Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kdo po této fci touží, neví, co činí. Vydržel jsem to mít nakódováno 10 min. Kdo často chodí do zadních dveří, brzo se z toho zblázní. Po každém zavření předních dveří se to zamkne, museli byste si zvyknout nechávat přední dveře pootevřené, pokud běháte kolem auta s klíčem v kapse. Osobní zkušenost je k nezaplacení.

Vloženo

Zdravim

Otazka pro Ferdu ;)

ide nakodovat coming home alebo leaving home  len cez ledky ? Čo som skúšal tak mi to ide len buď led +hmlovky alebo led+xeny samotné ledky mi nešlo 

da sa to..…?

dik

Vloženo
před 4 minutami, ferda25 napsal:

Ano.

Diky a je možné nejaký navod?

a ešte otázka;    XDS+  som predstavil z hodnoty standart na hodnotu strong. Malo by to znamenať že tera si s tým autom môžem dovoliť viac v zákrute a malo by má to podržať? 

Dik

Vloženo (editace)

Postup je shodný jako u O3 s xenony, jen se musí dodefinovat comming/leaving home pro potřebné výstupy.

Neřekl bych, že si můžeš dovolit víc. Spíš to znamená, že případné zásahy do řízení budou razantnější... 

Editováno: , autor: ferda25
Vloženo
před 3 minutami, ferda25 napsal:

Postup je shodný jako u O3 s xenony, jen se musí dodefinovat comming/leaving home pro potřebné výstupy.

Neřekl bych, že si můžeš dovolit víc. Spíš to znamená, že případné zásahy do řízení budou razantnější... 

Takze keď to viac prepálilm v zákrute tak systém XDS+ mi zabráni dostať auto do šmyku .?

podla teba aké nastavenie XDS+ je najlepšie pre takú športovejšiu jazdu .? Boli tam na vyber okrem štandardu ten strong čo mám a ešte tuším nejaké ďalšie dva iné nepamätám si tie názvy 

dik za odpoved

Vloženo

Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Sportovní jízda a funkce podvozkových systémů sem nepatří. Zde pouze kódování.

Vloženo (editace)

To je vždy závislé i na motorizaci, proto se kóduje vždy podle typu motoru z výroby. Tvrdit, že nastavením Strong budu moc jezdit rychleji v zatáčkách není úplně pravda, jen zásah do řízení bude razantnější a dřívější než při jiném režimu. XDS+ je určen primárně k potlačení projevů nedotáčivosti vozu.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Kdo si dokáže doma sám přehrát software v kessy jednotce na nejvyšší verzi, může si přehráním a nastavením této vlastnosti v adaptacích: ENG105808-ENG155267-DeveloperCoding: Passiv Entry Exit (Byte 2)-lf_shutdown nastavit na aktivní a tím si aktivovat možnost deaktivace kessy klik - postup: při odchodu zamknu vůz dálkou a během minuty se dotknu ještě kliky zvenku(tak jak když chci zamknout vůz přes kessy) a tím deaktivuji kliky a musím odemknout vůz jen dálkou(tj. klika nereaguje).   

Vloženo (editace)

Dokáže to každý autorizovaný servis:

Kessy.pdf

Jen je stačí o to požádat.

Já už nahrávám verzi 0907 z důvodu lepší citlivosti VIP pedálu.

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Vloženo

Dnes aktivováno na dvou autech a oba majitelé spokojení, že když budou chtít mít jistotu(kavárna poblíž parkoviště, oběd na benzínce, atd.), že mají možnost jak systém deaktivovat.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Zdravím Vás všechny. Tak jsem se stal čerstvým majitelem Supa. Někdo z okolí Ostravy kdo by mi mohl nakódovat pár věcí?

Zatím teda tyto:

Řasy při denním svícení
Zavírání kufru z tlačitka zevnitř vozu
Povolení Videa a všech funkcí za jízdy
Lze nakódovat zatahování ruční brzdy po vypnutí motoru? Funce (A) sice tak funguje ale dělá to i při jízdě vždy když zastavím.

Díky

Vloženo

Ahoj automaticka brzda pro me po prechodu z octavie jedno z prijemnych prekvapeni pouzivam furt nic neresim ...zkuz na ji tyden jezdit a uvidis .

Tlacitko na zavirani co vim

zatim resi jen ferda25 ve strakonicich je to daleko taky jsem se tomu branil ale byl jsem tam a spokojenost 

Za me 

Pro me nejdulezitejsi

Aby nevypinal stop/start

Pri denim svicenim aby svitily i zadni lampy

Kdyz odchazis nebo prichazis k autu aby svitily jen led pasky bez xenonu

Aby byly vzdy aktivovane automaticke dalkove 

Ze se da zamknout i nastartovane auto

Nejnovejsi mapy aktualizace columba nahrani upozorneni na radary  

Aktualizace asistentu

Zavirani kufru i vnitrnim tlacitkem a uzavirani kufru i na vetsi vzdalenost ovladacem 

A dalsi uz pro me nedulezite veci 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...