Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den

Mám podobný dotaz jako zde ostatní...Mám Škoda Superb 2 výroba 2012 a letos jsme auto dovezli z německa. Je tam navigace Amundsen plus. Můžete mi poradit jak s aktualizací map? Nevím zda to v tom autě někdo dělal(ale asi ne) a chci se zeptat jak na to a zda to vůbec má smysl.

Děkuji

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahoj borci, 

prosím vás o radu. Mám rovněž Škoda Octavia Combi II, 2009 po Face a mám tam autorádio AMUNDSEN s navigací. Pokud však spáruji přes BT mobilní telefon (zkoušel jsem to se třemi různými), tak se sice telefon spáruje, ale když mi někdo zavolá, tak mě neslyší. Resp. nefunguje asi mikrofon v autě. Já dotyčného slyším, on mluví, ale mě neslyší. Jak na to, jak postupovat prosím? Kde najdu mikrofon, jaké by mohli být poruchy atd.

• o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Psal mi teď jeden pán kterému jsem pomohl s mapami že AUTO-NAVI.cz jsou podvodníci...

Zde cituji z jeho mailu

Dobry vecer,

jen pro info. Www.auto-navi.cz jsou podvodnici. Nefunkcni kartu posilaji casto vsem a pote prestanou komunikovat. Odstoupil jsem od smlouvy, poslal kartu zpet a penize nevratili, cisla jsou uz nefostupna a na email nereaguji. Podavam trestni oznameni. A nejsem sam, bohuzel... Tak varujte pripadne zajemce. Hezky vecer. 
MT

Dobrý večer, no, to je teda síla :-( Napíšete to někam na forum ? Díky za upozornění !

Nejsem tam registrovany, auto patri pritelkyni, ja jezdim Fordem, ale pracuji v novinach, takze panovi hodlam jit po krku... Jak jsem zatim zjistil, shopy meni jak ponozky, a jeho sro je asi na matku nebo manzelku. Dela to uz dost dlouho. Napsal jsem mu durazne varovani a az to oznamim na Policii, upozornim prislusny FU, Coi a pokusim se ho zmedializovat, aby uz nepodvadel dalsi...
Je to neprijemne, ale tentokrat si vybral spatne... :)
Pekny vecer a mejte se fajn. Jsem rad ze jsou porad fajn lidi jako vy!
MT
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdar, pořád řešíte jen problémy s mapami, to nikdo nepoužíváte mbt kde jsou online ?

Já mám jiný problém, mě osobně vadí automatické zesílení hlasitosti. Když jedeme se psem tak jsem k němu ohleduplný. Nechci aby mu to chudákovi řvalo do uší.

Dá se to nějak vypnout ? Na Amundsenu.

Vloženo

No, myslím že je nás tady ještě docela dost kteří máme starší auta s RNS 310/315. Auta s novějšími navigacemi jsou drahá a nekvalitní...

Jinak v menu navigace je možnost upravit si úrovně a poměry zvuku navigace, rádia a jiných zdrojů...

• o 3 týdny později...
Vloženo

Dobrý den,

poradíte mi prosím někdo s touto chybou:  Updater v0252

Už jsem se ptal ve vláknu pro Škoda Octavia II, tak to nyní ještě zkouším zde - kam to patří (SUPERB).

20200720_142800.thumb.jpg.374abc7293e7a3eaa6e80f1b0588619d.jpg

Rádio najednou vyžaduje Software Update a vložení software CD, které nemám.

Jde se o model RNS315 

SW: 3T0 035 192 B  

Rádio na nic nereaguje, vždy po pár minutách se samo restartuje a objeví se znovu stejné hlášení.  

Díky moc za jakoukoliv radu,

Honza S.

ŠKODA SUPERB II (2011)

• o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 10 měsíců později...
Vloženo (editace)

Ahoj, mam sup 2 s bt jednotkou viz foto. Maxidot a multifunkcni volant. Jde mi sparovat iphone aby z nej pres bt hrala hudba, ale ne jako handsfree. Nejaky napad proc? Kdyz dam parovani z maxidotu tak mobil vidim, pak mi to da 16ti mistny pin, ten prepisu do mobilu a nic. Pak se to furt inicializuje a nidky nespoji. Diky

C5FF7422-9F5B-4C25-A940-CF2275B0E3FC.jpeg

Editováno: , autor: v0jtisek
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Zdravím páni

Mám otázku a neviem už kde by som sa mal obrátiť. mám Škodu octaviu 2 pred FL, multifunkčný volant, originál radio MFD2. Zohnal som si nové rádio zo Superb AMUNDSEN+. Rádio má aj bluethoot, navigáciu... Zapojil som ho do auta, len momentálne mi nejde na volante pridávať zvuk a prepínať stanice a ked chcem zapnúť bluetooth tak mi na rádiu napíše že nie je dostupne. Amundsen+ má BL (bluetooth) v sebe? alebo musí mať samotné auto nejaký novší typ BL? A ak by sa to dalo nejak spustiť viete mi prosím poradiť ako ? 

Ďakujem

Vloženo

Ešte by som mal dotaz k môjmu predošlému príspevku. Dočítal som sa v predošlých konverzáciách že AMUNDSEN+ má v sebe zabudované handsfree a bluetooth. Opravte ma ak som to zle pochopil, ale tým pádom ked nemám MAXI DOT a nemám jednotku pod sedadlom ktorá podporuje prenášanie hudby cez BT, malo by sa mi dať pripojit priamo iba do rádia ? 

Ďakujem za odpoved

Vloženo (editace)

Bluetooth mají pouze některé Amundseny+ 

Pozná se to podle toho že na sobě mají nálepku s Mac adresou kde nesmí být samé nuly

Editováno: , autor: clouseau
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

Ahoj, mám takový problém. Nemůžu nastavit u autorádia Amundsen plus v navigací cílový bod podle gps souřadnic. může mi prosím někdo poradit jak na to a jestli to vůbec jde. děkuji za radu.

• o 7 měsíců později...
Vloženo

Zdravím, dovezl jsem si Superba z Německa a koukám na možnost aktualizace RNS315. Trochu mě straší chybová hláška z diagnostiky 1048642 - Internal Control Module Memory Check Sum Error. Rádio momentálně funguje normálně. Firmware je 0263 a mapy 0038. Bude safe se pustit do aktualizace nebo se to radši vykašlat? Díky za názory

Vloženo

Našiel som, že je to problém s ECU-riadiacou jednotkou. 

https://forums.ross-tech.com/index.php?threads/26728/

Vraj pomôže vymazanie pamäte, alebo výmena jednotky. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...