100Bubu Vloženo 15. Října Sdílet Vloženo 15. Října https://updateportal.skoda-auto.com/?appLanguage=sk-SK&_gl=1*1hew664*GA4_ga*azFudWJ3d2QtNDN0di0zaTZ4LW5uNHotOXczajZtNHA5M2Jl*GA4_ga_VTVGC7HDQZ*MTcyODk4NzU0MC4xLjAuMTcyODk4NzU0MS4wLjAuMTMzMzk5MzM4OA..*_gcl_au*MTE4NTc2MTY3NC4xNzI4OTg3NTQw#?s_aid=k1nubwwd-43tv-3i6x-nn4z-9w3j6m4p93be_654_0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Října Sdílet Vloženo 16. Října V 12. 10. 2024 na 16:46, 100Bubu napsal: MIB 2,5 ide nejako vymazať staré telefóny z BT? alebo treba len celkový reset radia. ďakujem Phone-Nastavenia-Bluetooth-Sparovane zariadenia-zmazat nepotrebne 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 16. Října Sdílet Vloženo 16. Října dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 16. Října Sdílet Vloženo 16. Října (editace) Dokáže někdo poradit jak změnit skin vozidla a interiéru infotainmentu? Něco takovou stylu Editováno: 16. Října, autor: Leonekkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 17. Října Sdílet Vloženo 17. Října a nieje to len ina obrazovka. hore maš nastavenie ambient podsvietenia. a dolu maš klimatizácia. a ešte je to aj FL čiže MIB3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen1 Vloženo 19. Října Sdílet Vloženo 19. Října Dobrý den, Škoda Superb III MR 22 Infotainment: Columbus (3V0035816J, Hardware H22, Software 0324) Problém s infotainmentem: Před dvěma dny mi přestal fungovat škoda connect . Používám aplikaci MyŠkoda (android). Myslel jsem, že je to způsobeno výpadkem sítě a bude to přechodné, ale vůz není stále připojen a proto jsem se rozhodl to řešit. V aplikaci MyŠkoda se mi zobrazovali stále data z předchozího dne a neaktualizují se. Prostřednictvím aplikace nezle auto na dálku odemknout / zamknout, zablikat, spustit nezávislé topení, neaktualizují se data dojezdu, neaktualizuje se poloha auta (prostě nic). Zkusil jsem smazat hlavního uživatele (nepomohlo). Poté jsem zkoušel přeinstalovat aplikaci MyŠkoda a znovu ji spárovat s autem a nastavit hlavního uživatele, ale bez úspěchu (auto již nejde spáropvat s aplikací - nelze nastavit hlavního uživatele). Všiml jsem si, že symbol planetky je šedý viz . přiložené foto. Zkoušel jsem vypnul / zapnul infotainment. Po znovu načtení infotainmentu je symbol planetky stále šedý, auto nepřipojeno. Podotýkám, že doposud škoda connect fungovalo bez problémů. Řešil prosím někdo podobný problém,? Díky za jakékoliv info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 20. Října Sdílet Vloženo 20. Října A mas zaplaceno uhliri??? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen1 Vloženo 20. Října Sdílet Vloženo 20. Října Ano, Auto jsem koupil letos v dubnu. Když jsem stáhl aplikaci Škoda Connect, tak mi po zadání VIN čísla v aplikaci vyjela informace, že mám Škoda Connect (+ ještě nějaké služby) předplaceno cca do konce roku 2025. Proto jsem se zaregistroval, spároval auto s mým nově založeným účtem a vše doposud fungovalo. Bohužel jak jsem teď při výpadku zkoušel všechny možnosti, tak jsem smazal hlavního uživatele a teď se s autem již nejsem schopen spárovat a nejde to dle mě z důvodu, že auto není on-line (šedá planetka). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen1 Vloženo 20. Října Sdílet Vloženo 20. Října Toto jsem našel v e-mailu. Takže zaplaceno by mělo být: Škoda Connect: Děkujeme za Vaši objednávku Vážený zákazníku, Děkujeme, že jste si objednali Škoda Connect pro Škoda Superb Combi Níže naleznete shrnutí objednávky: Název balíčku: Proaktivní servis Datum objednání: 20.4.24 Licence: 10 let Cena: 0,- Kč Název balíčku: Infotainment Online Datum objednání: 20.4.24 Licence: 3 roky Cena: 0,- Kč Název balíčku: Vzdálený přístup Datum objednání: 20.4.24 Licence: 3 roky Cena: 0,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 20. Října Sdílet Vloženo 20. Října Tak zaplaceno jest.... reset si delal a zalozil si new hlavniho uzivatele? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen1 Vloženo 20. Října Sdílet Vloženo 20. Října (editace) Reset jsem zkoušel (tovární nastavení), ale jelikož není auto online připojeno, tak se neprovedl zcela (napsalo to, něco ve smyslu, že nebyl proveden, ale třeba uložené stanice radia smazáno, nastavení sklonu světel smazáno atd. ). Hlavní uživatel mi nelze nastavit viz. fotka co jsem přiložil na fotce v prvním příspěvku. Dle mě abych mohl znovu nastavit hlavního uživatele, musí být auto připojeno, což není. Myslím, že je chyba někde na serveru škodovky. Proto jsem dnes napsal na podporu, tak uvidíme jak to dopadne. Když jsem zmáčkl tlačítko infolinky na střešním panelu, tak jsem se normálně dovolal na infolinku. Takže toto funguje. Editováno: 20. Října, autor: Migen1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grencars Vloženo 29. Října Sdílet Vloženo 29. Října Já řešil něco podobného u passata a byl špatný SOS modul, taky to fungovalo zavolat servis, nebo záchranné složky....ale prostě někde byla chyba, teď mám golfa 8 a to samé, psal jsem si a volal s podporou ve Wolfsburgu, ale stejně nato kašlali a že mám navštívit servis, tak jsem ho navštívil a na nic nepřišli, nechce se mi kupovat zase jednotku tak jim nato kašlu, když vlastně všechno ostatní funguje, mapy si stáhnu a naliju přes usb-c a když nemám ani webasto tak vlastně nepotřebuju být ani hlavním, tak jsem host a aspoň ušetřím 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen1 Vloženo 29. Října Sdílet Vloženo 29. Října Me problem vyresila podpora Skoda Connect online (nemusel jsem nikam jezdit). Naposilal jsem jim par fotek, nejaky log a do dvou dnu to zprovoznili. Od te doby to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grencars Vloženo 29. Října Sdílet Vloženo 29. Října No tak to teda škodovka klobouček, to mají zmáknuté, mě z Wolfsburgu maximálně tak polopaticky posílali návod, který znám roky nazpaměť.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 30. Října Sdílet Vloženo 30. Října před 16 hodinami, Migen1 napsal: Me problem vyresila podpora Skoda Connect online (nemusel jsem nikam jezdit). Naposilal jsem jim par fotek, nejaky log a do dvou dnu to zprovoznili. Od te doby to funguje. bohužel fungují jen ve všední dny, vždy kdy jsem měl se Škoda Connect problémy, byl jsem v zahraničí a byl víkend, od jisté doby vozím v autě desítku klíč, odpojení baterky na radu ferdy25 na více jak 30 min řeší vše 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 11. Listopadu Sdílet Vloženo 11. Listopadu Nemáte někdo poslední dobou problém s infotainmentem (mám columbus 2019) - po poslední aktualizaci andrid 14 se mi to nějak seká (a někdy i vypíná) ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek078 Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Nevíte jestli je možné u SIII 2019 přejít z Columbuse MIB2.5 na MIB3 nebo cokoliv nejnovějšího? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.