibrující se taky ozývá pořád . Takže příští týden navštívím servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Jestli ti FA soustavne hlasi, ze je nedostupny, tak na co cekas? I v navodu mas napsano, obrátit se na servis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 A hlavně to nemá nic společného s tímto tématem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty74 Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Tak dneska přezuto na plecháče a motor o sobe dává zase víc vědět. Stejně jako u Roomstera prvni generace TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buldog77 Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Jako,že je víc slyšet? Já taky dal plechy a zdá se mi, že ho slyším víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.