Březen 23, 20187 r Jojo. Mne slo spis orientacne o tu cenu. Jirko a nehrozi tam falesne poplachy a nasledne panicke brzdeni? Čas od casu se mi stane, ze se auto lekne i kandelabru na chodniku a najednou mi senzory zarvou. Takhle by mi to asi i slaplo na brzdu, ne? Ono vubec, a uz jsem to sem kdysi psal, tak na senzory co mam, je daleko mensi spoleh, nez co jsem mel napr. u S2. Je šance, že se mi s novou PLA jednotkou ty senzory zpřesní? Upraveno Březen 23, 20187 r od Martin Bednář
Březen 23, 20187 r @ferda25 Jirko já mám pocit, že tuto funkci mám v 11/2016 (MR2017), je to možné ? Auto mi tedy alespoň samo zastaví, např. při couvání někdy detekuje i hustou trávu rostoucí přes obrubník :-) Když tak možná můžeme na konci týdne probrat...
Březen 23, 20187 r Mi taky zastaví .... nedávno při couvání projel kolem chlápek na kole a stál jsem na fleku, až jsem měl pocit, že jsem do něčeho narazil. 9/2015 Laurin & Klement
Březen 23, 20187 r Shaarky, tomson1: Možná se pletu, ale tohle podle mě dělá zadní radar a ne parkovací čidla, o kterých mluví Ferda. Zkuste to proti překážce předkem vozu - radši proti krabici, jak je v ukázce, co sem dal Ferda :-)
Březen 23, 20187 r To se chystám vyzkoušet už rok ;-))) Myslím, že jsem to tehdy někde četl jako funkci "Front assist", ale možná máš pravdu, ten asi jen zpomalí popř. zastaví u DSG...
Březen 23, 20187 r To není zastavení pomocí PLA, jen pomocí senzorů(tj. PLA není aktivní). Je to nová funkce: Manévrovací brždění.
Březen 23, 20187 r Take dam priklad budu parkovat v garazi a bude tam zed a tak auto jako zastavi samo?Je to tak?
Březen 23, 20187 r Pokud pojedeš ke zdi rychlostí vyšší než 2 km/h a nižší než 8 km/h a nebudeš sám brzdit a budeš mít aktivní OPS s aktivní funkcí Manévrovacího brždění(signalizace ikonou podobnou Autoholdu).
Březen 23, 20187 r Asistent manevrovania....aby ste sa vyhli situaciam pri cuvani a pocas parkovania,ked nestihnete zareagovat na upozornenie o vzdialenosti a vcas zabrzdit,vozidlo je vybavene novou funkciou asistenta manevrovania,ktory zastavi vozidlo a zabrani tak zrazke./strucny popis z brozurky ku Kodiaqu a Karoqu/
Březen 23, 20187 r před 3 hodinami, Shaarky napsal: @ferda25 Jirko já mám pocit, že tuto funkci mám v 11/2016 (MR2017), je to možné ? Auto mi tedy alespoň samo zastaví, např. při couvání někdy detekuje i hustou trávu rostoucí přes obrubník :-) Když tak možná můžeme na konci týdne probrat... U S3 01/2016 mi funkce manévrovacího brzdění fungovala jenom vzadu. Jednou mě to opravdu zachránilo. U nynějšího 10/2017 už mám rozšíření i na předek. Při snaze rychlejšího (asi nad ty 2 km/hod) zajetí do užších garážových je to opravdu šok, když to zarachotí a auto zastaví na fleku ve vjezdu do garáže. Senzory si asi v určité vzdálenosti myslí, že se tam nevejdou. Už jsem to měl nějaký čas vypnuté, ale pak jsem se naučil zajíždět do garáže pomaleji a zase jsem to zapnul.
Březen 24, 20187 r Je prosim mozne dokodovat sklopenie zrkadiel cez dialkovy ovladac? Napr. pri dlhsom podrzani zamykania sa auto zamkme, zatvoria okna a zaroven priklopia zrkadla. Nasledne pri odomknuti sa zrkadla vyklopia.
Březen 27, 20187 r Kluci, tak dnes dodělána funkce manévrovacího brzdění, díky @ferda25. Udělal jsem malé video manévrovacího brzdění přední části, a ukázku asistenta vyparkování. Fakt dobré, mohu doporučit. asistent vyparkování manévrovací brzdění Upraveno Březen 27, 20187 r od tomson1
Březen 27, 20187 r Lama nejsem...a stejně se člověk zapomene a už jsem orazítkoval zeď při parkování v garáži (počítej 1x orazítkovaní na 100000km najetých :-) ) ..takže za mne jen plus. Navíc až to půjčím ženě..... Upraveno Březen 27, 20187 r od Shaarky
Březen 27, 20187 r :-) no kluci.Já,abych otevřel dveře od baráku,musím zacouvat max.5 cm od stěny a nikdy jsem....,ale pro baby dobré :-)
Duben 5, 20187 r V 27. 3. 2018 na 18:27, tomson1 napsal: Kluci, tak dnes dodělána funkce manévrovacího brzdění, díky @ferda25. Udělal jsem malé video manévrovacího brzdění přední části, a ukázku asistenta vyparkování. Fakt dobré, mohu doporučit. asistent vyparkování manévrovací brzdění Ty mas BSD?Menil si aj tu jednotku?
Duben 5, 20187 r Případně má-li někdo zdroj na PLA jednotky? :-) (které umí manévrovací brzdění) Upraveno Duben 5, 20187 r od Plzeňáček
Duben 5, 20187 r http://allegro.pl/audi-vw-sterownik-pdc-5qa919298b-i7219271335.html#thumb/2 Upraveno Duben 5, 20187 r od ferda25
Duben 5, 20187 r Aha, paráda, díky, a nemá někdo místní účet na polském Allegru? Když se zaregistruju teď, tak než mi přijde kód poštou domú, bude ta jednotka fuč
Duben 7, 20187 r Tak včera taky návštěva odborníka Ferdy25. Spokojenost, doporučuju a skvělej pokec. - start&stop off - DCC rozšířeno - zavírání kufru tlačítkem - update softu & map / nastaveno dotankování v l. - zamykání nastartovaného auta - rozsvícení řas
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.