KarelM Vloženo 6. Srpen 2018 Vloženo 6. Srpen 2018 Ferda tvrdí, že ne. Já mám jen zprostředkované informace někde z webu, že ano. Ale Ferda to musí vědět lépe. Citovat
LukášCBR Vloženo 6. Srpen 2018 Vloženo 6. Srpen 2018 Nezamkne se. Zamkne se ihned, jak zavřeš dveře a klíč máš v kapse. Je to uvedeno o pár příšpevků výše... Citovat
signoflife Vloženo 6. Srpen 2018 Vloženo 6. Srpen 2018 Kdo po této fci touží, neví, co činí. Vydržel jsem to mít nakódováno 10 min. Kdo často chodí do zadních dveří, brzo se z toho zblázní. Po každém zavření předních dveří se to zamkne, museli byste si zvyknout nechávat přední dveře pootevřené, pokud běháte kolem auta s klíčem v kapse. Osobní zkušenost je k nezaplacení. Citovat
LukášCBR Vloženo 6. Srpen 2018 Vloženo 6. Srpen 2018 Přesně tak. Také jsem to měl a ještě ten den jsem to přenastavil zpět. Citovat
HynekV Vloženo 7. Srpen 2018 Vloženo 7. Srpen 2018 A kdybych to chtěl vyzkoušet, musí se to kódovat nebo se to dá jen nastavit (nenašel jsem), na displeji ? Citovat
HynekV Vloženo 7. Srpen 2018 Vloženo 7. Srpen 2018 (editace) No, z toho nejsem moc chytřejší, ale soudím, že to sám na displeji neudělám ... Editováno: 7. Srpen 2018, autor: HynekV Citovat
wagrant Vloženo 8. Srpen 2018 Vloženo 8. Srpen 2018 Zdravim Otazka pro Ferdu ide nakodovat coming home alebo leaving home len cez ledky ? Čo som skúšal tak mi to ide len buď led +hmlovky alebo led+xeny samotné ledky mi nešlo da sa to..…? dik Citovat
wagrant Vloženo 8. Srpen 2018 Vloženo 8. Srpen 2018 před 4 minutami, ferda25 napsal: Ano. Diky a je možné nejaký navod? a ešte otázka; XDS+ som predstavil z hodnoty standart na hodnotu strong. Malo by to znamenať že tera si s tým autom môžem dovoliť viac v zákrute a malo by má to podržať? Dik Citovat
ferda25 Vloženo 8. Srpen 2018 Vloženo 8. Srpen 2018 (editace) Postup je shodný jako u O3 s xenony, jen se musí dodefinovat comming/leaving home pro potřebné výstupy. Neřekl bych, že si můžeš dovolit víc. Spíš to znamená, že případné zásahy do řízení budou razantnější... Editováno: 8. Srpen 2018, autor: ferda25 Citovat
wagrant Vloženo 8. Srpen 2018 Vloženo 8. Srpen 2018 před 3 minutami, ferda25 napsal: Postup je shodný jako u O3 s xenony, jen se musí dodefinovat comming/leaving home pro potřebné výstupy. Neřekl bych, že si můžeš dovolit víc. Spíš to znamená, že případné zásahy do řízení budou razantnější... Takze keď to viac prepálilm v zákrute tak systém XDS+ mi zabráni dostať auto do šmyku .? podla teba aké nastavenie XDS+ je najlepšie pre takú športovejšiu jazdu .? Boli tam na vyber okrem štandardu ten strong čo mám a ešte tuším nejaké ďalšie dva iné nepamätám si tie názvy dik za odpoved Citovat
Pawouk Vloženo 8. Srpen 2018 Vloženo 8. Srpen 2018 Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Sportovní jízda a funkce podvozkových systémů sem nepatří. Zde pouze kódování. Citovat
wagrant Vloženo 8. Srpen 2018 Vloženo 8. Srpen 2018 Je to o nakodovani systému XDS+ aký zvoliť režim a ktorý je pri akej jazde najvhodnejší Citovat
ferda25 Vloženo 8. Srpen 2018 Vloženo 8. Srpen 2018 (editace) To je vždy závislé i na motorizaci, proto se kóduje vždy podle typu motoru z výroby. Tvrdit, že nastavením Strong budu moc jezdit rychleji v zatáčkách není úplně pravda, jen zásah do řízení bude razantnější a dřívější než při jiném režimu. XDS+ je určen primárně k potlačení projevů nedotáčivosti vozu. Editováno: 9. Srpen 2018, autor: ferda25 Citovat
wagrant Vloženo 8. Srpen 2018 Vloženo 8. Srpen 2018 Motor 1,8 132kw 250nm 7DSG tak to teda vrátim naspäť na standart Citovat
ferda25 Vloženo 19. Srpen 2018 Vloženo 19. Srpen 2018 Kdo si dokáže doma sám přehrát software v kessy jednotce na nejvyšší verzi, může si přehráním a nastavením této vlastnosti v adaptacích: ENG105808-ENG155267-DeveloperCoding: Passiv Entry Exit (Byte 2)-lf_shutdown nastavit na aktivní a tím si aktivovat možnost deaktivace kessy klik - postup: při odchodu zamknu vůz dálkou a během minuty se dotknu ještě kliky zvenku(tak jak když chci zamknout vůz přes kessy) a tím deaktivuji kliky a musím odemknout vůz jen dálkou(tj. klika nereaguje). 2 Citovat
KarelM Vloženo 19. Srpen 2018 Vloženo 19. Srpen 2018 Tak to bych měl zájem, ale pomocí VCDS to asi nepůjde, že? Kdo z OV a okolí umí? Citovat
ferda25 Vloženo 19. Srpen 2018 Vloženo 19. Srpen 2018 (editace) Dokáže to každý autorizovaný servis: Kessy.pdf Jen je stačí o to požádat. Já už nahrávám verzi 0907 z důvodu lepší citlivosti VIP pedálu. Editováno: 19. Srpen 2018, autor: ferda25 1 1 Citovat
ferda25 Vloženo 20. Srpen 2018 Vloženo 20. Srpen 2018 Dnes aktivováno na dvou autech a oba majitelé spokojení, že když budou chtít mít jistotu(kavárna poblíž parkoviště, oběd na benzínce, atd.), že mají možnost jak systém deaktivovat. 2 Citovat
ferda25 Vloženo 20. Srpen 2018 Vloženo 20. Srpen 2018 Lze rovněž i pomocí servisu...viz TPI: https://forum.skodahome.cz/applications/core/interface/file/attachment.php?id=434440 1 Citovat
Jirka951 Vloženo 23. Srpen 2018 Vloženo 23. Srpen 2018 Dnes jsem zjistil, že funkce deaktivace KESSY je už nastavená z výroby (mám 10/2017). Jen jsem to přehlédl v návodu k obsluze. Citovat
Samiec Vloženo 9. Září 2018 Vloženo 9. Září 2018 Zdravím Vás všechny. Tak jsem se stal čerstvým majitelem Supa. Někdo z okolí Ostravy kdo by mi mohl nakódovat pár věcí? Zatím teda tyto: Řasy při denním svícení Zavírání kufru z tlačitka zevnitř vozu Povolení Videa a všech funkcí za jízdy Lze nakódovat zatahování ruční brzdy po vypnutí motoru? Funce (A) sice tak funguje ale dělá to i při jízdě vždy když zastavím. Díky Citovat
milanfrolka Vloženo 9. Září 2018 Vloženo 9. Září 2018 Ahoj automaticka brzda pro me po prechodu z octavie jedno z prijemnych prekvapeni pouzivam furt nic neresim ...zkuz na ji tyden jezdit a uvidis . Tlacitko na zavirani co vim zatim resi jen ferda25 ve strakonicich je to daleko taky jsem se tomu branil ale byl jsem tam a spokojenost Za me Pro me nejdulezitejsi Aby nevypinal stop/start Pri denim svicenim aby svitily i zadni lampy Kdyz odchazis nebo prichazis k autu aby svitily jen led pasky bez xenonu Aby byly vzdy aktivovane automaticke dalkove Ze se da zamknout i nastartovane auto Nejnovejsi mapy aktualizace columba nahrani upozorneni na radary Aktualizace asistentu Zavirani kufru i vnitrnim tlacitkem a uzavirani kufru i na vetsi vzdalenost ovladacem A dalsi uz pro me nedulezite veci Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.