Únor 4, 20169 r Autor Takže finále znělo ještě jinak ta černá lesklá lišta není plast ale je plechová a udělal se mi pupínek jestli od kamínku nebo od čeho to nevím mezi tou lištou a tesněním okna viz další fotografie od toho ta rez na těsnění. Finální stanovisto , že to otryskali tu rez přetřeli a vyleštili poznat to nejde vůbec a nová ta plechová okrasná lišta vychází na 280kč. A vezl sem to tam špinavé až po střechu ze včerejší Bíle a vráceno krásné umyté. PS: škoda mohli i natankovat :D Upraveno Únor 4, 20169 r od filippatrik
Únor 4, 20169 r Autor Jinak hlásím spotřeba na posledni nádrži 6,44l/100km. A spotřeba za 18.123km mnou naježděných je 6,57/100km. Utraceno 1.398€. (Což je při kurzu 27,6 za € cca 38.584,6 kč)
Únor 4, 20169 r Autor plechová???? A já myslel celou dobu, že je to plast Ano je plechová, dokonce i servisák co mi přebíral auto myslel, že je to plast.
Únor 4, 20169 r jaj, kéž bych měl já takovou na Roomovi. Tu dlouhodobou mám takovou na Fábuli, ale LPG
Únor 4, 20169 r Autor jaj, kéž bych měl já takovou na Roomovi. Tu dlouhodobou mám takovou na Fábuli, ale LPG Zas nemůžeš srovnávat turbo a atmošku Jediný Ondra rejpal tohle nechápe
Únor 5, 20169 r Zas nemůžeš srovnávat turbo a atmošku Jediný Ondra rejpal tohle nechápe Hele hele,jsem všude,čtu to všude.I tady
Únor 27, 20169 r Autor Tak se mi v Tazovi zblaznilo rádio. Jak většina z nás má že při zapnutí světel se rádio více rozsvítí no tak moje si postavilo hlavu a dělá si co chce. Jednou se bez světel rozne a za nějakou dobu zase zhasne. Když roznu světla tak se nerozsviti no má svůj svět. Objednány na čtvrtek do autodruzstva. Tak uvidíme mohli by se třeba hecnout a dat mi tam aspoň Amundsena
Únor 28, 20169 r Autor to by se ti líbilo co To víš že by se mi to líbilo mě by stačil i swing s MDI konektorem
Únor 28, 20169 r Jó,to jsou ty vaše rádia.Kdyby jste měli staré poctivé rádio Symphony jako mám já tak by se vám to nastalo
Únor 28, 20169 r Swinga s MDI mam len este stale nie je po dizajnovej stranke dokoncene umiestnenie -- Z mobilu
Březen 5, 20169 r Autor Takže kdo neví tak swing má v budikach palubního počítače senzor světla díky kterému nastavuje světlost rádia. Což není nikde popsané ani v manuálu ani nikde jinde to sem dostal přímo že servisaka. Hucici brzdy mi bylo řečeno že málo brzdim což je pravda sem to i čekal. Drncici opěrka promazana ale už se tam chystam znovu protože změna nepoznána zacinam přemýšlet o tom že to dělá něco jiného. Dneška absolbována dálková FM > Brno a zpět cca 367 km spotřeba 6.5 l/100km auto naloženo 4 mi osobami. Rychlost držena cca 120-130 km/h.
Březen 5, 20169 r Autor No ono to tak je měl to i tata. Já jezdim málo a prakticky nebrzdim podrazuju brzdim motorem zas taková blbost to není když brzdy korodujou. Když párkrát i já probrzdim pořádně tak přestanou. Mluvím pouze při brzdění.
Březen 15, 20169 r Autor Opěrka drnčí drnčí drnčí a stále na kterékoliv nerovnosti drnčí, takže v utery opět na servis.
Březen 15, 20169 r Autor Hlavová opěrka spolujezdce. Přejedeš přes nerovnost hrbol nebo cokoliv a ona zadrnčí. Dneska když sem ji zastrčil uplně na doraz dolu nebo když sem ji vytáhl byl klid. Takže jde to od ní. Sem se byl objednat na servis tedy , protože záruka je záruka, už jak mě viděl přicházet jeden servisák se usmál a druhý při položení telefonu "Dobrý den pane Filipe, stále drnčí? a já odpovídám: Stálé stále dávám tomu poslední šanci"
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.