Přejít na obsah

Octavia 1,9 TDi 81 kW netáhne / ztráta výkonu

xaker

Doporučené příspěvky

chcem sa opytat na zivotnost turba v octavii 1,9tdi 81kw mam 140000km a zacalo mi tlacit olej cez podtlakovy ventil bol som u mechanika a povedal mi ze je to bezne u tychto motorov a da sa s tym jazdit ale ja nechcem mat cely motor zasvineny od oleja... ma niekto podobny problem? :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aj ked mi to turbo prepusta olej inak je plne funkcne pre istotu kupim nove zohnal som ho za dobru cenu aspon myslim 17000skk by mohla byt slusna cena co vy na to oplati sa lepsie ako dat opravovat a mat auto nepojazdne... ;)

Editováno: , autor: rsrsrs
Odkaz ke komentáři

Ahoj, máš úplně standartní a běžný problém tohoto motoru. Ale řešení je více než jednoduché - VYČISTIT TURBO

Nejlépe ultrazvukem, ale dělají i to běžným způsobem rukama. Jednoduše se zašpinili lopatky a regulace a ta potom spíná a nespíná jak se jí zachce. Já osobně vozím auta z německa a nechávám takto ultrazvukem vyčistit všechny TDi motory co dovezu. Auto pak jede jak s čipem, je to úplně něco jinýho. Tak že - Vyčistit nic víc.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, máš úplně standartní a běžný problém tohoto motoru. Ale řešení je více než jednoduché - VYČISTIT TURBO

Nejlépe ultrazvukem, ale dělají i to běžným způsobem rukama. Jednoduše se zašpinili lopatky a regulace a ta potom spíná a nespíná jak se jí zachce. Já osobně vozím auta z německa a nechávám takto ultrazvukem vyčistit všechny TDi motory co dovezu. Auto pak jede jak s čipem, je to úplně něco jinýho. Tak že - Vyčistit nic víc.

Ahoj chci se zeptat taky mám TDI z Německa najeto cca 200000km ale s turbem problém nemám,ale i tak kde to čístí a kolik to stojí??dík za odpověd.

Odkaz ke komentáři

moje by tiez trebalo vycistit, zase ho chytila mania ...

17965 - Regulace plniciho tlaku Regulacni mez prekrocena

P1557 - 35-10 - - - Sporadicky

postup som nasiel ako to vycistit ale radsej by som to dal niekomu kto uz to robil

do bohumina mam 300km :wacko: nasiel si niekoho na SVK?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...