kkaktus_Baxton Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Ahoj, nevíte někdo jak se rozebere klíček (kessy) ? Chci u druhýho vyndat baterku aby se zbytečně nevybíjela. A Jak je to vlastně s nastartováním pokud se vybije baterka v klíči když je kessy .... dveře se otevřou klíčem (nějak se vycvakne na klice ten plast) ale když je startování tlačítkem tak nechce to při startování signál z klíče ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Klíček otevřeš a ze štěrbiny směrem ven vyloupnes krytku a následně baterku. Pokud se baterka v klicku vybije, tak startovaci tlacitko musíš zmáčknout přímo klíčkem. Je v něm záložní čip imobilizeru, jako je v klasickém klíčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkaktus_Baxton Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Díky, podařilo se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Výměna baterie v ovladači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Někomu tady z fóra (za zapomnětlivost se omlouvám ) jsem před dvěma týdny sliboval test s KESSY: - vystoupím, zadní dveře ještě otevřené, ale já už zamknu auto. Pak pomáhám např. dítěti odepnout pás atd. a klíč dám dovnitř a zavřu zadní dveře. Auto bez KESSY by se mělo zamknout i s klíčem uvnitř. Auto s KESSY zahlásí "Klíč v autě" a odemkne celé auto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 To bylo pro mě. Díky za test. Myslím, že jiná kombinace zabouchnutí klíče už není. Tohle považuji za obrovskou výhodu Kessy vedle komfortu. V rámci konspirativních teorií ještě jedna možnost je. Odemknout kapotu, zamknout auto, klíč si odložit do motorového prostoru co nejdál od interieru auta a zabouchnout kapotu. Na to bude i Kessy krátké... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasicarna Vloženo 12. Březen 2016 Sdílet Vloženo 12. Březen 2016 Dobrý to má SII po FL. Nedávno jsem otevřel kufr, hodil bundu do kufr a zabouchnul dveře. Šup, zase se kufr otevřel. Opakoval jsem to asi třikrát a nechápal, co se to zbláznilo. Pak jsem si uvědomil, že klíč zůstal v bundě. Jinak je to opravdu návykový systém, ale spíš člověk trošku degeneruje:) Po roce jsem zase dostal normální klíčky a pořád jsem je nechával v zapalování Tak u Fabie III se mi dost často stává to co ty popisuješ vyse. Ale bohužel, kdyz mám klíč v kapse a chci zavřít kufr. Muj kufr odskakuje a odskakuje. Musím často vzít klíč do ruky a tu natáhnout směrem od auta a pak kufr zavřu s tim, že neodskoci. Jakoby čidlo v kufru bylo moc citlive a klic registrovalo i v me kpase za autem. Mate někdo podobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Hasicarna: To se mi nikdy nestalo. FII hatch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardaptak Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 http://auto.idnes.cz/bezklickove-odemykani-keyless-dzo-/automoto.aspx?c=A160321_165215_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 A prave preto treba mat v aute namontovane este nejake ine zabezpecenie. Bud mechanicke alebo dalsi imobilizer atd. Sice im to nezabrani vo vykradnuti ale aspon sa to bude tazsie kradnut ;-). Zas na druhu stranu, ak si to dane auto vyhliadnu na objednavku, tak tam mozes mat aj zivu kobru kralovsku, auto ukradnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Scenic: Z hlediska zabezpeceni to co jsi napsal chapu, z pohledu uzivatelskeho komfortu nemuze asi byt nic horsiho nez mit kessy a pak uvnitr hledat klic nebo chip, kterym odemknu treba radici paku..to je kolosalni nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Pavle plne s tebou suhlasim a prave preto som dal manzelke do fabie namontovat dalsi imobilizer (bezdrotovy) a priplatil si za GAP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 (editace) Tyto články o nespolehlivosti sytému Kessy nejsou nic nového, neexistují žádné důkazy o nabourání do tohoto systému. Byly vyhodnoceny opakovaně jako skrytá reklama dodavatelů přídavných zabezpečovacích zařízení. Místo investice do těchto přídavných zařízení je vhodnější sjednat si kvalitní pojištění. Editováno: 22. Březen 2016, autor: dodge 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnTrex Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Pridavam tiez jeden clanok. http://autobild.cas.sk/clanok/210782/nova-finta-zlodejov-auto-ukradnu-za-par-sekund Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Dnes se mi 2x stalo, že jsem zastavil, vypl motor (mám nastaveno automatické zamykání), otevřel dveře řidiče, vyšel ven a chtěl si vzít věci ze zadního sedadla, zadní dveře ale nešly zvenku otevřít. Vůbec nechápu proč. Nestalo se Vám to někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Jo to je normální. Když auto zamkneš uvnitř tlačítkem nebo to máš nastavený na automatiku tak se ti vždycky odemknou jenom dveře, které otevřeš zevnitř. Nebo to musíš odemknout zmáčknutím tlačítka na palubce a nebo klíčkem. Ze začátku to byl pro mě taky nezvyk. Fabia II vždycky po otevření dveří odemkla všechny dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Dobre, ale proc se mi to stalo poprve co to auto mam a predtim to fungovalo "normalne"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Myslím, že to je tím, že jsi dlouho seděl. Mám vypozorováno, že když vypnu motor a ihned vystoupím, tak se odemkne vše. Když dlouho sedíš a pak vystoupíš, tak se odemknou jen dveře řidiče. Buď je to takhle, nebo naopak, nejsem si teď jistý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Zjistil jsem ze to dela, kdyz mezitim co sedim tak vypnu a zapnu zapalovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Mě se včera stalo že jsem zastavil, vypnul motor, vylezl a otevřel kufr. Vyndal kočárek a šel dozadu vyndat malou ze sedačky a zadní dveře otevřít nešly. Nevím proč, ale předtím jsem to neregistroval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Reeshanek: Na tom asi něco bude, udělal jsem to taky tak, abych dotáhl stažená okna... zkusím nasimulovat, až se mi bude chtít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Dnes pokus a chovani jak popisuje Reeshanek. A nemám kessy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laddis Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Zdravím, mám jeden hloupý dotaz k funkci Kessy. Např. manželka je zvyklá se na některých místech při čekání v autě zamykat. Jak to funguje v případě že je klíč ve vozidle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiptronic Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Ahoj, nevíte někdo jak se rozebere klíček (kessy) ? Chci u druhýho vyndat baterku aby se zbytečně nevybíjela. A Jak je to vlastně s nastartováním pokud se vybije baterka v klíči když je kessy .... dveře se otevřou klíčem (nějak se vycvakne na klice ten plast) ale když je startování tlačítkem tak nechce to při startování signál z klíče ? Nazdar, vsetky dialkove ovladace pracuju na principe, ze elektricky obvod je uzavrety az v pripade stlacenia tlacitka, takze medzitym nedochadza k spotrebe energie z baterie. Vybratie baterie moze znizit riziko jej vytecenia a naslednej korozie co je v pripade litiovych clankov velmi malo pravdepodobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Zdravím, mám jeden hloupý dotaz k funkci Kessy. Např. manželka je zvyklá se na některých místech při čekání v autě zamykat. Jak to funguje v případě že je klíč ve vozidle? Normálně, zmáčkne tlačítko na přístrojovce a je zamčeno... Pozná, že zmáčkla uvnitř. Zamykání lze nastavit i automaticky při rozjezdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.