Eric_ Vloženo 4. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2018 Zisťoval som cenu, ktorá je mimo realitu to by som radšej vyberal bateriu alebo tam vložil vypínač ako za túto prestrelenú cenu. Prípadne to vrecko na bezkontaktne kreditky. Vážený zákazník, ďakujeme za Váš záujem o naše produkty. SAFE KESSY Chip je elektronický čip pre ochranu vozidiel s bezkľúčovým ovládaním. Zariadenie sa inštaluje do kľúča od vozidla. Po detekcii nehybnosti kľúča zariadenie SAFE KESSY Chip odpojí automaticky batériu odloženého kľúča. Cena SAFE KESSY Chip je 159 EUR s DPH a zariadenie Vám vieme poslať na dobierku podľa Vašej objednávky. S inštaláciou zariadenia Vám vedia pomôcť /vložiť - inštalovať do kľúča/ v autorizovanom servise. Pre maximálnu ochranu Vášho vozidla odporúčame SAFE KESSY Chip kombinovať s ďalšími produktami: • CONSTRUCT - mechanické a elektromech. zabezpečenie vozidiel • VINPRINT - bezpečnostné značenie autoskiel • SNOOPER – GPS vyhľadávací systém • SAFE CARGO – zabezpečenie nákladového priestoru dodávok • SAFE ASSISTANCE www.safeassistance.sk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 4. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2018 Inak čo tak ku Kessy ešte navyše napr imobiolizer ktorý odpojí napríklad palivové čerpadlo a môžu si kopírovať čo len chcú, keďže o ňom nevedia. Síce auto mi odomknú, aj štartovať bude ale bez PHM nenaštartuje... Len taká úvaha, lebo keď to konkrétne auto budú chcieť, tak ho ukradnú aj keby som tam mal živú kobru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 4. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2018 Cena SAFE KESSY Chip je 159 EUR s DPH a zariadenie Vám vieme poslať na dobierku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2018 No vzhledem k tomu jaká jiná auta kessy mají tak ta cena není až tak divoká. V GB už takové auto nechtějí pojistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 4. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2018 Kolik by tak stalo nechat dodatečně vyměnit startovací tlačitko za kliček ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2018 Majlant. Není to jen o spínací skříňce ale ještě zámek volantu je u tlačítka elektrický a celý systém co to obsluhuje. Nereálné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 4. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2018 před 46 minutami, milanxx napsal: No vzhledem k tomu jaká jiná auta kessy mají tak ta cena není až tak divoká. V GB už takové auto nechtějí pojistit. Tu vidím len jeden problém a to že sa nevytvoril tlak na automobilky aby zabezpečili autá voči krádeži. Ak zlodeji vedia až tak ľahko prekonať ochranu tak aký je problém aktualizovať jednotku že bude kontrolovať či je kľúč prítomný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2018 A proč hned měnit celé tlačítko? Stačí dektivovat kliky a auto stejně neodemkne (nevím jestli lze nasratrovat zamknuté auto). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2018 @Eric_Pojišťovny tlačili a bylo jim to prd platný. proto cukají s pojistkou. Ono když se ukradne půlka aut modelu co to měl ve výbavě už něco značí. prostě některá ulehčení jsou kontraproduktivní. A bude hůř. A auto tu přítomnost kontroluje a jde to oblafnout tou vysílačkou. Jedině kombinace dalšího zabezpečení. Třeba mobil přes imei. Nebo na nastartování klíč strčit na přesné místo ale tím to ztrácí to kouzlo pohodlí. Prostě elektromagnetické vlnění je na správném místě. Jedině by jednotka v autě musela hlídat časovou prodlevu, přeci jen bude přes ty vysílačky nějaké zpoždění signálu, když síla signálu je v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2018 @Martab Když už otevře třeba cihlou tak funguje zase ta vysílačka. Pak už bude jen pípat klíč nepřítomen ale motor nechcípne. úvaha, když chcípne přes start/stop nastartuje bez klíče? Ti co mají safe, tam cihla nepomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2018 @milanxx To je to co si nejsem jistý, jestli když otevře cihlou, jestli pak nastartuje (jde nastartovat zamknuté auto? Vím že jde nakódovat, aby nastartované auto šlo zamknout, opačně jsem to nezkoušel). Jedna možnost je Safe, druhá možnost je AntiThefSystem, který lze dodatečně aktivovat a při pokusu s cihlou auto spustí alarm a nevypne se dokud od klíčku nedostane signál klasického dálkového ovládání k odemknutí auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2018 Dnes napotřetí vyšel pokus. Napřed 2 babky s kočárky a pak stojím u školky. To kdyby náhodou auto začlo řvát. Výstup klasika vypnout zapalování a otevřít dveře. Zmáčkl jsem tlačítko alarmu na b sloupku zavřel dveře a dálkou zamkl auto. Počkal jsem chvilku až začla ledka blikat pravidelně. Žádné hlášení klíč přítomen, volant zamčený. Sešlápl jsem spojku a zmáčkl tlačítko. V tom okamžiku se odemkl volant a motor naskočil. Auto zůstalo zamčené. Po vypnutí tlačítkem jsem otevřel dveře a ticho. Alarm byl vypnutý. Ale šly otevřít dveře jen zevnitř, kufr a palivo zamčené. S full kessy to bude stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 5. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2018 (editace) Znáte někdo vlastně někoho, komu byla ukradená škodovka kvůli KESSY? edit: No, popravdě, čekal jsem tady asi 5 ukradených Superbů, 3 Oktávky a alespoň jednu Fábii. Alespoň JPP od sestry bráchova strýce od nevlastní tety z Anglie. Usuzuji, dle toho, že je to tak snadné a údajně každé druhé auto s KESSY se ztratí, že ani pojišťovny to nepojistí. Není to náhodou Urban legend? Editováno: 6. Prosinec 2018, autor: Galaxy64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DestroCZ Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 (editace) Ahoj, rozhoduji se, zda do nového auta (Fabia III FL) dát Kessy s originálním alarmem nebo Kessy bez alarmu. Vím, že když mi někdo bude chtít auto odcizit, tak ho žádný alarm nezastaví. Jde mi spíše o preventivní důvod proti "asociálům", přeci jen nějakého to může zahnat.. :) Pokud chápu správně, tak při vybití autobaterie nejde DO/ ani Kessy - takže musím otevřít auto fyzicky klíčkem. To ovšem spustí alarm - ten lze vypnout: A/ nastartováním (ovšem vybitá baterie..) B/ odemknutím DO na klíči.1/ lze vypnout alarm klíčkem DO i když je vybitá autobaterie vozu? 2/ Případně jaké máte zkušenosti s originálním alarmem? (nespouští se bezdůvodně?, nahodile?, nebývá poruchový?, není s ním více starostí než užitku?) 3 /Pokud se alarm aktivuje, po jakou dobu houká siréna? - houká jednorázově nebo se po nějaké době opakuje houkání? ptám se z důvodu toho, aby alarm nevzbudil celé sousedství.. 4/ Je velký/malý odběr el. proudu originálního alarmu z autobaterie? Jednoduše řečeno.. nevybíjí autoalarm drasticky autobaterii, pokud by auto stálo třeba 2-3 týdny bez nastartování (např dovolená atd..) 5/ Lze alarm v případě potřeby odpojit ně nějaký čas (třeba týden) - nebo alespoň sirénu? (co jsem koukal do manuálu, tak pojistka "17" by měla být od alarmu) - ovšem když bych měl tuto pojistku odpojenou, nebude mi auto hlásit nějaká chyby a bude plně pojízdné..? Je to sice veliká spousta dotazů, ale prošel jsem forum skrz na skrz, bohužel nenašel jsem na ně plnohodnotné odpovědi :) Takže případně všem děkuji za objasnění :) Editováno: 5. Březen 2019, autor: DestroCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1kam Vloženo 13. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2019 Hello Mozno som len slepy, mozno to tu ozaj nie je, riesil niekto dodatocnu montaz kessy? Teda na odomykanie/zamykanie auta (klucku vodicovu) Kedze na startovanie tlacidlo uz mam, Pride mi to nelogicke, ked ten kluc musim tak ci tak vytiahnut z vacku :/ Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 13. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2019 Teoreticky je to zmáknuté. Asi jde jen o kličky ve dveřích. Koupit, nalakovat, vymňěnit. Natáhnout draty a nakodovat. Ale ještě se do toho nepustil ani @wirer. Já to neřeším páč musím odemknout zpátečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2019 @ferda25 někde psal, že k EasyStart by to neměl být problém, u aut se startování klíčkem je problém vyměnit spínací skříňku. Ale kdyby to někdo byl schopný udělat, záleží na ceně, ale asi bych do toho šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1kam Vloženo 13. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2019 To by sa mi pacilo, klucka stoji 175€, plus kolko? cca 20-30€ za lakovanie? Otazkou je teda kto by to vedel nakablovat, dokodovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 13. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2019 No u klíče je i problém s celým zámkem volantu. Ten je elektrický. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 nerobil som to, lebo nemám štartovanie tlačidlom, teda ani kde robiť pokusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedrosCZ Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Zkusím jestli někdo neporadí... Fabia 3, r.v. 2017 - Kessy start - z ničeho nic, když chtěla manželka odjet z práce, tak jí auto napsalo - "klíček nenalezen" - nebo se to střídalo s "klíček není k dispozici - palubní kniha"... Nakonec musela nastartovat "nouzově" stiskem tlačítka pomocí klíčku. Když přijela domů, tak jsem zkusil vyměnit baterku, ale to nepomohlo. S náhradním klíčkem to jde bez problémů, takže problém asi v klíčku... Setkal jste se s tím někdo ? Dá se to samo-doma nějak opravit, nebo s tím musím do servisu ? Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Tá nová baterka bola určite dobrá? Na skúšku by som skúsil prehodiť baterky medzi oboma kľúčmi. Ak aj napriek tomu stále blbne len ten jeden kľúč, asi bude najlepšie riešenie servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrocja Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 PedrosCZ: zkus tam dát silnější baterku s označením CR2032. Jde do klíčku hůře, ale má větší kapacitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 @PedrosCZA co vlastně s původním klíčem s novou baterii nejde? Odemykání nebo startování, hlášení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedrosCZ Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Díky za rady, ale domnívám se že kapacitou baterie to být přeci nemůže... Ano baterie, je opravdu fungl nová, ale zítra to můžu přesto vyzkoušet - prohodit, nebo dát typ 2032 Jinak tedy pro upřesnění - i se starou baterkou šlo auto otevírat a zamykat na dálku několika desítek metrů...A to jde pořád, jen nejde startovat. Při vstupu do auta to spustí jednu z těch hlášek, že "klíček nenalezen" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.