nuff Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Jestli budou lepší to se uvidí časem. Dříve jak v zimě je asi nikdo neotestuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 ale mohol by , nech viem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 20°C asi nebudou zrovna ideální podmínky na otestování zimních gum. A sníh tady taky moc není. Já jsem do nich prostě šel. WS3D určitě nebudou výrazně horší / lepší oproti WS4D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 jj pojdem aj ja do 4d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divix Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 škabi máš pravdu jsou měkké boky,až mě to trochu překvapilo,ale uvidíme na sněhu. už jsou doma co nadělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 divix,a to jsi poznal jak,že jsou měkké bočnice? Hodil jsi je na auto? Mám je totiž také zamluvené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divix Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 ne jestě je nemám na kole ale na sobě v garáži a ta spodní má co dělat,ale myslím si že jak jsou nový tak jsou ještě ,,nevyzrálý´´ určitě chybu neuděláš já jsem na ně moc zvědav jak budou sedět na sněhu.No měl jsem na starým autě Pneu Vraník a jezdilo to dobře. vítej do klubu GY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 Tak nakonec jsem vzal Dunlop WinterSport 4D,nějak to vyšlo cenově lépe než GY UG8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 (editace) První letošní test nových zimních pneu v rozměru 205/55 R16 : http://www.autembezpecne.cz/cz/s40/c1461-Spodni-clanky/n2430-Test-zimnich-pneumatik-2011-jak-vybirat-novou-povinnou-vybavu A rozměr 195/65 R15 : http://www.autembezpecne.cz/cz/s40/Testy/c1473-Testy-pneumatik/n2434-Velky-srovnavaci-test-zimnich-pneumatik-ADAC-2011-barumky-maji-lehke-problemy-na Editováno: 26. Září 2011, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 Mě ani ty výsledky nepřekvapují. Ale jsem rád, že jsem nekoupil vyloženě gumo-asfalt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Hmm... tak jsem asi zase koupil dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 (editace) Takze ja som mal tento krat trosku smolu. Objednal som si GY UG8 . Gumy prisli , avsak po nasadeni na disky sa objavila na kazdom z kolies bublina(Gumy boli vyrobene v POLSKU). Inet obchod reklamaciu uznal. Po konzultacii som zvolil za vymenu Dunlop WS4D(vyrobene v Nemecku) pretoze vsetky GY UG8 co mali na sklade boli vyrobene v POLSKU. Ponaucenie z tohoto je aby si kazdy pred potvrdenim objednavky zistil kde su dane gumy vyrobene. Z POLSKA si v zivote nic nekupim ....nanajvis tak KROVKY POPULARNE Tymto smerom chcem vyzdvihnut komunikaciu s K&K Pneu, ktory mi vysli vo vsetkom v ustrety(uznali reklamaciu, nic som nedoplacal, poslali kuriera na vlastne naklady, proste vsetko ako by to malo fungovat). Kazdopadne ostavam ich klientom aj nadalej.... Editováno: 3. Říjen 2011, autor: Carlito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-a-r-e-k Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Tak s těmi GY UG8 jsi mě moc nepotěšil, vybíral jsem pneu cca měsíc, po dobrých zkušenostech s UG7+ (vyrobeny v Německu), jsem se rozhodl pro UG8...,ale teď nevím, mám už je objednané, tak uvažuji, že to zruším. Proletěl jsem pár stránek a tam jsem vyčetl, že všechny UG8 se dělají v Polsku..., neví někdo jestli to je pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 (editace) .............všechny UG8 se dělají v Polsku..., neví někdo jestli to je pravda? Kazdopadne sa opytaj kde su vyrobene . Ja uz nikdy nevezmem tovar z POLSKA (nehnevaj sa ale bublina na vsetkych styroch kolach ) Este sa mam celkom rad a nechcem dostat slusdefekt koli lenivym,nezodpovednym a slendrianskym Poliakom. Editováno: 4. Říjen 2011, autor: Carlito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r626 Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 tak jak to procitam, tak pujdu bud do dunlopu 4D a nebo do continentalu. nakonec asi rozhodne cena, nejsem schopnej si vybrat. jeste potrebuju vybrat plechace. poradte mi jaky rozmer. moc se nevyznam v tech rozmerech .. co znamena 6 x 15 nebo 6j x 15 ?? eventuelne 5 x 115 ? mam octavia 2 r.v. 2011 combi. diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 6Jx15 6J = šířka disku v palcích 15 = průměr disku v palcích 5x115 5 = počet šroubů (děr) v disku 115 = průměr roztečné kružnice upevňovacích šroubů disku Podle mě má OII rozteč 5x112. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaLK Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 GY UG8 jsem objednal pro tatíka už před dvěma měsíci... Je to taky polský. Ale boulí jsem si nevšiml.. si je musím všechny prohlídnout... Třeba to byla jen špatná série... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r626 Vloženo 8. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 6Jx15 6J = šířka disku v palcích 15 = průměr disku v palcích 5x115 5 = počet šroubů (děr) v disku 115 = průměr roztečné kružnice upevňovacích šroubů disku Podle mě má OII rozteč 5x112. prave me jen zarazilo, ze je nekde uvedeno 6 J a nekde je pouze 6 .. "J" - neznamena oznaceni neceho jineho? taky jsem se dobral k tomu, ze octavia 2 bude mit nejspis 5x112 diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 8. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 (editace) Vždyť si to tu sami píšete tak nad čím dumáte 5 = počet šroubů (děr) v disku 115 = průměr roztečné kružnice upevňovacích šroubů disku jeste potrebuju vybrat plechace. poradte mi jaky rozmer. moc se nevyznam v tech rozmerech .. Tohle máš ve velkým TP a na zimní můžeš mít rychlostní index o jedno písmeno níž takže místo H stačí T jen bys to měl mít označené na štítku v zorném poli řidiče. Editováno: 8. Říjen 2011, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomexion Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 Tohle máš ve velkým TP a na zimní můžeš mít rychlostní index o jedno písmeno níž takže místo H stačí T jen bys to měl mít označené na štítku v zorném poli řidiče. Ahoj, tohle to nad čím právě bádám.. v TP jsou Háčka, maximálka 190km/h (1.6), na což by stačila Téčka.. ale to "o jedno písmeno níž" by odpovídalo "Účku"? Prostě - povedlo se někomu nechat zapsat do TP ten samý rozměr (195/65 R15) ale s RI = T? ono těch 800Kč/pneu rozdílu mezi T a H zamrzí, když asi těžko budu po vesničkách v zimě jezdit víc než 190km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 Taky sem jednou do toho U šťoural a dva nezávislí odborníci mi řekli na stejno, o třídu níž můžete mít rychlostní index na zimních T a štítek v zorném poli s max. rychlostí 190km ale lidi se stejně budou pořád pídit protože v naší republice se dá věřit akorát mamince a sobě :'> Člověku to hlavně začne vrtat hlavou když dojde k pojistné události a tobě jako poškozenému pojišťovák fotí gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divix Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 Taky jsem to zjištoval a nikdo ti to nepřepíše jedině Skoda v Boleslavy ale na to nesázej.Koupil jsem ,,T,,protože ,,U,, je napsaný jen ve velkým techničáku a na technickou v zimě nejdu ,tak to nebude problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 šulda: Kde seženu ten štítek pro vylepení do zorného pole? Pneuservis? Taky jsem si koupil T-čka, protože ten cenový rozdíl byl docela markantní na to, kolik v zimě a jak rychle najezdím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomexion Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 Taky jsem to zjištoval a nikdo ti to nepřepíše jedině Skoda v Boleslavy ale na to nesázej.Koupil jsem ,,T,,protože ,,U,, je napsaný jen ve velkým techničáku a na technickou v zimě nejdu ,tak to nebude problém. jenze v TP mam napsano H, takze podle te suldovo klauzule bych mohl koupit leda tak U, ktere se jaksi moc neprodavaj jako psychicky problem s tim mam jenom kvuli pojistovne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 Tomexion: Moc to U řešíš, rychlostní index můžu obejít tím že si dám samolepku do zorného pole "max. rychlost 190km" a tím jsem dle zákona O.K., rozměr gumy a váhový index je O.K. takže už to neřeším, poptej se třeba na STK. nuff: Poptej se v kvalitním pneuservisu. Někdo si to vytiskne doma ale drtivá většina tu samolepku nemá Tady už se o tom taky diskutovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.