Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Takže finále znělo ještě jinak ta černá lesklá lišta není plast ale je plechová a udělal se mi pupínek jestli od kamínku nebo od čeho to nevím mezi tou lištou a tesněním okna viz další fotografie od toho ta rez na těsnění.post-56780-0-62400800-1454590112_thumb.j

Finální stanovisto , že to otryskali tu rez přetřeli a vyleštili poznat to nejde vůbec a nová ta plechová okrasná lišta vychází na 280kč.

post-56780-0-34053600-1454590018_thumb.j

A vezl sem to tam špinavé až po střechu ze včerejší Bíle a vráceno krásné umyté. post-56780-0-77949800-1454590012_thumb.j

PS: škoda mohli i natankovat :D :D

Upraveno od filippatrik

• Autor

Jinak hlásím spotřeba na posledni nádrži 6,44l/100km.

A spotřeba za 18.123km mnou naježděných je 6,57/100km. Utraceno 1.398€. (Což je při kurzu 27,6 za € cca 38.584,6 kč) :D

• Autor

plechová???? :kol-72:  A já myslel celou dobu, že je to plast

Ano je plechová, dokonce i servisák co mi přebíral auto myslel, že je to plast.

jaj, kéž bych měl já takovou na Roomovi. Tu dlouhodobou mám takovou na Fábuli, ale LPG :kol-28:

• Autor

jaj, kéž bych měl já takovou na Roomovi. Tu dlouhodobou mám takovou na Fábuli, ale LPG :kol-28:

Zas nemůžeš srovnávat turbo a atmošku :) Jediný Ondra rejpal tohle nechápe :kol-46:

• Autor

Náhodně parkování v Ostravě vedle bratrů :D

post-56780-0-67548600-1454693469_thumb.j

post-56780-0-98065900-1454693489_thumb.j

Zas nemůžeš srovnávat turbo a atmošku :) Jediný Ondra rejpal tohle nechápe :kol-46:

Hele hele,jsem všude,čtu to všude.I tady  :kol-46::D

• Autor

Sem té musel otestovat :D

• 3 týdny později...
  • Autor

Tak se mi v Tazovi zblaznilo rádio. Jak většina z nás má že při zapnutí světel se rádio více rozsvítí no tak moje si postavilo hlavu a dělá si co chce. Jednou se bez světel rozne a za nějakou dobu zase zhasne. Když roznu světla tak se nerozsviti no má svůj svět. Objednány na čtvrtek do autodruzstva. Tak uvidíme mohli by se třeba hecnout a dat mi tam aspoň Amundsena :D

Jo to se mi taky stavalo nekdy ale nejak jsem to neresil :D

• Autor

Michal :D tys to vyřešil Amundsenem ale mě to vyloženě se** :D

• Autor

to by se ti líbilo co :kol-28:

To víš že by se mi to líbilo :D mě by stačil i swing s MDI konektorem :)

Presne to isté robí rádio aj mne :D dnes skončila záruka... :D

Jó,to jsou ty vaše rádia.Kdyby jste měli staré poctivé rádio Symphony jako mám já tak by se vám to nastalo  :kol-28:  :smich:

Swinga s MDI mam :p len este stale nie je po dizajnovej stranke dokoncene umiestnenie :(

--

Z mobilu

• Autor

No uvidíme co mi ve čtvrtek řeknou. Mdi bych bral.

• Autor

Takže kdo neví tak swing má v budikach palubního počítače senzor světla díky kterému nastavuje světlost rádia. Což není nikde popsané ani v manuálu ani nikde jinde to sem dostal přímo že servisaka.

Hucici brzdy mi bylo řečeno že málo brzdim což je pravda :D sem to i čekal.

Drncici opěrka promazana ale už se tam chystam znovu protože změna nepoznána zacinam přemýšlet o tom že to dělá něco jiného.

Dneška absolbována dálková FM > Brno a zpět cca 367 km spotřeba 6.5 l/100km auto naloženo 4 mi osobami. Rychlost držena cca 120-130 km/h.

Hučící brzdy, proto že málo brzdíš? Dobrá blbost

• Autor

No ono to tak je měl to i tata. Já jezdim málo a prakticky nebrzdim podrazuju brzdim motorem zas taková blbost to není když brzdy korodujou. Když párkrát i já probrzdim pořádně tak přestanou. Mluvím pouze při brzdění.

• 2 týdny později...
  • Autor

Opěrka drnčí drnčí drnčí a stále na kterékoliv nerovnosti drnčí, takže v utery opět na servis. :kol-32:

• Autor

Hlavová opěrka spolujezdce. Přejedeš přes nerovnost hrbol nebo cokoliv a ona zadrnčí. Dneska když sem ji zastrčil uplně na doraz dolu nebo když sem ji vytáhl byl klid. Takže jde to od ní.

Sem se byl objednat na servis tedy , protože záruka je záruka, už jak mě viděl přicházet jeden servisák se usmál a druhý při položení telefonu "Dobrý den pane Filipe, stále drnčí? a já odpovídám: Stálé stále dávám tomu poslední šanci" :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.