pava Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 To ano, ale v režimu parkovaček to bude vždycky žlutý. To jsem měl na mysli. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sQara Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 Na te fotce je jaka zarovka H15? Protoze ja v tom dennim sviceni vidim take zlutou...To neni Cool Blue Intense ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 Tak snad vidíš krabičku, kde je to napsáno. Žárovky s vyšší svítivostí jsem kupoval právě kvůli vyšší svítivostí, což funguje, to mám odzkoušeno. Žádná žárovka nebude svítit bíle jako xenon, nebo led. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 Speciálně na H15 bude parkovačka svítit víc do oranžova než denní svícení, protože je nastaveno nižší napětí, jestli se nepletu. Takže když zapneš tlumené světlo, půjde H15 malé vlákno vždycky víc do oranžova. VŽDYCKY. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 Jj, už jsem to tu psal a výše je to psáno taky mockrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 Presne tak, fyziku neoklameš... Kamarát mal CoolBlue v aute s parabolami, ale sťažoval sa, že typicky za tmy pri daždi/mokrej ceste videl prd... Holt pohlcovanie modrej zložky svetla vodou, no... Ja osobne som do Roomstra s projektormi dával NighrBreaker - tam to bolo "must have", pretože klasiky svietili ako bludičky... Ako, každého osobná vec, ale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sQara Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 Ahoj,neco noveho, jak dostat ze zarovek modrobile svetlo (legalne nebo nelegálne)? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HlouchyJR Vloženo 14. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2022 Osram má novinku https://www.obautodily.cz/led-zarovka-osram-h15-ledriving-hl-easy-2-ks-14436cz2410/?gclid=CjwKCAjwkaSaBhA4EiwALBgQaHG2FgOxjcha4JPsoR4v-KbsJQsIVBRN_XlZMmy_-QYM_ne0ehanyhoCh4wQAvD_BwE Pokud pomineme fakt, že nemají homologaci a používal bych je pouze tehdy, když Ovci vezmu mimo veřejné komunikace, neví někdo, jestli budou tyto ledky házet chybu prasklé žárovky, nebo mají v sobě odpor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sQara Vloženo 14. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2022 Zajímalo by mě, kdo s tím jezdí pouze mimo veřejné komunikace :) Kdo to pozná? Jen STK ne? Já nad tím přemýšlím, nevím kdo jiný by to zkontroloval. Nebo to bude hodně oslňovat ty H7 a H15? PS: Jak bude svítit ta H15 při zapnutých tlumených světlech, kdy H7 svítí naplno ? Výše se tu řešilo, že H15 svítí takto pod nějakým malým proudem (viz foto), tak by mě zajímalo, jakou barvu bude mít ta LED H15 v tomto režimu. Dokáže někdo odpovědět? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 14. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2022 Mám ty výše uvedené žárovky a svítí bíle i při parkovačkách. Zítra vyfotím a dám sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 14. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2022 (editace) https://www.osram.de/ecat/NIGHT%20BREAKER%20H7-LED-LED%20Lampen%20(straßenzugelassen)-Autobeleuchtung-Fahrzeugbeleuchtung/de/de/GPS01_3401765/ZMP_4062000/ Tyto žárovky jsou mimo jiné u OIII legální v Německu, Francii, Rakousku, Chorvatsku atd. Dle Osramu se pracuje na legalizaci i u nás. Editováno: 14. Říjen 2022, autor: pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 14. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2022 No bylo by to fajn. Mně ale před rokem odepsali, že u nás výjimka nebude. Týká se to ale jen H7 a H4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sQara Vloženo 15. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2022 před 12 hodinami, pava napsal: Mám ty výše uvedené žárovky a svítí bíle i při parkovačkách. Zítra vyfotím a dám sem. Vyfoť, rád se podívám, díky. Máš jen ty H15 nebo i nějaký LED H7? A na silnicích ok, neoslňuje to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HlouchyJR Vloženo 21. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2022 Tak jsem ty ledky H15 od Osramu nakonec koupil a musím říct, ze je to naprostá bomba!! Nehlásí chybu, DRL čistě bílá barva, parkovacky k potkavacim také bílé a dálkový úplně jiná liga oproti původním H15 Blue intense. Ano vím, ze ledky v parabole oslnuji, ale na DRL svítí slabě, a na dálkový nikoho nepotkavam, takže proč ne 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 21. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2022 Mám je taky, s jedním malým problémkem. V režimu denního svícení, když bliknu světelnou houkačkou, zůstanou svítit dálkové světla. Vyzkoušej prosím, jak je to u tebe. Zkus to za studena i tepla. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HlouchyJR Vloženo 22. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2022 @pavajo tak máš pravdu, dělá mi to to samé 😕 ještě zkusím překódovat zdroj světla na led, třeba to pomůže, ale pokud ne, tak tohle Osram nevychytal a nejspíš je vrátím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 22. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2022 Dej vědět, jestli se podařilo překodovat. Ono to nějak půjde, jen vědět co změnit. Psal jsem prodejci, kde jsem žárovky koupil (ještě mi neodepsal) a chystám se poslat dotaz přímo na Osram. VagCom mám, takže jak budeme vědět co změnit, není to problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sQara Vloženo 22. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2022 Dělá to teda jen v režimu denního svícení, když levou páčku dáte k sobě (probliknutí dálkových světel), že zůstanou dálkové? Jak se pak vypnou zpět na denní svícení? A dělá to i večer při zapnutých tlumených světlech? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HlouchyJR Vloženo 22. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2022 (editace) Ano jen při DRL, musis zapnout parkovacky a zpátky na denní, jinak zůstanou zaplé dálkové až do vypnutí motoru. Při potkavackach to nedělá, ani když jen probliknu dálkovými, nebo je zapnu, hned po přitáhnutí packy k sobě se vypnou. Zítra to v BCM prekoduju na typ žárovky LED, aby auto vědělo, ze to není halogenka a uvidím, jestli to pomůže, jinak je vrátím a koupím jine, se kterými je kolega z prace spokojený Editováno: 22. Říjen 2022, autor: HlouchyJR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuCasX Vloženo 22. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2022 Dej pak vědet, tohle mě zajímá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sQara Vloženo 22. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2022 před 9 hodinami, HlouchyJR napsal: Ano jen při DRL, musis zapnout parkovacky a zpátky na denní, jinak zůstanou zaplé dálkové až do vypnutí motoru. Při potkavackach to nedělá, ani když jen probliknu dálkovými, nebo je zapnu, hned po přitáhnutí packy k sobě se vypnou. Zítra to v BCM prekoduju na typ žárovky LED, aby auto vědělo, ze to není halogenka a uvidím, jestli to pomůže, jinak je vrátím a koupím jine, se kterými je kolega z prace spokojený Pošleš prosím ty, se kterými je spokojený kolega, které nezlobí? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HlouchyJR Vloženo 23. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2022 https://www.bmshop.eu/csp-led-h15-bila--9-32v--8000lm/?gclid=EAIaIQobChMIzqijg831-gIV6f93Ch1wFArwEAQYAyABEgLgH_D_BwE Tyhle, funguji v pořádku narozdíl od osramu, dálkový jsou snad ještě lepší, ale musí se nakodovat jako třeba Ledky u SPZ, jinak hlásí chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HlouchyJR Vloženo 23. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2022 Tak ani kontrola jednotky a překódování na led nepomohlo, takže ledky půjdou zpátky prodejci. Takovýhle fail bych pochopil u ledky z aliku, ale od osramu? 🤦♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraH Vloženo 23. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2022 Já koupil na Facebooku LED světla a určitě je prodejce dováží Číny. Prodává to ale již více let a má zkušenosti. Mám vyměněny obě halogenový a chybu žádnou nehlásí. Fungují a svítí perfektně, ale nechci tu dělat reklamu. Určitě se dají na Aliexpressu koupit funkční bez chyby, ale pokud si někdo není jistý, tak si koupit přes ověřeného prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.