Martin Bačík Vloženo 12. Únor 2022 Sdílet Vloženo 12. Únor 2022 Před hodinou, Leonekkk napsal: Supper. Dakujem pekne za odpoved. Ale z predu to vidiet nebude však ? Myslim tu medzeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 12. Únor 2022 Sdílet Vloženo 12. Únor 2022 před 37 minutami, Martin Bačík napsal: před 1 hodinou, Leonekkk napsal: Supper. Dakujem pekne za odpoved. Ale z predu to vidiet nebude však ? Myslim tu medzeru. Ne ne v předu to nejde vidět jen z boku a ze zhora 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 13. Únor 2022 Sdílet Vloženo 13. Únor 2022 Tak si vyrobte listu za to.😉 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 18. Únor 2022 Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 Funguje v MIB3 columbusu moznost nahrani vlastnich bodu zajmu, nebo to uz uplne odstranili? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 27. Únor 2022 Sdílet Vloženo 27. Únor 2022 V piatok prislo sklo. Dnes nalepene. Pre mna to bol trochu boj, ale nakoniec som ho nalepil celkom ok. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 27. Únor 2022 Sdílet Vloženo 27. Únor 2022 před 2 hodinami, skdh napsal: V piatok prislo sklo. Dnes nalepene. Pre mna to bol trochu boj, ale nakoniec som ho nalepil celkom ok. 🙂👍 je to lepši než bez něho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 27. Únor 2022 Sdílet Vloženo 27. Únor 2022 Zatial som spokojny, uvidim ako to bude pokracovat 😊 vdaka za tip este raz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel B Vloženo 1. Březen 2022 Sdílet Vloženo 1. Březen 2022 je velký rozdíl u zanechávání otisků na displeji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 1. Březen 2022 Sdílet Vloženo 1. Březen 2022 Prave dnes som si vsimol, ze odtlacky su aj tak, ale myslim, ze menej viditelne. Ak nezabudnem, zajtra mozem spravit nejaku foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 Ty otisky prstů by mne taky zajímaly, pokud to bude méně viditelné tak do toho skla jdu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel B Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 Super, díky moc, už přemýšlím, jestli na to koupit nějaký přípravek pro leštění, suchým hadříkem to není úplně hitparada :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 Na tom skle něco málo udělá čmouhy ale jde to v pohodě odtřit hadříkem a je klid 🙂👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baracudakb Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 Mě se velmi osvědčil přípravek co prodává přímo škoda. Hlavně je to praktické https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/cistic-displeje-2v1/p/000096311T?state=NEW&aid=8ece14ea-70b2-4201-9d60-31b4de9be862&or=eshop.skoda-auto.cz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 Před hodinou, baracudakb napsal: Mě se velmi osvědčil přípravek co prodává přímo škoda. Hlavně je to praktické https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/cistic-displeje-2v1/p/000096311T?state=NEW&aid=8ece14ea-70b2-4201-9d60-31b4de9be862&or=eshop.skoda-auto.cz Taky dobré, akorát to sklo jsem bral s důvodu aby se sklo nepoškrábalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 (editace) pouzivam nejaky suchy "hadr" koupeny kdysi na okna v globusu (asi nejaka mikrovlaknova uterka z te autosekce) a sklo je ciste hned, bez cmouh. poskrabane po dlouhodobem pouzivani neni ... edit: koukal jsem v aute, je to znacky "Sheron" :) docista vylesteno za 5s ... Editováno: 2. Březen 2022, autor: hamoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 Tak slnko ukazalo, ze odtlacky su aj tak. Kedze ideno ochranne sklo, nevadi mi to, da sa to rychlo zotriet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel B Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 Ten čistič vypadá dobře, jaké to má prosím tě rozměry? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baracudakb Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 Zhruba 10x4x4cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel B Vloženo 3. Březen 2022 Sdílet Vloženo 3. Březen 2022 ok, díky. Asi objednám, ať to nemusím drhnout na sucho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 3. Březen 2022 Sdílet Vloženo 3. Březen 2022 používám v autě nejen na prach tuto prachovku z Lidlu, pomatlaný displej krásně očistí, vejde do přihrádky před spolujezdcem, je třeba ale často měnit, aby nezačala fungovat jako sběrač abrazivního materiálu a nepoškrabávala lesklé plochy v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gary90 Vloženo 3. Březen 2022 Sdílet Vloženo 3. Březen 2022 (editace) V 22. 1. 2022 na 14:20, Leonekkk napsal: Tak to vypadá na displeji Tak mě zaujalo a koukal jsem na možnosti nakonec jsem vzal z Německa. Matnou verzi za 14€. Je teda trochu větší ale drží. Jak je matná je krapet do šeda ale je přes ní vidět skvěle. Na to, že je větší tak drží a neodlepuje se nic. Mám ji 14 dní a v pohodě, Malý stopy jsou tam vidět ale furt je to míň než na tom skle. https://www.schutzfolien24.de/c/ALL/skoda-superb-business-columbus-2017-2020-infotainment-system-9,2zoll/ Editováno: 3. Březen 2022, autor: gary90 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 3. Březen 2022 Sdílet Vloženo 3. Březen 2022 před 17 minutami, gary90 napsal: Tak mě zaujalo a koukal jsem na možnosti nakonec jsem vzal z Německa. Matnou verzi za 14€. Je teda trochu větší ale drží. Jak je matná je krapet do šeda ale je přes ní vidět skvěle. Na to, že je větší tak drží a neodlepuje se nic. Mám ji 14 dní a v pohodě, Malý stopy jsou tam vidět ale furt je to míň než na tom skle. https://www.schutzfolien24.de/c/ALL/skoda-superb-business-columbus-2017-2020-infotainment-system-9,2zoll/ Vypadá to dobrě, a příjde mi že to dobře tlumí u lesk světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel B Vloženo 3. Březen 2022 Sdílet Vloženo 3. Březen 2022 ta prachovka z lidlu zvládá otisky? Používám zatím hadřík na brýle ale musim na něj teda dost přitlačit aby pobral otisky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 3. Březen 2022 Sdílet Vloženo 3. Březen 2022 Ano... Zvládá, tlačit moc není třeba, ta rukojeť vytváří určitý tlak díky vzniklé páce... Takže stačí pošudlat a je to čisté... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel B Vloženo 3. Březen 2022 Sdílet Vloženo 3. Březen 2022 cenovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.