Srpen 6, 20187 r Ferda tvrdí, že ne. Já mám jen zprostředkované informace někde z webu, že ano. Ale Ferda to musí vědět lépe.
Srpen 6, 20187 r Nezamkne se. Zamkne se ihned, jak zavřeš dveře a klíč máš v kapse. Je to uvedeno o pár příšpevků výše...
Srpen 6, 20187 r Kdo po této fci touží, neví, co činí. Vydržel jsem to mít nakódováno 10 min. Kdo často chodí do zadních dveří, brzo se z toho zblázní. Po každém zavření předních dveří se to zamkne, museli byste si zvyknout nechávat přední dveře pootevřené, pokud běháte kolem auta s klíčem v kapse. Osobní zkušenost je k nezaplacení.
Srpen 7, 20187 r A kdybych to chtěl vyzkoušet, musí se to kódovat nebo se to dá jen nastavit (nenašel jsem), na displeji ?
Srpen 7, 20187 r No, z toho nejsem moc chytřejší, ale soudím, že to sám na displeji neudělám ... Upraveno Srpen 7, 20187 r od HynekV
Srpen 8, 20187 r Zdravim Otazka pro Ferdu ide nakodovat coming home alebo leaving home len cez ledky ? Čo som skúšal tak mi to ide len buď led +hmlovky alebo led+xeny samotné ledky mi nešlo da sa to..…? dik
Srpen 8, 20187 r před 4 minutami, ferda25 napsal: Ano. Diky a je možné nejaký navod? a ešte otázka; XDS+ som predstavil z hodnoty standart na hodnotu strong. Malo by to znamenať že tera si s tým autom môžem dovoliť viac v zákrute a malo by má to podržať? Dik
Srpen 8, 20187 r Postup je shodný jako u O3 s xenony, jen se musí dodefinovat comming/leaving home pro potřebné výstupy. Neřekl bych, že si můžeš dovolit víc. Spíš to znamená, že případné zásahy do řízení budou razantnější... Upraveno Srpen 8, 20187 r od ferda25
Srpen 8, 20187 r před 3 minutami, ferda25 napsal: Postup je shodný jako u O3 s xenony, jen se musí dodefinovat comming/leaving home pro potřebné výstupy. Neřekl bych, že si můžeš dovolit víc. Spíš to znamená, že případné zásahy do řízení budou razantnější... Takze keď to viac prepálilm v zákrute tak systém XDS+ mi zabráni dostať auto do šmyku .? podla teba aké nastavenie XDS+ je najlepšie pre takú športovejšiu jazdu .? Boli tam na vyber okrem štandardu ten strong čo mám a ešte tuším nejaké ďalšie dva iné nepamätám si tie názvy dik za odpoved
Srpen 8, 20187 r Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Sportovní jízda a funkce podvozkových systémů sem nepatří. Zde pouze kódování.
Srpen 8, 20187 r Je to o nakodovani systému XDS+ aký zvoliť režim a ktorý je pri akej jazde najvhodnejší
Srpen 8, 20187 r To je vždy závislé i na motorizaci, proto se kóduje vždy podle typu motoru z výroby. Tvrdit, že nastavením Strong budu moc jezdit rychleji v zatáčkách není úplně pravda, jen zásah do řízení bude razantnější a dřívější než při jiném režimu. XDS+ je určen primárně k potlačení projevů nedotáčivosti vozu. Upraveno Srpen 9, 20187 r od ferda25
Srpen 19, 20187 r Kdo si dokáže doma sám přehrát software v kessy jednotce na nejvyšší verzi, může si přehráním a nastavením této vlastnosti v adaptacích: ENG105808-ENG155267-DeveloperCoding: Passiv Entry Exit (Byte 2)-lf_shutdown nastavit na aktivní a tím si aktivovat možnost deaktivace kessy klik - postup: při odchodu zamknu vůz dálkou a během minuty se dotknu ještě kliky zvenku(tak jak když chci zamknout vůz přes kessy) a tím deaktivuji kliky a musím odemknout vůz jen dálkou(tj. klika nereaguje).
Srpen 19, 20187 r Dokáže to každý autorizovaný servis: Kessy.pdf Jen je stačí o to požádat. Já už nahrávám verzi 0907 z důvodu lepší citlivosti VIP pedálu. Upraveno Srpen 19, 20187 r od ferda25
Srpen 20, 20187 r Dnes aktivováno na dvou autech a oba majitelé spokojení, že když budou chtít mít jistotu(kavárna poblíž parkoviště, oběd na benzínce, atd.), že mají možnost jak systém deaktivovat.
Srpen 20, 20187 r Lze rovněž i pomocí servisu...viz TPI: https://forum.skodahome.cz/applications/core/interface/file/attachment.php?id=434440
Srpen 23, 20187 r Dnes jsem zjistil, že funkce deaktivace KESSY je už nastavená z výroby (mám 10/2017). Jen jsem to přehlédl v návodu k obsluze.
Září 9, 20186 r Zdravím Vás všechny. Tak jsem se stal čerstvým majitelem Supa. Někdo z okolí Ostravy kdo by mi mohl nakódovat pár věcí? Zatím teda tyto: Řasy při denním svícení Zavírání kufru z tlačitka zevnitř vozu Povolení Videa a všech funkcí za jízdy Lze nakódovat zatahování ruční brzdy po vypnutí motoru? Funce (A) sice tak funguje ale dělá to i při jízdě vždy když zastavím. Díky
Září 9, 20186 r Ahoj automaticka brzda pro me po prechodu z octavie jedno z prijemnych prekvapeni pouzivam furt nic neresim ...zkuz na ji tyden jezdit a uvidis . Tlacitko na zavirani co vim zatim resi jen ferda25 ve strakonicich je to daleko taky jsem se tomu branil ale byl jsem tam a spokojenost Za me Pro me nejdulezitejsi Aby nevypinal stop/start Pri denim svicenim aby svitily i zadni lampy Kdyz odchazis nebo prichazis k autu aby svitily jen led pasky bez xenonu Aby byly vzdy aktivovane automaticke dalkove Ze se da zamknout i nastartovane auto Nejnovejsi mapy aktualizace columba nahrani upozorneni na radary Aktualizace asistentu Zavirani kufru i vnitrnim tlacitkem a uzavirani kufru i na vetsi vzdalenost ovladacem A dalsi uz pro me nedulezite veci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.